1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

DEZME AUTO

CIF: 33620637
Descriere

Suntem un parc de dezmembrari auto care va ofera posibilitatea de a cumpara piese auto originale pentru o gama larga de marci si modele la o calitate buna si un pret mic, dezmembrate de pe masini aduse din strainatate.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
I. Rezolvarea reclamatiilor, termene:În cazul lipsei conformitătii, vicii ascunse a produsului în termenul de garantie prevăzut prin prezentul certificat cumpărătorul va depune produsulreclamat la oricare punct de lucru a vânzătorului sau la locul de unde a cumpărat însotit de documentele de mai jos
:Produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate insotite de urmatoarele documente:
Copie FacturafiscalăCertificatde garantie
Fisa retur marfacompletataintegral;
Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau cartea de identitate ;
Dovada montarii pieselorintr-un service autorizat R.A.R. (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente
Nota de constatare intocmita de persoana care a analizat cazul
Masuratori prin care se dovedeste defectiunea.
II.Situatii in care seexclud sau sepierd garantiile:Cazurile de excludere a garantiei: -Orice produsecare nu aufostcomercializatede vânzător.-In cazul în care produseleau fost deterioarate ca rezultat al utilizării într-un alt scop decât cel pentru care a fost destinat.Pe durata exploatarii, depozitarii si transportului produselor pot intervenio serie de cazuri care conduc la diferite defecte ce nu sunt imputabile procesului de fabricatiesi duc la pierderea garantiei. Produsele ce s-au deteriorat datorita celor de mai jos NU FAC OBIECTUL UNUI CAZ DE GARANTIE:-Depozitarea incorecta: deformare prin incidente de indoire, presare sau lovire, apropiere de surse de caldura; contact cu produse chimice agresive; expunere indelungata la actiunea factorilor atmosferici;-Alegerea si montarea incorecta a pieselor: neconformizarea cu caracteristicile prevazute in cartea de identitate a autovehiculului; nerespectarea pozitiei de montaj;piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat de producator;piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate. -Situatii provocate de hazard, starea drumurilor si conducerea autovehiculului: impact cu corpuri dure si taieturi accidentale, frecari laterale sau centrale cu efecte de uzura si dezvoltare de caldura, continuarea rulajului cudiferite corpuri taioase;-Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii , intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorilor autoturismului, atelierul de specialitatecare a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producatori; -Defectiuni in functionarea autovehiculului: abateri ale unghiurilor ansamblului de directie; functionarea defectuoasa a sistemului de franare, functionarea unor amortizoare defecte; indoirea axelor si functionarea defectuoasa a diferentialului, improvizatii ce nu respecta regulile de siguranta a circulatiei si de intretinere a autovehiculului.
-Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de producatorul de autovehicule, sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (competitii sportive, raliuri, taximetrie etc.).-Autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factorii externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice); -Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari; -Defectiuni in functionarea autovehiculului; contact cu substante chimice si petroliere. -Piesa prezinta o uzura normala.Reparatii sau marcari neautorizate: reparatii ce afecteaza caracteristicile structural-constructive, marcari neconventionale efectuate de catre consumatori; stantari, imprimari sau vopsiri pentru identificare si scopuri diverse

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC MOGASERV CONCEPT SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0743995226.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Targu Mures, jud. Mures prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 36 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 2500 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Contact şi hartă

Adresă: progresului, nr. 5, Targu Mures , jud. Mures

0743.995.226

  • Ai o întrebare pentru DEZME AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de DEZME AUTO
Tripla /Stop Bmw E46 Coupe LED stanga dreapta
Tripla /Stop Bmw E46 Coupe LED stanga dreapta
Tripla /Stop Bmw E46 Coupe LED stanga dreapta pret pe bucata cod intern 0524-26
Calculator motor bmw e46 318ci 0281015149
Calculator motor bmw e46 318ci 0281015149
calculator motor bmw e46 318ci 0281015149 cod intern 0338-41
Rampa injectoare injectoare bmw benzina 7506158 si
Rampa injectoare injectoare bmw benzina 7506158 siemens
Injectoare BMW E46 E90 E81 2.0 Benzina etc merge pe multe modele BMW cod 7506158 pret pe bucata cod intern
Motor actionare axa came Valvetronic bmw ventil va
Motor actionare axa came Valvetronic bmw ventil vacoom 7509295 07, 40021000...
Motor actionare axa came Valvetronic bmw cod 7509295 07, cod 400210004001 cod intern 0326-30
Bobina inductie bmw e46 316i / 318i 320ci valvetro
Bobina inductie bmw e46 316i / 318i 320ci valvetronic 0221504470, 7551260 ,...
Bobina inductie bmw e46 316i / 318i 320ci valvetronic 0221504470, 7551260 , 8647689 cod intern0323-25
Compresor ac clima bmw z4 , e46 coupe cod 6908660-
Compresor ac clima bmw z4 , e46 coupe cod 6908660-07
Compresor ac clima bmw z4 , e46 coupe cod 6908660-07 cod intern 0317-20