1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. DEZMA AUTO
Vânzător Platinum Platinum

DEZMA AUTO

SC DEZMA AUTO SRL

Parc de dezmembrări administrat de DezmaAuto 626 100% calificative pozitive

Centru de piese auto din dezmembrari in Bihor S.c. Dezma Auto Srl. Noi ne ocupam cu recuperarea și vânzarea pieselor auto din dezmembrari, componente cum ar fi; motoare, cutii de viteza , piese mecanice, piese electrice , subansamble caroserie , parti caroserie , unitati de control, accesorii, piese auto care sunt atent indentificate de catre angajatii nostri specializati, controlate si pastrate in cele mai sigure conditii de siguranta. Aceste piese auto sunt utile pentru a re-intra pe piață, cu scopul de a două obiective importante:
-Protecția Mediului
-Economiile dvs. pentru achiziționarea de piese de schimb originale de calitate. Va garantam un transport rapid și sigur cu Fan Courier, de consiliere profesională de primă clasă, o ordonare pe deplin transparenta și procesul de plată, precum și în orice moment, comenzi, timpul de livrare și de disponibilitate.

Mărci auto dezmembrate:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, DAF, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jeep, Lancia, Land Rover, MAN, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Piesele au Garantie, Factura si se pot ridica de la sediul nostru sau se pot livra in tara prin courier .

98093 vizualizări
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru DEZMA AUTO?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.