1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. SKR AUTO PARTS
Magazin de piese auto:

SKR AUTO PARTS

Descriere

Szekey Auto Parts SRL va ofera servicii de calitate pentru vanzarea si identificarea pieselor de schimb pentru orice tip de autoturism.

Filtre, ulei, piese transmisie,planetara completa, cap planetara ambreiaj, volanta, piese directie, cap de bara, brat, bucse, suspensie, amortizor, arc, kit distributie, curea, rola, pompa apa, pompa ulei, radiator, intercooler, piese motor, furtun, electrice, senzor, sonda lambda, senzor arbore cotit, turbosuflanta, turbo, compressor clima, elemente caroserie, aripa, bara, elemente decorative/protectie, anvelope jenti etc.

Oferim gama completa a pieselor de schimb originale si pe producator.

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Senzori auto, Kit distributie, Placute frana, Discuri frana, Kit ambreiaj, Pompa apa, Rulmenti, Brate si bascule, Sonda Lambda, Bucse, Cap de bara, Electromotor, Bieleta antiruliu, Alternator, Etriere, Bobina inductie, Flanse amortizor, Curele auto, Bieleta directie, Amortizoare, Pivot, Fulie alternator, Suporti motor, Fulie vibrochen, Termostat auto, Injectoare, Cilindru ambreiaj, Cap planetara, Volanta, Saboti frana, Arcuri auto, Alte elemente frana, Radiator apa, Electroventilator, Compresor AC, Radiator clima AC, Planetare, Pompa servofrana, Lant distributie, EGR, Carlig remorcare, Toba esapament, Alte piese de caroserie, Radiator ulei termoflot, Alte piese suspensie, Pompa injectie, Pompa benzina, Diverse, Stergatoare, Suport cutie viteze
Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Termenul de garanţie pentru produsele comercializate de SC.SZEKELY AUTO PARTS.SRL este de 18 luni.

Termenul de garanţie începe de la data înscrisă pe Certificatul de Garanţie, pe factura emisă de vânzător sau de prestatorul de servicii către clientul final.

Produsele care în perioada de garanţie prezintă defecte de material, de funcţionare sau de fabricaţie vor fi înlocuite gratuit cu altele noi conform legii.

Vânzătorul este exonerat de răspundere privind garanţia sau aceasta poate fi anulată în următoarele cazuri:

Piesa nu a fost montată într-un atelier de specialitate autorizat RAR;
Piesa s-a defectat datorită unui montaj incorect sau datorită montării împreună cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
Piesa a fost greşit identificată de cumpărător sau a fost utilizată pentru alt scop decât cel indicat în catalogul producătorului;
Piesa nu a fost identificată corect datorită prezentării de către cumpărător a unor date eronate sau la montaj nu a fost comparată cu piesa de înlocuit;
Piesa s-a uzat sau s-a deteriorat datorită suprasolicitării, întreţinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuării reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autovehiculului sau a atelierului de specialitate care a montat piesa. Atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificările sau reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producător;
Autovehiculul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat în condiţii necorespunzătoare: porniri cu robot sau prin tractare, depăşirea greutăţii maxime admise, modificarea instalaţiei electrice, alte modificări de orice natură;
Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi atmosferici sau de altă natură (şocuri termice, electrice sau mecanice);
Piesele prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări sau au suferit acţiunea unor factori externi procesului normal de funcţionare;
Piesele prezintă uzură normală (firească);
Dacă în cazul unei reclamaţii în termenul de garanţie nu se prezintă Certificatul de Garanţie sau alt document înlocuitor (factură, aviz, bon, etc.) ori acestea nu sunt completate corect conform cerinţelor furnizorului, vânzătorului sau producătorului sau dacă sunt incomplete.


Piesele care fac obiectul unei reclamaţii în garanţie vor fi expediate către SC.SZEKELY AUTO PARTS.SRL însoţite de următoarele documente:

Dovada montării piesei într-un service autorizat RAR (devizul de montaj şi certificarea RAR a unităţii de service);
Documentul emis de către un service autorizat RAR prin care se constată şi se descrie detaliat defecţiunea (nota de constatare);
Copia după certificatul de înmatriculare al autovehiculului.
Oricărei reclamaţii i se răspunde în termen de maxim 15 zile de la data înregistrării. În cazul în care nu se poate constata deficienţa în cadrul societăţii SC.SZEKELY AUTO PARTS.SRL şi este necesară efectuarea unei expertize de către firma producătoare, ne rezervăm dreptul de a remedia reclamaţia la data primirii rezultatului din partea producătorului.

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC SZEKELY AUTO PARTS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0755966988.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Politica de retur

Plata returului este achitat de catre client.
Produsul respectiv nu are urme de montaj.
Are ambalajul original si nedeteriorat.
Rabursarea baniilor se va face in termen de 15 zile lucratoare in cont bancar al clientului.

Livrare

Livrare din Targu Mures, jud. Mures prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Expeditia pentru colte de 1-3 KG este 25 RON, pentru produsele care depasesc masa respectiva se adauga taxa suplimentare de 1 RON/KG.

Expediatia se livreaza in termen de 24 de ore in functie de zona de acoperire al firmei de curierat.

Contact şi hartă

Adresă: Banat, nr. 29/13, cod poștal: 540486, Targu Mures , jud. Mures

0755.966.988

  • Ai o întrebare pentru SKR AUTO PARTS?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.