1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Expo-Autotec

CIF: RO16834142
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Cu o vasta experienta in domeniul auto, Expo-AutoTec va ofera o gama variata de PIESE de origine NOI si din DEZMEMBRARI pentru autoturisme sau autocamioane precum si un SERVICE AUTO ce dispune de o echipa formata din profesionisti in domeniul intretinerii si reparatiilor de Autoturisme si Camioane, detinand totodata aparatura de ultima generatie pentru a putea rezolva cele mai noi probleme. 

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
SC EXPO AUTOTEC SRL Acorda garantie de conformitate de 12 luni conform legii 449/2003 pentru orice produs comercializat.
Garanția tehnică pentru piesele mecanice/electrice/electronice reutilizabile este de 30 de zile de la data vânzării produsului către consumator.
Produsele care fac obiectul garantiei vor fi înlocuite cu altele daca se solicită acest lucru înaintea expirării termenului de 12 luni pentru piesele neconforme sau 30 zile calendaristice pentru piesele conforme care se defecteaza inaintea expirarii garantiei tehnice, în condițiile în care aceasta au fost montate într-un service autorizat RAR.
În cazul în care din vina vânzatorului piesa furnizată nu este conformă, aceasta va fi schimbată fără a suporta alte costuri de transport.
Piesele care prezintă defecțiuni vor fi înlocuite cu alte piese care să potrivească cerințelor cumpărătorului
Contravaloarea pieselor achiziționate se returnează numai în cazul în care nu există o altă piesa de schimb potrivită în stoc.
Pentru achizițiile efectuate pe pe site, termenul de garanție este același, cu aplicarea termenului legal de 14 zile pentru retur, conform articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014
Vânzătorul este exonerat de răspunderea privind garanția în urmatoarele situații:
• piesa nu a fost montată în service autorizat RAR sau montarea a fost efectuată fără scule ori dispozitive adecvate, fără respectarea tehnologiei de lucru stabilită de constructorul vehiculului;
• piesa s-a defectat în urma utilizarii în ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate;
• piesa a fost utilizată pentru o altă aplicație decât cea indicată de producător;
• piesa a fost achiziționata în mod eronat datorită identificarii incorecte de către cumpărător a defecțiunii(piesei defecte)
• piesa s-a uzat prematur ca urmare a suprasolicitării și întreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului si a neefectuării reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autoturismului
• piesa a suferit acțiunea unor factori externi procesului de normal de funcționare rezultând urme de lovituri, rupturi, deformări, scurt-circuite, șocuri electrice, etc.
• clientul nu solicită garanția în termenul menționat în prezentul certificat, sau nu depune vreunul din documentele prevăzute mai jos, ori acestea sunt completate greșit, incomplet sau necorespunzător;
• vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzătoare (porniri cu robot sau prin tractare, depășirea greutății maxime admise, competiții sportive, raliuri, vehicule cu instalații modificate);
• deteriorarea ori distrugerea produsului din culpa consumatorului datorită manipulării, depozitării, păstrarii, utilizării, exploatării necorespunzătoare, a contactului cu produse lichide sau chimice agresive sau apropierii de surse de caldură intensa;
• demontarea în părți componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiliilor aplicate de producător, acolo unde este cazul;
• exploatarea necorespunzătoare a vehiculului prin: neefectuarea rodajelor, depășirea regimului termic, a turației maxime admise;
• defectarea produselor datorită prezenței corpurilor străine, prafului, mizeriei în zonele de funcționare a acestora (Ex: sistemul de ungere, hidraulic, admisie, etc.)
• piesa prezintă o uzura normală, firească, care nu împiedica funcționarea acesteia în parametrii furnizați de producător.
La vânzare piesele sunt sigilate/însemnate. Nu se acceptă returul pieselor cu sigiliile șterse sau distruse!!!!
Nu este permisă dezansamblarea piesei! Piesa returnată nu trebuie să prezinte lipsuri/modificari!!
Reclamațiile referitoare la neconcordanța dintre marfă și factură se accepta numai dacă acestea au fost sesizate în termen de maxim două zile lucratoare de la primirea facturii.
Piesele care fac obiectul unei reclamații din garanție vor fi însoțite de următoarele documente:
• factura de achiziție, chitanță/bon fiscal(după caz);
• certificatul de garanție;
• dovada montării piesei într-un service autorizat RAR (deviz/factură service)
• nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea;

GARANȚIA NU ACOPERĂ COSTURILE DE MANOPERĂ SAU MATERIALELE NECESARE PENTRU DEMONTAREA/MONTAREA PIESELOR SAU ORICE ALTE COSTURI AUXILIARE.
ORICE ALTE OBLIGAȚII CA PIERDERI INDIRECTE SUNT EXCLUSE ÎN MOD EXPRES.
Orice litigiu intervenit între părti va fi soluționat de către Instanța cea mai aproipată de sediul vânzatorului!!

