1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Mity Avantaj Dezmembrari

CIF: 31354865
Descriere

Mititean Aurelian Florin PFA va pune la dispozitie o gama variata de piese de schimb pentru autoturisme, suv-uri si utilitare.

Parcul nostru este in continua crestere, avem mii de piese in stoc, reactualizat zilnic pentru ca Dvs sa beneficiati mereu de piesele de care aveti nevoie, la o calitate deosebita.

Fiecare membru al echipei noastre este aici pentru ca respecta valorile AVANTAJ:

SERIOZITATE – Ne facem treaba cu pasiune si implicare. Facem de fiecare data tot ceea ce promitem, scopul nostru este sa nu dezamagim clientii niciodata.

CORECTITUDINE – Respectam fiecare client si cerintele sale. Tratam fiecare client asa cum ne dorim si noi sa fim tratati. Facem totul ca Dumneavoastra sa fiti multumiti!

PERFORMANTA – Toate piesele sunt verificate, demontate, apoi depozitate in spatii adecvate in interiorul halei. Oferim garantie pe toate piesele intre 30 si 90 zile in functie de componenta. Livram in orice localitate din tara in 24H.

Oferim GARANTIE PE SATISFACTIE – daca piesele primite nu va multumesc ele pot fi returnate in 48H.

Va asteptam!

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia acordata de SC AVANTAJ DEZMEMBRARI SRL pentru piesele reutilizabile este de 30 zile.

Aplicarea garantiei se va face in conformitate cu legea 449/2003.
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa nu a fost montata într-un service autorizat R.A.R.
Piesa s-a defectat datorita montajului incorrect sau datorita montarii in ansamblu de piese conjugate uzate, defecte sau modificate.
Piesa a fost aleasa gresit sau a fost utilizata in alt scop decat cel prevazut de producator.
Piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piese de înlocuit.
Piesa s-a uzat sau deteriorate ca urmare a suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.
Autovehiculul a fost uzat in alt scop decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat în conditii necorespunzatoare.
Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.
Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi expediate catre furnizor însotite de documente:
Dovada de achizitionare a produsului (factura fiscala /bon fiscal/ chitanta fiscala/aviz de insotire a marfii)
în original si certificatul de garantie.
Dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R ( copie deviz lucrari).
Nota de constatare ce descrierea defectiuni sau a deficientei semnalate intr-un service autorizat R.A.R.
In cazul returului de marfa la persoanele juridice plata contravalorii facturii se va efectua numerar pe baza chitantei emise de client sau in lipsa acesteia cu OP prin banca.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de MITITEAN VANDICI AURELIAN FLORIN PFA ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0742937794.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
In caz de defect piesa, se accepta retur in maxim 48 ore de la data primirii piesei.
In cazul in care vina ne apartine, ne asumam toate costurile de retur.
In cazul in care piesa a fost comandata gresit, neidentificata corect, sau orice alt motiv independent de noi, daca se agreeaza de catre ambele parti returul, acesta va fi suportat de catre client.

Livrare

Livrare din Topa de Cris, jud. Bihor prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1000 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tarifele difera in functie de greutate, volum si localitatea de destinatie a coletului.

