1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Servco
Magazin de piese auto:

Servco

Descriere
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acordă garanţie 12luni în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.
Servco in calitate de vanzator este exonerat de raspundere privind acordarea garantiei sau garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate / autorizat;
Piesa s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau din cauza montarii impreuna cu piese conexe defecte sau modificate;
Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate;
Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii necorespunzatoare a autoturismului;

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC SERV CONSULT SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0735886464.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Servco in calitate de vanzator accepta returnarea produselor in maximum 10 zile lucratoare de la livrare , dar doar daca produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate.
Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea returnarii produselor și a cheltuielilor rezultate in urma returnarii.
Cumparatorul are obligatia de a permite verificarea produselor returnate inainte de a fi receptionate de catre Servco.
Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecție. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.
Toate costurile de livrare și de asigurare a produselor returnate vor fi plătite de către client, cu excepția cazului in care exista un acord prealabil scris care prevede alte conditii.
Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

Livrare

Livrare din Focsani, jud. Vrancea prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Contact şi hartă

Adresă: Independetei, nr. 42, Focsani , jud. Vrancea

0735.886.464

  • Ai o întrebare pentru Servco?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Optimkonfortc 1 Cumpărător, Constanta
Buna ziua. Care este ultimul pret pentru eleronul acesta? https://www.pieseauto.ro/eleron/vw/t6/eleron-spoiler-tuning-sport-vw-volkswagen-t5-t6-1046533700.html Ms!
Pr Servco 1089 Vânzător, reprezentant Servco, Focsani, jud. Vrancea
Pretul este cel afisat
Florin46b 1 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua! Ma intereseaza daca pot sa achizitionez doar prelungirea de pe partea stanga a eleronului pentru audi a6 4f( cea de pe aripa stanga spate)! Mi.a fost smulsa din parcare si nu as vrea sa renunt la cealalta dupa partea dreapta! Multumesc anticipat
Pr Servco 1089 Vânzător, reprezentant Servco, Focsani, jud. Vrancea
Buna ziua , lasati un nr de telefon pt contact