1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Cipiesa
Vânzător Premium Premium

Cipiesa

SC ARAMIS CST CONECT SRL

Magazin de piese auto administrat de Cipiesa 97 99% calificative pozitive

Societatea noastra comercializeaza piese auto si accesorii noi din stoc si la comanda.
Asiguram transport pe teritoriul Romaniei prin retea specializata .
Documente de insotire a marfii : factura fiscala si certificat de garantie conform termenilor si conditiilor companiei .

Vindem piese auto pentru:

Acura, Audi, BMW, Buick, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Iveco, Jeep, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Vauxhall, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Garantie anvelope si acumulatori - 24 luni
Garantie arcuri si amortizoare, ambreiaje, elemente de caroserie , frana si directie , faruri si stopuri, sisteme de esapament , pompe , piese de motor , electromotor si alternator , radiatoare , fise de bujii , articulatii planetara , jante , tobe si tevi de esapament , cabluri , rulmenti - 18 luni
Consumabilele (uleiuri , placute frana , saboti frana ,lichid de frana etc) nu beneficiaza de garantie.

CERTIFICAT DE GARANTIE &
DECLARATIE DE CONFORMITATE

Prezentul document stabileste conditiile privind acordarea garantiei pentru produsele comercializate de S.C. ARAMIS CST CONECT S.R.L.,in conformitate cu prevederile Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC.

Produsele comercializate de catre ARAMIS CST CONECT SRL sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de catre producatori.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt urme vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare corespunzatoare .Cumparatorul poate returna in 30 de zile marfa FARA URME DE MONTAJ.

Vanzatorul trebuie informat de cumparator asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie la adresa noastra. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea acesteia. Termenul maxim de remediare a garantiei este de 15 zile lucratoare si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de consumator.

Se acorda garantie de 24 de luni la acumulatori si anvelope auto.

Se acorda garantie de 18 luni la celelalte piese de folosinta indelungata , arcuri si amortizoare, ambreiaje, elemente de caroserie , frana si directie , faruri si stopuri, sisteme de esapament , pompe , piese de motor , electromotor si alternator , radiatoare , fise de bujii , articulatii planetara , jante , tobe si tevi de esapament , cabluri , rulmenti.

S.C. ARAMIS CST CONECT S.R.L. nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executata

- Piesa a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator

- Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate

- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit

- Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator

- Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.

- Automobilul a fost folosit in conditii corespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.)

- Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura

- Piesele prezinta o uzura normala (fireasca)

Nu se accepta la retur:

- Produsele fara ambalaj original sau cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

- Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Produsele care prezinta urme de montaj,de murdarie,care sunt incomplete, vopsite,rupte sau sudate

- Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile lucratoare de la primirea returului.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:

- Factura de achizitie si certificatul de garantie emise de catre S.C. ARAMIS CST CONECT S.R.L.

- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman

- Constatarea tehnica a defectiunii produsului reclamat ,emisa de un atelier de reparatii autorizat

- Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza.DECLARATIE DE CONFORMITATENoi, S.C. ARAMIS CST CONECT S.R.L., cu sediul in Loc. Motaieni , Str. Principala , Nr.108 , Camera 1, inregistrata la ORC -Dambovita sub nr. J15/33/2017, C.I.F. RO36915799, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere conform prevederilor art. 5 din H.G. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata , sanatatea, protectia muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele U.E.

Vanzator,S.C. ARAMIS CST CONECT S.R.L

5413 vizualizări
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru cipiesa?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.