1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Start-up Dezmembrari

CIF: 37698957
Descriere

Centru de dezmembrari multimarca

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acordă garanţie de conformitate 12 luni in conformitate cu legislaţia în vigoare, iar garantia comerciala este de 60 de zile.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Start-up Test Autocenter SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0753333337.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returul se accepta in 14 zile calendaristice daca piesa nu a fost montata, sa fie returnata fara sa fie deteriorata.

Livrare

Livrare din Botosani, jud. Botosani prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 35 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1600 de lei
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tariful afisat este pentru primul kg. Pentru fiecare kg se percepe o taxa de aproximativ 7 lei.

Contact şi hartă

Adresă: I.C Bratianu, nr. 112, Langa Jandarmeria Botosani, Botosani

0753.333.337

  • Ai o întrebare pentru Start-up Dezmembrari?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de Start-up Dezmembrari
Broasca usa stanga fata Opel Insignia A 2011 Hatch
Broasca usa stanga fata Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0
Broasca usa stanga fata Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0 Broasca usa stanga fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Opel Insignia...
Oglinda dreapta completa Opel Insignia A 2011 Hatc
Oglinda dreapta completa Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0
Oglinda dreapta completa Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0 Oglinda dreapta completa provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Opel Insign...
Oglinda stanga completa Opel Insignia A 2011 Hatch
Oglinda stanga completa Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0
Oglinda stanga completa Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0 Oglinda stanga completa provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Opel Insignia...
Usa dreapta spate Opel Insignia A 2011 Hatchback 2
Usa dreapta spate Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0
Usa dreapta spate Opel Insignia A 2011 Hatchback 2.0 Usa dreapta spate provine din dezmembrari. Dezechipata Detalii despre masina: Auto: Opel Insignia...
Carcasa filtru aer Volkswagen Passat B6 2006 berli
Carcasa filtru aer Volkswagen Passat B6 2006 berlina 1.9 TDI
Carcasa filtru aer Volkswagen Passat B6 2006 berlina 1.9 TDI Carcasa filtru aer provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Passa...
Punte spate Volkswagen Passat B6 2006 berlina 1.9
Punte spate Volkswagen Passat B6 2006 berlina 1.9 TDI
Punte spate Volkswagen Passat B6 2006 berlina 1.9 TDI Punte spate provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Passat B6 An: 2006 ...