Magazin de piese auto:

Piese Auto Imp

CIF: 36858545
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Szekey Auto Parts SRL va ofera servicii de calitate pentru vanzarea si identificarea pieselor de schimb pentru orice tip de autoturism.

Filtre, ulei, piese transmisie,planetara completa, cap planetara ambreiaj, volanta, piese directie, cap de bara, brat, bucse, suspensie, amortizor, arc, kit distributie, curea, rola, pompa apa, pompa ulei, radiator, intercooler, piese motor, furtun, electrice, senzor, sonda lambda, senzor arbore cotit, turbosuflanta, turbo, compressor clima, elemente caroserie, aripa, bara, elemente decorative/protectie, anvelope jenti etc.

Oferim gama completa a pieselor de schimb originale si pe producator.

Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele cumpărate prin intermediul PIESE AUTO IMP sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare). Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

Garanția se acordă pentru o perioada de maxim 2 (doi) ani de la data înscrisă pe factură de vânzare, după cum urmează:

24 luni pentru piese de origine (OE)
18 luni pentru piesele after-market de folosința îndelungată
Piesele de folosință îndelungată sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulații planetare, elemente de caroserie, elemente de direcție, elemente de frână, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe și țevi de eșapament, rulmenți, fișe de bujii, piese de electromotor și alternator, piese de motor în mișcare.

Nu se acordă termenul de 18 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, ștergătoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere și incandescente, garnituri metalo-plastic și simeringuri, curele de transmisie și distribuție.

Vânzătorul este exonerat de raspundere privind garanția sau aceasta poate fi anulată în urmatoarele cazuri:

– Piesa nu a fost montată într-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producătorul autovehiculului;

– Piesa s-a defectat datorită unui montaj incorect sau datorită montării împreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

– Piesa a fost greșit aleasă sau a fost utilizată pentru alt scop decât cel indicat ăn catalogul producătorului;

– Piesa nu a fost identificată corect datorită prezentării de către cumpărător a unor date eronate sau a neprezentării numarului de identificare a autoturismului

– Piesa s-a uzat sau deteriorat datorită suprasolicitării, întreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandărilor producătorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificările și reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producător;

– Autoturismul a fost folosit în alte scopuri decât cel prevăzut de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzătoare (raliuri, compeții sportive, etc);

– Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de altă natură (șocuri termice, electrice, mecanice);

– Piesele prezinta urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări;

– Piesele prezintă o uzura normală.

Piesele care fac obiectul unei reclamații în garanție vor fi însotite de urmatoarele documente:

– Copie dupa factura de achiziție de la S.C. SZEKELY AUTO PARTS .S.R.L., bonul sau chitanța cu care a fost cumparată piesa;

– Dovada montării într-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) și documentele fiscale aferente;

– Nota de constatare emisă de către un service autorizat R.A.R. prin care se constată și se descrie detaliat defecțiunea:

– Raportul generat de tester/diagnoză acolo unde este cazul (debitmetre, senzori, supape EGR, sonde lambda, componente electrice)

– Raportul testului de amortizoare

– Măsuratori comparator pentru discurile de frână ovalizate

în cazul compresoarelor de aer condiționat, copie factură achiziție filtru uscător și supapă expansiune. Din devizul de montaj trebuie să reiasa că s-au schimbat compresorul, filtrul uscător, supapa de expansiune iar instalația de aer condiționat a fost curățata.

– Copia după certificatul de înmatriculare al autovehiculului;

– Copie autorizație R.A.R. a service-ului unde s-a făcut montajul (față + verso)

Reclamația depusă de cumpărător va fi analizată și va primi un răspuns în termen de 15 zile lucrătoare de la data recepției produselor reclamate la sediul vânzătorului, însoțite de toate documentele enumerate mai sus.

În cazuri special când părțile nu ajung la un consens cu privire la reclamația de garantie, părțile vor trimite piesele pentru analiză la un specialist în domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea în culpă.

