1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari Osorhei

CIF: 38538156
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Parc dezmembrari auto situat in Jud. Bihor, Loc. Osorhei, Nr. 356/L la periferia Orasului Oradea pe DN1.

S.C. Zetadez SRL.  se ocupa cu recuperarea și vânzarea pieselor auto din dezmembrari. Va punem la dispozitie o gama larga de piese din dezmembrari. Oferim factura si garantie.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Zetadez SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0732122556 / 0725254254 / 0748862792.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Osorhei, jud. Bihor prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 20 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1500 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Contact şi hartă

Adresă: Principala-DN1, nr. 356/L, Dupa camera de rovinieta pe dreapta., Osorhei , jud. Bihor

  • Ai o întrebare pentru Dezmembrari Osorhei?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de Dezmembrari Osorhei
Usa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Usa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Usa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Usa dreapta fata provine din dezmembrari. Goala Detalii despre masina: Auto: Ford S-Max An: 2008 Variant...
Usa stanga fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Usa stanga fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Usa stanga fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Usa stanga fata provine din dezmembrari. Goala Detalii despre masina: Auto: Ford S-Max An: 2008 Varianta:...
Vas lichid parbriz Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Vas lichid parbriz Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Vas lichid parbriz Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Vas lichid parbriz provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford S-Max An: 2008 Varianta:...
Cadru motor Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Cadru motor Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Cadru motor Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Cadru motor provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford S-Max An: 2008 Varianta: suv Motorizar...
Carenaj aparatori noroi fata Ford S-Max 2008 suv 2
Carenaj aparatori noroi fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Carenaj aparatori noroi fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Carenaj aparatori noroi fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford S-Ma...
Aripa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Aripa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci
Aripa dreapta fata Ford S-Max 2008 suv 2.0 tdci Aripa dreapta fata provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Ford S-Max An: 2008 Varianta:...