Magazin de piese auto:

Cutii Viteze Camioane

CIF: RO33937911
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere
SC Raropem RO SRL comercializează piese de schimb pentru Cutii de Viteze Si Diferentiale . Experienţa în domeniu precum şi calitatea furnizorilor constituie referinţe pentru calitatea produselor oferite.

Specilizarea noastra principala este gama de Cutii Viteze si Difrentiale de la Masini pana la Camione.

Va stam la dispozitie cu un stoc mare de marfa si un servis specializat pe Reparatii Cutii de viteze Camioane , Autobuze si Autoutilitare , Automate si Manuala
Garanție

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
- sa fie montat in servis autorizat RAR
- piesele prezinte urme de lovituri,zgarieturi,indoituri sau actiunea unor factori externi
- piesele prezinta o uzura normala
- piesele se defecteaza din cauza uni montat necorespunzator
- defectiunea este cauzata de o proasta intretinere a autovehiculului, neverificare la timp sau periodic , conform indicatiilor atelierului de specialitate ce a montat piesa
- autovehiculul nu este exploatat conform indicatiilor contruscorului ( supraincarcat)

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC RAROPEM RO SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Costul returului este suportat de catre vanzator in conditiile in care returul se face din vina acestuia.Coletul in cazul unui retur trebuie trimis cu verificare colet la livarare. Daca piesa este montata pe masina si se strica in cele 5 zile dupa primire piesa se accepta inapoi la perioada de garantie.

Livrare
Livrare din Baia Mare, jud. Maramures prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 15 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Pretul transportului variaza in functie de greutatea coletului si aria de acoperire a curierului. Pentru fiecare kg suplimentare se percepe aproximativ 1 Ron si inafara arieri tot in 1Ron/km.

Contact şi hartă

Adresă: DEPOZITELOR, nr. 2, cod poștal: 430113, Baia Mare, jud. Maramures

  • Ai o întrebare pentru Cutii Viteze Camioane?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Vpodgor 6 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua. Puteti furniza un kit pinion si sincron pentru treapta a doua - cutie manuala 6+1 trepte BMW 320 D cu acelasi cod ca al dvs - GS6-45DZ? Codul complet al cutiei este GS6-45DZ-TH5H. VIN-ul masinii: WBA3E11080J709267. Multumesc.
Go Raropem 85 Vânzător, Baia Mare, jud. Maramures
Nu se poate furniza momentan
Anunțuri publicate recent de Cutii Viteze Camioane
Lant Cutie de Transfer Mercedes Vito/Viano W639
Lant Cutie de Transfer Mercedes Vito/Viano W639 2500 lei
Lant Cutie de Transfer Mercedes Vito/Viano W639 Cod Intern :1604.23 Lungime: 39 CM Grosime : 26 CM Se potriveste pe Mercedes Vito/ Viano Cod Cutie Tra...
Calculator Comanda Cutie Automata Man, DAf, Iveco,
Calculator Comanda Cutie Automata Man, DAf, Iveco, Cutie viteza ZF Recondit... 4500 lei
Mecatronic Cutie Automata Man, DAf, Iveco, Cutie viteza ZF Coduri comapabile : COD ZF 6009298006 Se audauga la pret garantie piesa veche la schimb in ...
Carcasa Spate cutie viteza Fiat Ducato MLGU 940220
Carcasa Spate cutie viteza Fiat Ducato MLGU 9402206268 Reconditionata 1600 lei
Carcasa Spate cutie viteza Fiat Ducato MLGU 9402206268 Reconditionata Carcasa Spate cutie viteza Fiat Ducato MLGU 9402206268 Se potriveste pe Fiat Duc...
Selector viteze MAN TGA
Selector viteze MAN TGA 2899 lei
Selector viteze MAN TGA DIN CABINA .Produs nou disponibil cu deschidere colet la livrare.Nu ezitati sa ne contactati avem Magazin Piese Auto specializ...
Maner levier schimbator viteze 28138 MAN F200, MAN
Maner levier schimbator viteze 28138 MAN F200, MAN F90 480 lei
Maner levier schimbator viteze 28138 MAN F200, MAN F90 Diametru exterior: 40 mm, Lungime exterioara: 125 mm, Latime 1: 50 mm, Greutate (în kg): 0,200...
Maner levier schimbator viteze 31162 MAN TGA
Maner levier schimbator viteze 31162 MAN TGA 430 lei
Maner levier schimbator viteze 31162 MAN TGA , Filet interior (mm): M14 x 1,5, Latime 2: 65 mm, Nr. de cuplaje: 6, Latime 1: 47 mm, Culoare: negru , G...