1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

SST AUTO

CIF: 40827334
Descriere

Dezmembrari auto, BUCURESTI- Sector 1

Comercializam piese provenite din dezmembrari, auto gama diverse.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Oferim garantie tehnica pentru produsele noastre- 30 de zile.

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Smr Smart Trade SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0742457890.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Ofer retur , numai in cazul in care piesa nu prezinta urme de uzura/avarii.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului, poate sa difere in functie de km suplimentari si gabaritul piesei.

Contact şi hartă

Adresă: Lemnarilor, nr. 57, Restaurant " Doi COCOSI" ., Bucuresti

0742.457.890

  • Ai o întrebare pentru SST AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de SST AUTO
Far dreapta Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Far dreapta Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Far dreapta Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Far dreapta provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: Monovolum Motori...
Far stanga Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Far stanga Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Far stanga Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Far stanga provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: Monovolum Motoriza...
Set faruri Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Set faruri Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Set faruri Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Set faruri provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: Monovolum Motoriza...
Bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Bara spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: Monovolum Motoriza...
Armatura bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Armatura bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Armatura bara spate Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Armatura bara spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: ...
Amortizor haion Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Amortizor haion Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D
Amortizor haion Mazda 5 2006 Monovolum 2.0 D Amortizor haion provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Mazda 5 An: 2006 Varianta: Monovolu...