1. Piese Auto
  2. Parcuri de dezmembrări
  3. Dezmembrari hasan
Parc de dezmembrări:

Dezmembrari hasan

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
garantia nu se aplica in urmatoarele cazuri:cand l-a montarea pieselor s-a folosit un service neautorizat,cand nu s-au respectat normele de utilizare,cand piesele prezinta deteriorari.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC EURO CARS BUSINESS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0753493434.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Acceptam retur daca produsul nu corespunde cu comanda initiala,sau daca produsul prezinta deteriorari,lucru care se intampla foarte rar intrucat toate comenzile trimise sunt atent verificate si testate de angajatii firmei.

Livrare

Livrare din Bacau, jud. Bacau prin:

  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
pretul pentru transport colete difera in functie de marimea si greutatea coletului.

Contact şi hartă

Adresă: alexandru ioan cuza, nr. 232, cod poștal: 654656, 200 m dupa primarie, Bacau

0753.493.434

  • Ai o întrebare pentru dezmembrari hasan?
  • Întrebări și răspunsuri
Adresează o întrebare parcului de dezmembrări

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

27bun 1 Cumpărător, Iasi
Buna dimineata, sunt interesat de navigatia logan,se da cu antena gps si cu seria key, iar bandourile de pe laterale usi se pot vinde si ce pret? Ce program aveti zilele urmatoare, multumesc
Pr DezmembrariHasan 41 Vânzător, reprezentant Dezmembrari hasan, Bacau
Navi completa cu gps si key. La 500 lei. 0753493434
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Modul usa stanga fata sofer +cablirile electrice din usa, Cod modul/calculator 1U4959801D sau 1U4959801D03P sau dupa VIN TMBDG41U368834411 . Doresc modulul cu codul specificat si cablurile electrice din usa. Masina este skoda Octavia, an 2005, motor 1.9 TDI ALH. Multumesc.
Pr DezmembrariHasan 41 Vânzător, reprezentant Dezmembrari hasan, Bacau
Salut. Nu avem. Ms
Cipriani1 0 Cumpărător, Bacau
Salut o protectie curea distributie opel astra 1,6 1993 aveti
Pr DezmembrariHasan 41 Vânzător, reprezentant Dezmembrari hasan, Bacau
E posibil. Detalii la tel 0753493434. Ms