1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. TOPASPRO
Vânzător Premium Premium

TOPASPRO

SC TOPASPRO SRL

Magazin de piese auto administrat de Topaspro 361 98.4% calificative pozitive

Nu este nevoie de a va crea un cont pentru a lansa o comanda.
Livrare GRATUITA la 4 anvelope, sub 4 bucati transportul costa 10lei/anvelopa.
Daca intalniti acelasi produs cu preturi diferite, lansati comanda pe cel mai ieftin.
Toate anvelopele sunt noi.
Garantia este de 2 ani pe produs.
Anvelopele vin insotite de Factura.
Livrarea se face prin Fan Courier.
Plata se poate face la livrare, prin Card, OP sau Trezorerie.
Pretul afisat este pe bucata, include TVA si Ecovaloare.
Produsele sunt actualizate zilnic pe site.

Vindem piese auto pentru:

Mercedes, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Livrare

Anvelope-Oferte - Cumpara anvelope Online.

Livrare anvelope prin curierat rapid in toata tara.

Comanda comod de acasa sau de la birou anvelope pentru masina ta.

Livrarea anvelopelor se face prin curier rapid, oriunde in tara in termen de 1-3 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Tarifele percepute pentru transport variaza in functie de cantitatea comandata.

Pentru 4 anvelope comandate va oferim transportul gratuit.

In cazul in care comandati mai putin de 4 anvelope, veti plati si costurile de transport. (10 lei/bucata)

Veti fi contactat de unul dintre agentii curieratului cu cateva ore inainte de a se face livrarea. In cazul in care nu sunteti la adresa indicata ii puteti redirectiona catre noua dvs. locatie.


Politica de returnare“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Astfel clientii SC TOPASPRO SRL pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:- anvelope care nu au fost comercializate de SC TOPASPRO SRL

- anvelope montate si demontate;

- anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

- anvelope depozitate necorespunzator.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. SC TOPASPRO SRL va inapoia contravaloarea produselor returnare care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.anvelope-oferte.ro pot fi returnate dupa notificarea SC TOPASPRO SRL . In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

Produsele primite defecte

Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.


Conditii de garantieLa livrarea anvelopelor, pe langa factura acestea sunt insotite de un certificat de garantie in original, conform legii 449/2003 republicata in 2008.

Prin acest certificat va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la anvelopele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal, conform standardelor internationale UN ECE nr. 30, UN ECE nr. 34, ETRTO, DOT nr. 109 si DOT nr. 119 si cu respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa. Conditiile normale de utilizare ale anvelopelor impun respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa, referitor la sarcina maxima pe roata corelata cu presiunea maxima de utilizare si cu viteza maxima admisa.Toate anvelopele comercializate de SC TOPASPRO SRL beneficiaza de garantia comerciala, care se acorda pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare si in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare.

2366 vizualizări
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru TOPASPRO?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Razvanalbu8 0 100% Cumpărător, Bucuresti
Sunteti interesati sa comercializati 44 tipuri de ulei cutii de viteza automate (coduri original)-Ravenol? Si 25 de tipuri de ulei pentru CV manuale !www.ravenolromania.ro
NEMOIANU 1 100% Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Ma intereseaza anvelopele : Anvelope Dunlop Quattromaxx 255/50R19 107Y Vara ID #659748426 Dot si poze pentru acestea. Va multumesc