1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. TOPASPRO
Magazin de piese auto:

TOPASPRO

Descriere

Nu este nevoie de a va crea un cont pentru a lansa o comanda.
Livrare GRATUITA la 4 anvelope, sub 4 bucati transportul costa 10lei/anvelopa.
Daca intalniti acelasi produs cu preturi diferite, lansati comanda pe cel mai ieftin.
Toate anvelopele sunt noi.
Garantia este de 2 ani pe produs.
Anvelopele vin insotite de Factura.
Livrarea se face prin Fan Courier.
Plata se poate face la livrare, prin Card, OP sau Trezorerie.
Pretul afisat este pe bucata, include TVA si Ecovaloare.
Produsele sunt actualizate zilnic pe site.

Vindem piese auto pentru:
Mercedes
Categorii de produse vândute:
Anvelope vara, Anvelope iarna, Anvelope all season
Garanție

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Conditii de garantieLa livrarea anvelopelor, pe langa factura acestea sunt insotite de un certificat de garantie in original, conform legii 449/2003 republicata in 2008.

Prin acest certificat va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la anvelopele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal, conform standardelor internationale UN ECE nr. 30, UN ECE nr. 34, ETRTO, DOT nr. 109 si DOT nr. 119 si cu respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa. Conditiile normale de utilizare ale anvelopelor impun respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa, referitor la sarcina maxima pe roata corelata cu presiunea maxima de utilizare si cu viteza maxima admisa.Toate anvelopele comercializate de SC TOPASPRO SRL beneficiaza de garantia comerciala, care se acorda pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare si in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare.SC TOPASPRO SRL asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata medie de viata a produsului. Pentru anvelope durata medie de viata este pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane. Pentru jante durata medie de viata este de 3 (trei) ani.

Producatorul / vanzatorul de anvelope si jante acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Pentru lipsa conformitatii produsului se acorda o garantie de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Situatii in care nu se acorda garantii:

- Anvelope care nu au fost comercializate de vanzator;

- Anvelope ce prezinta intepaturi, taieturi, zgarieturi, ruperi de material;

- Anvelope montate pe jante nerecomandate (tip / dimensiune necorespunzatoare), deformate, corodate, sau cu alt defect evident;

- Anvelope care au fost montate in service-uri neautorizate;

- Folosirea unei dimensiuni incorecte a anvelopei sau a unui profil necorespunzator domeniului de utilizare;

- Montarea improprie sau neprofesionala, lipsa echilibrarii ansamblului anvelopa / janta;

- Folosirea anvelopei intr-o pozitie geometrica necorespunzatoare sau defecte ale anvelopei cauzate de parti ale masinii care lucreaza necorespunzator ( defecte mecanice ale autovehiculului );

- Nerespectarea instructiunilor de umflare, sarcina si viteza de rulare inscriptionate pe flancul anvelopei;

- Defecte de natura mecanica sau chimica (deformari prin presare, indoire, lovire, apropiere de surse de caldura);

- Modificarea suprafetei anvelopei ca urmare a taieturilor sau folosirii ei in scopuri sportive;

- Anvelope reparate sau cu profilul de rulare sub limita specificata mai sus;

- Anvelope si jante cu deteriorari cauzate de conditii atmosferice ( crapaturi ) sau ca urmare a altor cauze ( accidente, incendii, vandalism, forta majora );

- Anvelope declasate, care au polizate sau razuite seria DOT;

- Anvelope utilizate in regim de curse automobilistice sau competitii;

- Anvelope asupra carora s-a intervenit mecanic, chimic, termic (impact, contact cu produse chimice agresive, contact termic);

- Jante zgariate, deformate, lovite.

Orice reclamatie trebuie insotita de factura sau chitanta emisa de vanzator, dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat R.A.R. si de prezentul certificat de garantie.

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC TOPASPRO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0786633783 / 0369401369.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Livrare GRATUITA la 4 anvelope, sub 4 bucati transportul costa 10lei/anvelopa.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Livrare GRATUITA la 4 anvelope, sub 4 bucati transportul costa 10lei/anvelopa.

Contact şi hartă

Adresă: Piata Prahovei, nr. 6, cod poștal: 0000, Sibiu

0786.633.783

0369.401.369

  • Ai o întrebare pentru TOPASPRO?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

PetreVasile 0 Cumpărător, Bucuresti
Se poate plati cu card de cumparaturi in rate de la BRD ?
Dcf2 1 Cumpărător, Constanta
Buna ziua , am comandat doua cauciucuri la dumneavoastra astazi si as fii interesat sa stiu cam cand ar ajunge in constanta. multumesc
Razvanalbu8 0 Cumpărător, Bucuresti
Sunteti interesati sa comercializati 44 tipuri de ulei cutii de viteza automate (coduri original)-Ravenol? Si 25 de tipuri de ulei pentru CV manuale !www.ravenolromania.ro
NEMOIANU 5 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Ma intereseaza anvelopele : Anvelope Dunlop Quattromaxx 255/50R19 107Y Vara ID #659748426 Dot si poze pentru acestea. Va multumesc