1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. AUTO CYCLE Piese de origine
Parc de dezmembrări:

AUTO CYCLE Piese de origine

Descriere

Compania Auto Cycle este un parc de dezmembrari si sursa dumneavoastra pentru piesele si accesoriile de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Oferim piese si accesorii originale second hand pentru autoturisme . Indiferent ce va trebuie, de la o oglinda la un motor, puteti cumpara de la magazinul nostru, sau puteti comanda on line si va vor fi livrate.
Pentru a beneficia de garantie montare pieselor trebuie facuta in service autorizat RAR
Garantia este de 90 zile

Mărci auto dezmembrate:
Audi, Citroen, Dacia, Honda, Mazda, Mercedes, Nissan, Renault, Toyota, VW
Categorii de produse vândute:
Dezmembrari auto, Maner usa, Macara geam electric, Broasca, Fuzeta, Usa spate, Stopuri, Usa fata, Faruri, Arcuri auto, Amortizoare, Centuri siguranta, Aripa spate, Senzori ABS, Alternator, Oglinzi, Aripa fata, Toba esapament, Planetare, Grila, Compresor AC, Armatura bara spate, EGR, Calculator ECU, Brate si bascule, Capota, Bara spate, Pompa ABS, Vas lichid parbriz, Motor complet, Rampa injectoare, Radiator apa, Radiator clima AC, Galerie admisie, Pompa servodirectie, Plafoniera, Oglinda retrovizoare, Injectoare, Cutie de viteze, Ceasuri bord, Parasolar, Volane, Panou sigurante, Catalizator auto, Alte piese motor, Fete usi, Debitmetru, Armatura bara fata, Trager, Plafon
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
AUTO CYCLE
Garanţia extinsa acordata de SC Auto Cycle SRL pentru piesele reutilizabile este de 90 zile de la data vanzarii produsului către consumator.
Produsele care in perioada de garanţie prezintă defecte de funcţionare sau de fabricaţie vor fi inlocuite cu altele cu condiţia returnarii lor in termen de 90 zile calendaristice, doar daca aceasta a fost montata in service autorizat RAR.
In cazul in care piesa s-a trimis greşit, din vina vanzatorului aceasta va fi schimbata fara costuri de transport.
In cazul in care piesa este defecta si AVEM alta similara pe stoc, piesa va fi înlocuita.
In cazul in care NU avem o alta piesa similara, se va returna contravaloarea piesei.
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garanţia următoarelor situatii:
* piesa nu a fost montata in service autorizat RAR pe tip, marca, model, sau montarea a fost efectuata fara scule ori dispozitive adecvate, fara respectarea tehnologiei de lucru stabilita de constructorul vehiculului.
* piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.
* piesa a fost utilizata pentru o alta aplicaţie decât cea indicata de producător
* piesa nu a fost identificata corect datorita furnizării de către cumpărător a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de înlocuit, ulterior mecanicul constata ca aveţi nevoie de cu totul alta piesa
* nu se accepta retur la piesele care au fost comandate greşit si ulterior mecanicul constata ca aveţi nevoie de cu totul alta piesa
* piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitării si intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autoturismului, atelierul care a făcut montajul nu a efectuat verificările si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj impuse de producător
* piesa prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări sau a suferit acţiunea unor factori externi procesului de normal de funcţionare
* clientul a comandat in mod greşit produsul sau a furnizat date de indetificare eronate;
* clientul nu solicita garanţia in termenul mentionat in prezentul certificat, sau nu depune vreunul din documentele prevăzute mai jos, ori acestea sunt completate greşit, incomplet sau necorespunzator
* consumatorul a pierdut certificatul de garanţie
* piesa a fost utilizata in alte scopuri sau pe alte vehicule decât cele pentru care a fost achizitionata
* piesele electronice (relee, module de comanda, senzori, rezistente etc.), piese care functioneaza in ulei (ax came, pinioane,cutie viteza, etc.), pompele de servodirectie si casetele de direcţie nu au fost montate la un reprezentant al fabricantului auto.
* la terminarea reparaţiilor unitatea de service auto nu a efectuat operaţiile de verificare, etalonare, reglare impuse de constructorul vehiculului^
* produsul a fost montat incorect sau împreuna cu piese conexe uzate
* uzura sau defectul produsului se datoreaza suprasolicitării, intretinerii sau reglajelor/verificarilor periodice
* vehiculul pe care a fost montat produsul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (şocuri termice, electrice, mecanice);
* vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit in alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat in condiţii necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depasirea greutatii maxime admise, competitii sportive, raliuri, ori au fost modificate instalaţiile si sistemele acestuia.
* instalarea neautorizata pe vehicul de echipamente/accesorii altele decât cele din echiparea din fabrica.deteriorarea ori distrugerea produsului din culpa consumatorului datorita transportului, manipularii, depozitarii, păstrării, utilizării, exploatarii necorespunzatoare, ori a contactului cu produse chimice agresive sau apropierii de surse de căldură.
* demontarea in parti componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate de producător, acolo unde este cazul.
* vehiculul prezintă defecţiuni la sistemele de direcţie, franare, suspensie, răcire, climatizare, electrice, etc.
* exploatarea necorespunzatoare a vehiculului prin: neefectuarea rodajelor, depasirea regimului termic, a turatiei maxime admise.
* defectarea produselor datorita prezentei corpurilor străine, prafului, mizeriei in zonele de funcţionare a acestora (Ex: sistemul de ungere, hidraulic, admisie, etc.)
* nerespectarea intervalului si a programului de revizii tehnice, stabilite de constructorul vehiculului.
* vehiculul pentru care este destinat produsul este neinmatriculat ori inspecţia tehnica periodica a expirat inaintea apariţiei cazului de garanţie.
* piesa prezintă o uzura normala fireasca
La vanzare piesele sunt sigilate si nu se accepta retur piesele cu sigiliile sterse sau distruse!!!!
Nu este permisa dezasamblarea piesei, piesa returnata sa nu aiba lipsuri!!
Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim doua zile de la livrare
Piesele care fac obiectul unei reclamaţii din garanţie vor fi insotite de urmatoarele documente:
* factura de achiziţie
* certificatul de garanţie
* dovada montării piesei intr-un service autorizat RAR pe tip, marca si model
* nota de constatare emisa de un service autorizat RAR care sa descrie detaliat defecţiunea
* copia certificatului de înmatriculare a autovehiculului cu număr de km
* copia care atesta valabilitatea inspecţiei tehnice a autovehiculului

