1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. PieseMercedesBenz
Parc de dezmembrări:

PieseMercedesBenz

Descriere

Comercializam piese auto din dezmembrari pentru marca Mercedes-Benz.
Marcile de Mercedes dezmembrate sunt : ->Mercedes E Class w211, an 2002-2006 -> Mercedes A Class w168, w169, an 1997-2008 ->Mercedes C Class w203 CDI, an 2001-2006 ->Mercedes B Class w245, an 2004-2008.Mercedes vito w639 an 2004-2008.
Produsele sunt in stoc si se livreaza in 24/48 de ore de la primirea comenzii.
Se ofera garantie pentru toate piesele.
Printre produsele comercializate regasiti : elemente de caroserie (bara fata/spate, capote, usi fata/spate, geamuri, parbrize), piese motoare, electrica auto, directie, faruri, etc.

Mărci auto dezmembrate:
Mercedes, VW
Categorii de produse vândute:
Dezmembrari auto, Etriere, Fuzeta, Airbag, Faruri, Stopuri, Usa fata, Macara geam electric, Oglinzi, Motor complet, Aripa fata, Usa spate, Radiator apa, Pompa ABS, Centuri siguranta, Broasca, Praguri, Timonerie, Amortizoare, Electromotor, Panou sigurante, Bara fata, Geamuri, Planetare, Trager, Electroventilator, Vas expansiune, Alternator, Brate si bascule, Arcuri auto, Vas lichid parbriz, Alte piese de caroserie, Haion, Armatura bara fata, Intercooler, Radiator clima AC, Punte spate, Carcasa filtru aer, CD player auto, Bara spate, Rezervoare auto, Turbine, Kit pornire, Pompa injectie, Capota, Scut Motor Plastic, Bloc lumini, Galerie admisie, Cardan, Capac motor
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Sa nu se umble la piesa (desfaca,modifice).
Semnele de garantie sa ramana intacte.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC LOREDMA LOGISTICS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0767268811.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Piesa trebuie trimisa cu verificare colet pentru a vedea ca nu s-a umblat la semne sau la ea.

Livrare

Livrare din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov prin:

  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
30 lei

Contact şi hartă

Adresă: Cazanesti, nr. 11, cod poștal: 077160, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

0767.268.811

  • Ai o întrebare pentru PieseMercedesBenz?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

MITROIFGEORGE 2 Cumpărător, Bucuresti
Am nevoie de usa dreapta fata completa +oglinda +aripa dreapta fata .sunt din bucuresti
Pr PieseMercedesBenz 82 Vânzător, reprezentant PieseMercedesBenz, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
Despre ce masina este vorba sunati la tel
Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Masini ieftine avariate: www.AutoAnglia.ro Asiguram transport!
DanKemmo 3 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua Ma intereseaza si pe mine o emblema de capota originala. Am vazut ca aveti la anunturi.
Pr PieseMercedesBenz 82 Vânzător, reprezentant PieseMercedesBenz, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov
Da este daca doriti sunati la telefon pentru comanda