Plata transportului pentru produsele trimise în vederea soluționării garanției va fi împărțită astfel:

– de la client către S.C. SZEKELY AUTO PARTS S.R.L. – plata va fi efectuată de către client;

– de la S.C. SZEKELY AUTO PARTS S.R.L. către client – plata va fi suportată de către vânzător.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC SZEKELY AUTO PARTS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0755966988 / 0790565432.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – condițiile și modalitațile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevăzute în prezența ordonantă, sub forma clauzei următoare: “consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere”.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează vânzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, în scris la adresa de e-mail office@pieseautoimp.ro

– Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice.

– Dreptul de retragere în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile și cu etichetele intacte.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile lucrătoare de la primirea returului.

În cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuită (conform termenilor de pe www.pieseautoimp.ro, secțiunea informații livrare/retur) și ulterior sunt returnate parțial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vânzătorului (ex.achiziționare produse pe propria răspundere, fără a pune la dispoziția vânzătorului date despre mașină (inclusiv serie de șasiu/VIN), date de identificare comunicate eronat către vânzător, modificări aduse mașinii față de varianta de construcție și care nu sunt aduse la cunoștință vânzătorului), taxa de livrare acordată inițial cu titlu gratuit, este suportată de client.

Piesele vechi la schimb se returnează în termen de maxim 5 zile lucratoăre, în ambalajele pieselor noi.

Returul se va face prin același modalitate ca la expediere, Fan Courier.
Produsele returnate trebuie ambalate corespunzător pentru a fi protejate la transport și pentru a proteja ambalajul original al acestora.

Nu se acceptă la retur:

– Produsele cu ambalajul deteriorat, fără etichetele și înscripționările specifice
– Produsele care nu se afla în ambalajul original în care au fost livrate
– Produsele lipsite de accesoriile și componentele originale
– Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudură
– Produsele de origine comandate greșit deoarece cumpărătorul nu a pus la dispoziție datele de identificare ale autovehiculului și seria de șasiu sau acestea au fost comunicate eronat
– Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans
– Module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spațiului european, piese de siguranța (ex.: airbaguri, centuri de siguranța), huse și acoperiri.
– Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frână, etc.)

Livrare
Livrare din Targu Mures, jud. Mures prin:
  • Curier, cost livrare: 35 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 499 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Expeditia pentru colte de 1-3 KG este 35 RON, pentru produsele care depasesc masa respectiva se adauga taxa suplimentare de 1 RON/KG.

Expediatia se livreaza in termen de 24 de ore in functie de zona de acoperire al firmei de curierat.

Contact şi hartă

Adresă: Banat, nr. 29/13, cod poștal: 540486, Targu Mures , jud. Mures

  • Ai o întrebare pentru Piese Auto Imp?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.
Anunțuri publicate recent de Piese Auto Imp
Cap de bara VW EOS (1F7, 1F8) (2006 - 2016) FLENNO
Cap de bara VW EOS (1F7, 1F8) (2006 - 2016) FLENNOR FL0121-B 68 lei
Cap de bara VW EOS (1F7, 1F8) (2006 - 2016) FLENNOR Producator: FLENNOR Cod produs: FL0121-B Specificatii: Partea de montare punte fata Partea de mont...
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI TA1795 42 lei
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI Producator: DELPHI Cod produs: TA1795 Specificatii: Dimensiune filet M14x1.5 Tip filet cu filet pe ...
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) LEMF&O
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) LEMFÖRDER 26670 02 58 lei
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) LEMFÖRDER Producator: LEMFÖRDER Cod produs: 26670 02 Specificatii: Partea de montare punte fata Partea d...
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI B
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI BILSTEIN 19812 42 lei
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI BILSTEIN Producator: FEBI BILSTEIN Cod produs: 19812 Specificatii: Numar articol par 19814 Lungime [m...
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI TA1796 42 lei
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) DELPHI Producator: DELPHI Cod produs: TA1796 Specificatii: Dimensiune filet M14x1.5 Tip filet cu filet pe ...
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI B
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI BILSTEIN 19814 39 lei
Cap de bara VW FOX (5Z1, 5Z3) (2003 - 2016) FEBI BILSTEIN Producator: FEBI BILSTEIN Cod produs: 19814 Specificatii: Numar articol par 19812 Lungime [m...