GARANŢIA NU ACOPERA COSTURILE DE MANOPERA SAU MATERIALELE NECESARE PENTRU DEMONTAREA SI REMONTAREA PIESELOR SAU ORICE ALTE COSTURI AUXILIARE. ORICE ALTE OBLIGAŢII CA PIERDERI INDIRECTE SUNT EXCLUSE IN MOD EXPRES.
Detaliile privind starea analizei retururilor va rugam sa le solicitati de la consilierii de vanzari.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO CYCLE SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0721186386 / 0770406076.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Pentru a beneficia de garantie montarea pieselor trebuie facuta in service autorizat RAR
Garantia este de 90 zile

Livrare

Livrare din Pucioasa, jud. Dambovita prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tariful pentru transport este informativ In functie de greutatea produsului
Tarife pentru expeditii in tara
Pentru primul kg 20 ron
Pentru fiecare kg suplimentar 1.2 ron
Km suplimentar 2 ron/km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care prestatorul are colaboratori
Returul rambursurilor 15 ron plus 2% din valoare
Tarifele nu contin TVA
TARIFELE SUNT ORIENTATIVE

Contact şi hartă

Adresă: DACIA, nr. 20, cod poștal: 135400, Pucioasa , jud. Dambovita

0721.186.386

0770.406.076

  • Ai o întrebare pentru AUTO CYCLE Piese de origine?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Dhany07 0 Cumpărător, Bragadiru, jud. Ilfov
Buna seara, Caut si eu o cutie de viteze ptr un VW Jetta 2010, 1,6 benzina, cutie manuala in 5 trepte, cod cutie LVN. Multumesc
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem la dezmembrat VW Jetta O zi buna
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza USA Stanga fata SOFER completa cu tot ce e pe ea de la o Skoda Octavia 1U2 Elegance (1.9 ALH din 2005) (incluzand cablurile electrice cu mufele in stare intacta). Mentionez ca e modelul cu geamuri electrice doar pe fata iar codul modulului de comanda din usa (cel montat pe motorasul de actionare al geamului) are codul: 1U4959801D (intalnit la cele cu motorizare ALH si ASV). Multumesc!
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua. Nu dezmembram Skoda. O zi buna.
Thedude99 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Buna ziua. Ma interesează faruri de ceață (cu grile, cabluri până la instalație și șuruburi) și volan cu cruise control (fără airbag), pentru un focus 2 prefacelift.
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Imi pare rau dar nu dezmembram Ford. Va multumim!
Alacran 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, caut capota si bara din fata pentru: TOYOTA MR.2 TIP W2, capacitate 1998 benzina Serie sasiu- JT163SW2000044912 astept cu interes un raspuns de la dvs. Va multumeesc.
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua, Nu avem pe stoc piesele solicitate O zi buna
Alacran 0 Cumpărător, Bucuresti
Va rog, caut un motor fara anexe pt Toyota corolla 1.6 vvti - motor 3ZZ-FE va rog un pret si un numar aproximativ de km. multumesc
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem pe stoc Cu stima, Echipa Auto Cycle
Micata 0 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua. Ma intereseaza daca dezmembrati Peugeot si incepand cu ce an de fabricatie sau daca aveti asemenea piese. M-ar interesa un 405 2.0 benzina 1993-1994. Multumesc.
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem piese de Peugeot Multumesc Cu stima
Elenacazac60 1 Cumpărător, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna
Buna ziua Ma intereseaza stop spate dreapta (de fapt geamul stopului) ptr autoturism M1 Peugeot AA berlina 206/2007 Multumesc
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem pe stoc Multumesc
AdrianR29 5 Cumpărător, Sibiu
Buna ziua, M-ar interesa un capac de spalator far, partea dreapta, pentru Opel Astra H din 2004, culoarea z163. Aveti asa ceva? Multumesc.
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem pe stoc O zi buna
Adrianvasi74 0 Cumpărător, Calinesti, jud. Arges
Buna ziua!bara fata cu proiectoare astra G,gasesc la dvs?
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua Nu avem bara pe stoc Multumesc
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua, Nu avem pe stoc
Dorux 0 Cumpărător, Bozeni, jud. Mures
Buna ziua.Caut pt.Honda Acord 2.0 Benzina 2003, 155 cp( model 7 CL) planetara fata dreapta ( partea insotitorului).Va multumesc !
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Planetara fata drepta 100 e
ELISABETA 0 Cumpărător, Topraisar, jud. Constanta
Buna ziua ! Aveti ceas bord AUDI A6 din anul 1998 1,9 DIESEL,81kw, 4B0919880H.VDO? Multumesc !
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Avem dupa audi a6 din 2002, 2.5 tdi 155cp O zi buna
RazB 4 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! Imi puteti trimite 2-3 poze cu produsul, va rog? Adresa de email este bobu.razvan@yahoo.com
Pr AutoCycle 467 Vânzător, reprezentant AUTO CYCLE Piese de origine, Pucioasa, jud. Dambovita
Buna ziua, In cursul zile va trimit poze O zi buna