1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Cupola speed dezmembrari
Magazin de piese auto:

Cupola speed dezmembrari

Descriere

***Oferim garantie 
***Oferim consultanta
***Oferim factura
***Oferim seriozitate

***Toate piesele sunt verificate înainte de a fi puse in vânzare ! 

***In caz de neconformitate piesa se 

poate returna 

***Livram in toata tara in maxim 24 h 

***Posibilitate VERIFICARE COLET ! 

***Poze reale

Calificativele primite ne recomanda.

Vindem piese auto pentru:
Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Kia, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, VW
Categorii de produse vândute:
Dezmembrari auto, Fuzeta, Motor complet, Etriere, Usa fata, Broasca, Aripa fata, Usa spate, Stopuri, Oglinzi, Calculator ECU, Galerie admisie, Planetare, Injectoare, Turbine, Alternator, Compresor AC, Bara fata, Perne aer, Electromotor, Pompa servodirectie, Pompa ABS, EGR, Capota, Clapeta acceleratie, Faruri, Cutie de viteze, Macara geam electric, Amortizoare, Discuri frana, Galerie evacuare, Intercooler, Trager, Haion, Bara spate, Ansamblu stergatoare, Calculator confort, Volane, Carcasa filtru aer, Bare stabilizatoare, Alte module electronice, Electroventilator, Cutie viteze automata, Pompa motorina din rezervor, Pompa tandem, Armatura bara fata, Pompa servofrana, Rampa injectoare, Pompa vacuum, Radiator ulei termoflot
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acordă garanţie 30 de zile în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC CUPOLA SPEED SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0757013461 / 0749496703.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Livrare

Livrare din Suceava, jud. Suceava prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Livrare gratuită prin curier
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
In funcție de greutatea coletului se vor aplica tarifele

Contact şi hartă

Adresă: Aurel vlaicu, nr. Fără număr, Suceava

0757.013.461

0749.496.703

  • Ai o întrebare pentru Cupola speed dezmembrari?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Gusmanady 2 Cumpărător, Drobeta-Turnu Severin, jud. Mehedinti
Buna seara, Ati mai gasit roata slim pentru audi a4 b8?
Pr Cupolaspeed 90 Vânzător, reprezentant Cupola speed dezmembrari, Suceava
Buna seara , mii de scuze dar nu am reușit să găsim deocamdată .. am întrebat in mai multe locuri la noi , dar nu au slim :( am nr dv și cum primim vă contactez in caz ca nu este târziu Stima