1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Sc imbus impex srl
Parc de dezmembrări:

Sc imbus impex srl

Pr Ralf 6 100%
Membru din 27 noiembrie 2014
Descriere

Suntem un parc de dezmembrari ce punem pe primul loc multumirea clientului !


Va stam la dispozitie cu informatiile necesare astfel incat sa puteti sa achizitionati piesa potrivita pentru nevoile dumneavostra !

Programul nostru este de Luni- vineri 9- 18 !

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurie !

Mărci auto dezmembrate:
Peugeot, VW
Categorii de produse vândute:
Stopuri, Dezmembrari auto, Usa fata, Aripa spate, Bara spate, Haion, Punte spate, Motor complet, Usa spate, Planetare, Fuzeta, Volane, Aripa fata, Cadru motor, Vas lichid parbriz, Oglinzi, Armatura bara spate, Turbine, Catalizator auto, Rulou portbagaj, Toba esapament, Navigatie dedicata, Geamuri, Alte piese de caroserie, Airbag, Electromotor, Huse scaune, Brat stergatoare, Carenaj roata, Butoane geamuri electrice, Mocheta portbagaj, Injectoare, Carcasa filtru aer, Filtru de particule, Senzori parcare, Bara fata, Praguri, Capota portbagaj, Scaune auto, Bancheta, Plafon, Kit pornire, Caseta directie, Cutie de viteze, Amortizoare
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Oferim o garantie de conformitate de 12 luni .
Oferim o garantie tehnica ( 1 luna )
Pentru acordarea garantiei este necesar ca piesa sa fie montata in service autorizat rar si insotita de deviz service , sa aiba sigiliul intact

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Imbus Impex SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0740925209.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam returul pieselor comercializate de firma noastra in conditiile in care piesa este intacta si a fost montata intr un service autorizat RAR .
Costul transportului va fi negociat in functie de situatie .
Pentru o solutie optima la problema intampinata se va discuta si alege una din urmatoarele variante : se returneaza contravaloarea piesei sau se inlocuieste piesa .

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tariful pentru primul kg este de 30 lei .
Pentru coletele care depasesc aceasta greutate, au km suplimentari au un gabarit mai mare vor fi taxate suplimentar cu 1.5 lei km/kg

Contact şi hartă

Adresă: aleea pravat, nr. 2, Bucuresti

0740.925.209

  • Ai o întrebare pentru sc imbus impex srl?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.