1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. VIP BOOSTED TUNING
Magazin de piese auto:

VIP BOOSTED TUNING

Descriere

Firma specializata in domeniul accesoriilor auto, comercializam o gama larga de accesorii pentru aproape toate modelele de autoturisme : Faruri Angel Eyes, Faruri DayLine, Stopuri LED, Body Kit-uri Exterioare, Bara fata, Bara spate,Eleroane, Grile Sport, Instalatii Xenon, Lumini de zi cu LED, Tobe Sport, lupe bixenon, praguri, leduri, cotiere etc

Vindem piese auto pentru:
Audi, BMW, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, Seat, Skoda, VW
Categorii de produse vândute:
Becuri led, Bara fata, Eleron, Grila, BiXenon, Lumini interior, Faruri, Kit Xenon, Leduri, Lumini de zi, Covorase, Praguri, Angel eyes, Semnalizatoare, Becuri, Body kit, Stopuri, Proiectoare auto, Alte piese lumini auto, Lampi numar, Cotiera auto, Alte elemente Xenon, Becuri Xenon, Filtru aer, Bara spate, Prelungire bara spate, Difuzor bara spate, Ornament toba, Aparatori noroi, Alte piese electrice, Diverse accesorii auto, Prelungire bara fata
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
OFERIM GARANTIE DE LA 12 PANA LA 24 DE LUNI, IN FUNCTIE DE PRODUS !
GARANTIA SE ACORDA PRODUSELOR MONTATE CORESPUNZATOR INTR-UN SERVICE AUTORIZAT, CU DEVIZUL DE MONTAJ DE CARE VA FI NEVOIE LA GARANTIE !
PENTRU ACCESORIILE MONTATE NECORESPUNZATOR, SAU CARE AU SUFERIT MODIFICARI NU SE ACORDA GARANTIE !!!

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC VIP BOOSTED TUNING SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0748788043.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
METODA DE RETUR:
- PRODUSUL POATE FI INLOCUIT
- SE POT RETURNA BANII

FIRMA NOASTRA ACCEPTA RETURUL PRODUSELOR, CU CONDITIA CA ORICE PRODUS SA FIE REAMBALAT CORESPUNZATOR IN AMBALAJUL ORIGINAL !

TAXELE DE CURIERAT PENTRU RETUR VOR FI PLATITE DE CATRE CLIENT !

Livrare

Livrare din Targu Neamt, jud. Neamt prin:

  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
LIVRAREA SE VA FACE PRIN CURIER 24/48H (IN FUNCTIE DE ZONA)

TAXELE DE CURIERAT VOR FI PLATITE DE CATRE CLIENT, ACESTEA POT VARIA IN FUNCTIE DE GREUTATEA COLETULUI SI DE DESTINATIE !

Contact şi hartă

Adresă: ETERNITATII, nr. FN, Targu Neamt , jud. Neamt

0748.788.043

  • Ai o întrebare pentru VIP BOOSTED TUNING?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Riderr 2 Cumpărător, Campulung, jud. Arges
Buna seara , as dorii comand doua produse de la acelasi vanzator pe aceeasi livrare la courier, se poate?
Premium Vipboosted 322 Vânzător, reprezentant VIP BOOSTED TUNING, Targu Neamt, jud. Neamt
Bună ziua! La noi aveți doar eleronul de portbagaj comandat. De luneta nu avem. Va fi de la vânzători separați cu transport separat