1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. GEBO TOOLS
Magazin de piese auto:

GEBO TOOLS

Descriere

SC GEBOTOOLS SRL, distribuitor de echipamente profesionale service auto și vulcanizări vă oferă servicii și produse de calitate, scule mecanice și electrice care să corespundă cerințelor Dumneavoastră, de la elevatoare, mașini dejantat și mașini de echilibrat roți, până la scule și unelte de mână, pe GeboTools.ro găsești orice produs necesar unui service auto profesional la prețuri imbatabile.

Vindem piese auto pentru:
Acura, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Triumph, TVR, Vauxhall, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Alte scule auto, Truse blocaje distributie, Scule speciale, Scule pneumatice, Prese si extractoare, Mobilier si dulapuri de scule, Scule electrice, Clesti si surubelnite, Cric, Elevator auto, Diverse, Echipamente de protectie, Clicheti, Cricuri si prese hidraulice, Tubulare, Lampi portabile, Chei, Consumabile pentru atelier, Seturi de chei, Aparate de sudura si accesorii, Injectoare, Echipamente de atelier, Baie ultrasunete, Redresor auto, Truse de scule, Chei dinamometrice, Alternator, Aparate de sablat, Scule service auto, Scule service ulei si gresare, Compresor auto, Pompa ulei, Compresor roti, Macara girafa si suporti motor, Suporti motor, Truse de tubulare, Polish auto, Consumabile pentru scule, Kit distributie, Burghie, Roboti de pornire, Pompa benzina, Alte piese motor, Trolii, Diverse accesorii auto, Cilindru ambreiaj
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se ofera garantie 12 luni pentru produsele achizitionate de la societatea noastra

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC GEBO TOOLS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0364431280.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Se accepta retur in termen de 10 zile de la data achizitonarea produselor

Livrare

Livrare din Cluj-Napoca, jud. Cluj prin:

  • Curier, cost livrare: 19 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Costul de livrare de 19 Ron este pentru colete de 1kg. Costul transportului difera in funtie de greutate si volumul coletului ceea ce va fi comunicat la client in momentul comenzii.

Contact şi hartă

Adresă: Traian Vuia, nr. 14-16, cod poștal: 400057, Cluj-Napoca , jud. Cluj

0364.431.280

  • Ai o întrebare pentru GEBO TOOLS?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Alin_bossu1987 0 Cumpărător, Cernica, jud. Ilfov
Care este ultimul pret cu cutierul pana in Bucuresti pt acest cric electric?
Premium Gebotools 494 Vânzător, reprezentant GEBO TOOLS, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Pretul este cel afisat.