1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
Magazin de piese auto:

PIESE SI ACCESORII AUTO VOLKSWAGEN

CIF: 40516010
Descriere

UNGUREANU FLORIN-ALIN  PFA  , deține o  gama variată de piese si accesorii auto din gama volkswagen , Audi ,Seat .  
 Vă oferim livrare rapidă , cu verificare colet doar la solicitarea cumparatorului, cât și  posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile de la achiziționarea acestuia . 
Pentru că masina ta nu este " doar o masina " ,noi iti oferim piese si accesorii de calitate la preturi accesibile.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Pentru acordarea garanției trebuie făcută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de UNGUREANU FLORIN-ALIN PFA ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0753322936.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Offer retur doar daca piesa nu prezinta urme de uzura si ambalajul este intact.

Livrare

Livrare din Piatra-Neamt, jud. Neamt prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 24 de lei
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului poate sa difere in functie de km sulpimentari si gabaritul produsului

Contact şi hartă

Adresă: PRINCIPALA, nr. 22, cod poștal: 617196, Budesti , jud. Neamt

0753.322.936

  • Ai o întrebare pentru PIESE SI ACCESORII AUTO VOLKSWAGEN?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de PIESE SI ACCESORII AUTO VOLKSWAGEN
Ornament Proiector VW Passat B6
Ornament Proiector VW Passat B6
Ornament Proiector Ceata VW Passat B6 Culoare: Crom Cu locas proiector Produsul este nou
Protectie Prag VW Passat
Protectie Prag VW Passat
Prima impresie conteaza! Protejeaza pragul masinii de zgarieturile inevitabile provocate de incaltaminte in timp ce imbunatatesti radical aspectul mas...
BUTON FRANA DE MANA VW PASSAT B6
BUTON FRANA DE MANA VW PASSAT B6
Buton frana de mana Passat B6 Produsele sunt noi Cod producator - 3C0 927 225B Se potriveste la VW Passat B6/3C/CC
SCHIMBATOR VITEZE VW PASSAT , B6,B7,CC
SCHIMBATOR VITEZE VW PASSAT , B6,B7,CC
Nuca schimbator viteze + manson compatibil Volkswagen Passat ,B6 2005-2010B7 2011-2016 , CC 2011-2016. 3AA 711 113A - 6 Caracteristici: -Viteze: 6 + R...
Set lampa led numar VOLKSWAGEN
Set lampa led numar VOLKSWAGEN
ampi numar LED pentru Volkswagen Golf 4 , 5 , 6 , 7 , set 2 bucati. Descriere : - Set 2 (bucati ) lampi led dedicate ce asigura o mai buna iluminare a...
Motoras Frana VW Passat , B6 , B7, CC, Audi
Motoras Frana VW Passat , B6 , B7, CC, Audi
Motoras etrier frana de mana , piese productie 2019. Produs compatibil cu : VW Passat B6 2005-2011 VW Passat B7 2011- prezent VW Passat CC 2008-2012 V...