1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. VIP BOOSTED TUNING
Vânzător Premium Premium

VIP BOOSTED TUNING

SC VIP BOOSTED TUNING SRL

Magazin de piese auto administrat de Vipboosted 310 100% calificative pozitive

Firma specializata in domeniul accesoriilor auto, comercializam o gama larga de accesorii pentru aproape toate modelele de autoturisme : Faruri Angel Eyes, Faruri DayLine, Stopuri LED, Body Kit-uri Exterioare, Bara fata, Bara spate,Eleroane, Grile Sport, Instalatii Xenon, Lumini de zi cu LED, Tobe Sport, lupe bixenon, praguri, leduri, cotiere etc

Vindem piese auto pentru:

Audi, BMW, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Ford, Land Rover, Mercedes, Opel, Porsche, Seat, Skoda, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Produsele cumparate sunt garantate prin lege. Va rugam analizati cu multa atentie produsele inainte de instalare sa nu aiba urme de posibile imperfectiuni sau defecte de fabricatie.

Daca produsele prezinta defecte vizibile va rugam sa ne contactati imediat si noi vom gasi o solutie la plangerea dumneavoastra.

Produsele cu urme de defecte(lovite sau parti rupte)aparute dupa operatiunile de montaj ies din obiectul garantiei si nu vor fi inlocuite.

Pentru motive de securitate recomandam ca instalarea produselor sa fie facuta de personal calificat si autorizat pentru acest gen de operatiune,
pentru ca, functionarea corecta a produselor este de o importanta vitala pe drumurile publice.

In cazul in care intre timp apar defectiuni dupa instalare va rugam sa va prezentati cu produsul defect insotit de factura sau avizul care sa faca dovada montajului iar dupa o analiza atenta si corecta de catre specialisti produsul va fi schimbat daca e cazul.

Produsele care se dovedesc a fi montate de personal necalificat ies de sub obiectul garantiei si nu vor fi inlocuite.

Oferim garantie de la 6 luni pana la 2 ani accesoriilor cumparate de la noi. Livrarea se face prin Fan Courier in max 48 de la confirmarea comenzi, plata coletului se va face la ridicare prin sistem ramburs. Taxele de retur vor fi platite de catre cumparator.

1629 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru VIP BOOSTED TUNING?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.