Motor K9K892 Renault 1.5 dci euro 5 an 2009 - 2016

Rosiori, jud. Bihor


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Motor Audi A4 B6 B7 2.5 Tdi V6 BFC AKE BDG A6 C5 163 cp
1800 lei
Motor Audi A4 B6 B7 2.5 Tdi V6 BFC AKE BDG A6 C5 163 cp În perfecta stare de funcționare, momentan este pe masina si se poate proba. Ne puteti scrie ...
Go AutoDezCMG 448
Vladesti, jud. Valcea
Motor BMW B47D20A (G20/G30/G01)
15000 lei
Motor compatibil pe mai multe modele BMW Fabricatie dupa 2019. Tip motor B47D20A 2.0 Diesel Bi-Turbo. Motorul provine de pe o masina cu 25.000 KM. Pre ...
Go Dezcraiovabmw 1409
Secui, jud. Dolj
Motor vw polo 1.0 benzină tip ALD anul 2000

Motor vw polo 1.0 benzină tip ALD anul 2000

800 lei
Motor vw polo 1.0 benzină tip ALD anul 2000 în stare foarte bună se oferă garanție
Pl LohanMarket 1103
Turda, jud. Cluj
Motor mercedes sprinter 2.2 cdi euro 4 W906
7500 lei
Vand motor complet echipat cu injectie pe el sprinter w906 2.2 cdi perfect functional import se ofera garantie tva deductibil
Pl Activ 791
Bucov, jud. Prahova
Motor fara anexe VOLVO XC90 euro 4 cod D5244T din dezmembrări
5000 lei
Motor fara anexe VOLVO XC90 euro 4 cod D5244T din dezmembrări
Go Dezautoaim 8291
Piatra-Neamt, jud. Neamt
Motor Audi A4/A6/Q5 DET

Motor Audi A4/A6/Q5 DET

6000 lei
Motor 2.0 TDI EURO 6 compatibil pe mai multe modele AUDI / A4/Q5/Q3/A6 Motorul provine de pe o masina fabricatie 2017 cu 45.000 KM Pretul afisat este ...
Go Dezcraiovabmw 1409
Secui, jud. Dolj
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #128827623
Motor K9K892 Renault 1.5 dci euro 5 an 2009 - 2016. Piesa este in perfecta stare de utilizare. Obiectul vanzarii este strict piesa descrisa in titlu. Avem pe stoc si alte piese provenite din dezmembrarea de autoturisme si autoutilitare.
Actualizat acum 740 zile
146 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Rosiori, jud. Bihor prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 31 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Transportul minim pentru orice colet ce nu depaseste 1 kg este de 17 Ron. Fiecare kg suplimentar va fi taxat cu aprox 1 Ron, depinde de curier. Fiecare km suplimentar fata de sediul curierului va fi taxat cu 1 ron, dupa caz.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Perioada de garantie variaza in functie de piesa. A nu se confunda garantia de conformitate cu cea tehnica/comerciala. Garantia de conformitate se pierde in momentul in care piesa este montata pe masina. Garantia comerciala intra in vigoare in momentul achizitionarii piesei si este valabila 30 de zile, se acorda doar daca se face dovada montarii piesei intr un service autorizat RAR.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC VASTAUTO SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Costul transportului este suportat si de catre vanzator in cazul in care returul este datorat di vina vanzatorului (piesa nu coincide dupa cod, nu este conforma cu descrierea din comanda, acceptam returul doar daca coletele se trimit cu VERIFICARE COLET).

Alte oferte

Motor complet

motor complet motor complet rosiori