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC EXPO AUTOTEC SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0754068824.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
-SC EXPO AUTOTEC SRL accepta retur pentru piesele vandute indiferent de motiv pe o perioada de 14 zile de la data intrarii in posesie a pieselor.
-Costurile de returnare vor fi suportate in mod expres de catre client.
-Contravaloarea produselor returnate se va rambursa doar dupa ce acestea au fost receptionate la sediul firmei si s-a verificat integritatea acestora.
-Piesele deteriorate nu vor fi acceptate ca retur!

Livrare

Livrare din Bunesti, jud. Cluj prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
-Tariful exprimat este valabil pentru coletele cu greutatea de maxim 1kG(tot ce depaseste aceasta greutate se tarifeaza suplimentar cu 1RON+tva/kg)
-Coletele care sunt livrate in destinatii fara acoperire a reţelei de curierat vor fi taxate cu 1 RON+tva pentru fiecare km suplimentar
-Plata rambursului este achitata de catre client
-Toate tarifele legate de transport sunt incasate in mod direct de compania de curierat.
-Transportul este un serviciu optional solicitat de catre client si nu implica nici o raspundere din partea SC EXPO AUTOTEC SRL

Contact şi hartă

Adresă: Principala, nr. 38E, cod poștal: 407411, DN1C, Bunesti , jud. Cluj

  • Ai o întrebare pentru Expo-Autotec?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Steli81 5 Cumpărător, Targu Mures, jud. Mures
Bună aveți jante de tabla sau aliaj pt Renault grand scenic pe 16?sant din Tg Mureș
Go Expoautotec 118 Vânzător, reprezentant Expo-Autotec, Bunesti, jud. Cluj
Buna ziua, jante de aliaj Renault Scenic R16.....800 ron/4 buc, sunt in stare foarte buna.
Pieseauto1 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Masini ieftine avariate: www.AutoAnglia.ro Asiguram transport!
Go Expoautotec 118 Vânzător, reprezentant Expo-Autotec, Bunesti, jud. Cluj
Ok multumesc!
Cata7june 0 Cumpărător, Bucuresti
Carenaj roti fata peugeot 307 facelift?
Go Expoautotec 118 Vânzător, reprezentant Expo-Autotec, Bunesti, jud. Cluj
Buna ziua, nu avem.
Cumpărător,
Buna ziua! Caut baie ulei pentru un Fiat Bravo 1.9 jtd ,an 2000 ,cod motor 182b9000.
Go Expoautotec 118 Vânzător, reprezentant Expo-Autotec, Bunesti, jud. Cluj
Buna ziua, nu avem fiat bravo
Anunțuri publicate recent de Expo-Autotec
Dezmembrari Chevrolet Spark
Dezmembrari Chevrolet Spark
Dezmembram autoturism CHEVROLET SPARK an fabricatie 2007, motor 0.8 benzina Euro 4, cutie viteze manuala 5+1. Oferim spre vanzare elemente de caroseri...
Dezmembrari BMW X3 E83
Dezmembrari BMW X3 E83
Dezmembram autoturism BMW X3 an fabricatie 2007, motor 2.0 DIESEL Euro 4, cutie viteze manuala 6+1 4X4. Detinem si alte variante de motorizare pentru ...
Dezmembrari BMW 530d E60 automat
Dezmembrari BMW 530d E60 automat
Dezmembram autoturism BMW 530D Seria 5 E60 an fabricatie 2004, motor 3.0 diesel Euro 3, cutie viteze automata. Detinem si alte variante de motorizare ...
Galerie evacuare Mercedes C-CLASS W204 2008 Berlin
Galerie evacuare Mercedes C-CLASS W204 2008 Berlina 3.0 450 lei
Galerie evacuare Mercedes C-CLASS W204 2008 Berlina 3.0 Galerie evacuare provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mercedes C-CLASS W204 A...
Dezmembrari BMW 320d E91
Dezmembrari BMW 320d E91
Dezmembram autoturism BMW 320d Touring Seria 3 E91 an fabricatie 2006, motor 2.0 DIESEL Euro 4, cutie viteze manuala 6+1. Detinem si alte variante de ...
Dezmembrari Audi A6 4F quattro
Dezmembrari Audi A6 4F quattro
Dezmembram autoturism AUDI A6 4F QUATTRO an fabricatie 2006, motor 3.0 TDI Euro 4, cutie viteze automata/multitronic 4X4. Detinem si alte variante de ...