Contact şi hartă

Adresă: E60, nr. 198, Topa de Cris , jud. Bihor

0742.937.794

  • Ai o întrebare pentru Mity Avantaj Dezmembrari?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Daniel995 0 Cumpărător, Iasi
Aveti asa piesa la subaru tribeca b9? https://www.google.com/search?q=subaru+tribeca+grille+vent&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjyxIWb-8_hAhVPDuwKHeFIAvAQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=520&dpr=4#imgrc=G7dpvtQwocIG-M
Chimuadrian 13 Cumpărător, Vaslui
Buna ziua. M-ar interesa scutul termic de la galeria de evacuare (dintre motor si radiator) si plasticul din partea stanga jos a volanului, care acopera locul unde este mufa OBD II si sigurantele, pentru Alfa Romeo 156. Va multumesc!
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu am din pacate
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Modul usa stanga fata sofer +cablirile electrice din usa, Cod modul/calculator 1U4959801D sau 1U4959801D03P sau dupa VIN TMBDG41U368834411 . Doresc modulul cu codul specificat si cablurile electrice din usa. Masina este skoda Octavia, an 2005, motor 1.9 TDI ALH. Multumesc.
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu am codul acela
Gezak 0 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Buna ziua, Mai aveti Astra G Bertone la dezmembrare? Scaun fata si emblema de Bertone de pe aripile spate aveti? Cit costa? Multumesc!
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Doar emblemele cu.50 ron
SELF_INVEST 613 Cumpărător, Radauti, jud. Suceava
Ati spus ca modificati calificativu si nati facuto. o sa va dam si noi calificativ
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Ma tot chinui sa il sterg,dar nush cum.....spuneti.mi dumneavoastra cum?
Ticuciprian 0 Cumpărător, Tomesti, jud. Iasi
Motorul de 2,8i il mai aveti?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Da m.ai este vaalbil anuntul......sunati-ma. multumesc
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza USA Stanga fata SOFER completa cu tot ce e pe ea de la o Skoda Octavia 1U2 Elegance (1.9 ALH din 2005) (incluzand cablurile electrice cu mufele in stare intacta). Mentionez ca e modelul cu geamuri electrice doar pe fata iar codul modulului de comanda din usa (cel montat pe motorasul de actionare al geamului) are codul: 1U4959801D (intalnit la cele cu motorizare ALH si ASV). Multumesc!
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
S.a dat.multumesc
Kaiser 0 Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua, Doresc o oferta pentru cateva elemente de caroserie la un Seat Leon Mk1, an 2002, motor 1.4 16v BCA. Ma intereseaza urmatoarele: - panou spate ( piesa pe care se monteaza armatura barei spate) - armatura bara spate - bara spate, cu bandouri ornamentale si cu lampile de iluminare numar - hayon de preferat complet, daca nu va rog sa-mi specificati detaliile - triple (stopuri) Mentionez ca ma intereseaza daca aveti pe stock elementele (hayonul si bara in special) pe culoarea gri argintiu metalizat cod culoare L57N Astept oferta dvs. Va multumesc, Cristian Radu
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
S.a dat, multumesc
Veveion 2 Cumpărător, Oradea, jud. Bihor
Haion golf 4 combi aveti?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
S.a dat, multumesc
Bebelico 10 Cumpărător, Bucuresti
Mai aveti si alte poze pt interiorul negru de pe audi a4 b5 ?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
S-a vandut.
Cumpărător,
Buna turbo pt bmw x5 2005 218 cp facelift aveti? Si la ce pret?multumesc
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Din pacate s-a dat
Pre0tul 0 Cumpărător, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Buna ziua, parbriz ford focus 2002 incalzit si bara spate pasat 2002 crom aveti?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Doar bara passat cu crom am la pretul de 350 ron pe argintiu
Alacran 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, caut capota si bara din fata pentru: TOYOTA MR.2 TIP W2, capacitate 1998 benzina Serie sasiu- JT163SW2000044912 astept cu interes un raspuns de la dvs. Va multumeesc.
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu am din pacate piesele necesare. Multumesc
Gado 1 Cumpărător, Bucuresti
Caut ptr autoutilitara peugeot boxer, 2,2 hdi, 74 kw, inainte de 2006, sarcina 3500 kg, cu intercooler - conducta gofrata care face legatura intre egr si turbosuflanta - butuc roata spate (roata este pe 16 si este cu disc) - usile din spatele dubei cu sistem de inchidere functional (usile nu au geamuri si au 193 cm inaltime) - usa laterala dreapta/culisanta cu sistem de inchidere functional astept cat mai repede preturile acestor piese multumesc
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu avem momenton in stoc piesele necesare.
Viorel_106 371 Cumpărător, Bucuresti
Buna Ziua ,aveti pe stoc Bara fața Bmw e46 M tech 2 ? Va multumesc.
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu m-ai am
Andu29 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua. Caut bloc ABS/ESP pt. Citroen C4, 2007, 1.6 HDI (diesel). Codurile de pe piesa sunt: 96 632 413 80, 0265 235 235, 96 618 871 80, 0265 950 635. Va multumesc anticipat.
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Nu am Citroen C4
Corbu29 0 Cumpărător, Bucuresti
Va salut , mi.ar trebui si mie kitul de pornire ecu,imobilizatorul de sub volan contactul sau inelul dupa contact si cheie, cheile ..am o mazda 323f bj hathback 5usi din 2001 1.3 / 1.4 16v benzina si din cate mi.au spus cei de la mazda s.ar potrivi tot ce e 1.3 benzina 2000-2003 fabricatie ..va pot atasa cateva poze cu ecu,serii si mufele pt potrivire ..ms frumos serie sasiu JMZBJ143221467622
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Buna ziua , ne pare rau dar modelul dumneavoastra de masina nu il avem in parc . O zi buna !
Orian_cornel 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, pentru Sprinter din 2000, 2.2, 60kw, scurta cu locuri: usa laterala dreapta, toba completa, set manere cu butuc si cheie, ornamentele de sub faruri, triunghiurile de plastic unde vin prinse oglinzile anvelope cu / fara jenti
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Buna ziua , ne pare rau da nu mai sunt pe stoc piesele dorite de dumneavoastra . O zi buna !
Bacau76 0 Cumpărător, Corbasca, jud. Bacau
Buna seara! Aveti caseta de directie pt honda cr-v(motor 2000,an 1999,108kw,cu volan pe stanga)?Preț?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Buna, Nu avem caseta pt CR-V.
Mene 4 Cumpărător, Bucuresti
Bara fata Clio 3 an 2006 aveti?
Pr Mitydez 431 Vânzător, reprezentant Mity Avantaj Dezmembrari, Topa de Cris, jud. Bihor
Buna, Nu mai avem bara fata pentru Clio 3.
Pagina 1 din 5