1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Karmaster
Magazin de piese auto:

Karmaster

Descriere

Magazinul Karmaster patronat de compania S.C. Ansil Media S.R.L.este specializat pe doua game principale de produse: carlige de remorcare si scuturi metalice.

Nu lucram cu game variate deoarece ne place sa cunoastem in detaliu nisele pe care activam.

In cazul nostru aceste nise presupun o buna cunoastere a produsului in sine, atat in ceea ce priveste compatibilitatea cat si metodologia de montaj.
Platformele auto prezinta, de multe ori, anumite particularitati care nu pot fi determinate doar cu ajutorul unei seriei de sasiu. Drept urmare erorile pot aparea foarte usor motiv pentru care fiecare comanda pe care o onoram, este verificata in prealabil de unul din specialistii nostri. In plus asiguram clientilor nostri consultanta de specialitate gratuita in momentul montajului.

De ce sa ne alegeti:
1. Aceste produse influenteaza siguranta circulatiei drept pentru care aveti nevoie de o firma specializata strict pe nisa respectiva.
2. Toate produsele pe care le comercializam sunt noi si se vand in mod legal, drept pentru care veti beneficia de toate drepturile consumatorului.
3. In cazul in care montatorul nu se descurca, va oferim consultanta de specialitate gratuita.
4. Pentru fiecare produs vom avea grija sa beneficiati de un pret corect iar pentru comenzi mai mari si clienti fideli preturile pot fi negociate suplimentar.

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Carlig remorcare, Scut motor metalic
Garanție

Oferim garanție 24 luni produselor vândute.

Produsele pe care firma noastra le comercializeaza beneficiaza de 24 luni garantie. Garantia se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare.

Retur

Produsele pot fi returnate în 15 zile de la primirea lor.

Costul transportului pentru retur este suportat de client.

Firma noastra accepta retururi in conformitate cu legislatia in vigoare (O.G. 130/2000). Termenul de returnare a unui produs este de 15 zile, perioada in care puteti efectua returul fara a invoca un motiv. In prealabil este necesar sa ne contactati, pentru a stabili toate detaliile.

Pentru ca returul sa fie acceptat este necesar sa pastrati factura fiscala aferenta produsului iar acesta nu trebuie sa prezinte urme de montaj.

Livrare

* Preț estimativ pentru primul kilogram, gabarit normal.

• Curier, 20 lei

Timp necesar pentru expediere: 1 zi

Pentru anumite produse cum ar fi, carligele de remorcare, livrarea este GRATUITA. Produsele care beneficiaza de livrare gratuita sunt marcate corespunzator. Pentru produsele care nu beneficiaza de livrare gratuita taxa de transport standard este de 20 lei cu t.v.a. Livrarile se fac numai prin intermediul companiilor de curierat rapid iar oferta este valabila pentru localitatile aflate pe "ruta" (rutele cuprind: resedintele de judet, majoritatea oraselor si localitatile limitrofe acestora). In cazul in care locuiti intr-o localitate mai izolata va trebui fie sa va deplasati pana la cea mai apropiata reprezentanta a curierului, fie sa achitati suplimentul de distanta (acesta va va fi comunicat de operatorii nostri in momentul procesarii comenzii).

Atentie: suma totala de plata va fi comunicata telefonic fiecarui client fara exceptie.
Suma totala de plata este formata din: contravaloarea produsului, taxa de livrare (daca aceasta exista), taxa de rambus.
Clientii vor primi aceasta informatie de la operatorii nostri inainte ca produsul sa fie expediat, in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Termenul standard de livrare este de 24 de ore din momentul confirmarii telefonice a acesteia. Totusi datorita faptului ca activitatea curierilor este influentata de numerosi factori (starea vremii, sarbatori, trafic auto etc.) este posibil sa apara unele intarzieri.

In anumite situatii unele produse pot necesita termene mai mari de livrare. Operatorii nostri vor comunica clientului, acolo unde este cazul, durata intarzierii.

Contact şi hartă

Adresă: Infratirii, nr. 78b, cod poștal: 105200, Baicoi , jud. Prahova

0755.625.834

  • Ai o întrebare pentru Karmaster?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.