1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. TIR SHOP
Magazin de piese auto:

TIR SHOP

Descriere

Comercializam piese noi si accesorii pentru
►Camioane
►TIR
►Remorci
►Semiremorci
►Trailere
►Autoutilitare si
►Masini

Pentru identificare si cereri de piese va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Categorii de produse ►
✓Faruri si stopuri
✓Perne aer
✓Camere de franare
✓Accesorii
✓Piese motor
✓Piese sisteme franare
✓Piese compresoare aer, seturi de raparatie
✓Oglinzi / capace / sticle
✓Piese de caroserie

Vindem piese auto pentru:
BMW, Citroen, Dacia, DAF, Fiat, Ford, Iveco, MAN, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Scania, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Stopuri, Faruri, Alte elemente frana, Semnalizatoare, Alte piese suspensie, Diverse, Alte piese lumini auto, Carcasa oglinda, Proiectoare auto, Oglinzi, Diverse accesorii auto, Aparatori noroi, Etriere, Cap de bara, Capac rezervor, Filtru motorina, Perne aer, Maner usa, Racord flexibil, Curele auto, Alte piese electrice, Alte cabluri auto, Sticla oglinda, Nuca schimbator, Bare stabilizatoare, Placute frana, Amortizoare, Furtune apa, Bucse, Alte piese evacuare, Alte accesorii roti, Alte piese motor, Lumini de zi, Alte produse intretinere, Pompa apa, Alte filtre auto, Butuc roata, Alte piese directie, Spray degripant, Manson schimbator, Aripa spate, Stingatoare auto, Relee, Carlig remorcare, Scule vulcanizare, Filtru aer, Bara fata, Toba esapament, Scule service ulei si gresare, Pistoane
Garanție

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele achizitionate in prezenta factura sunt distribuite de catre societatea noastra si sunt interschimbabile cu piesele originale fiind conforme cu normele de calitate internationale.
Produsele achizitionate in prezenta factura au termenul de garantie de 2 ani calculat de la data achizitionarii, conform L.449/2003. Raporturile juridice dintre furnizor si cumparator create prin prezenta factura sunt in conformitate cu L.296/28.06.2004.
Societatea STONE AGE ONLINE S.R.L. este raspunzatoare fata de cumparator pentru defectele existente in momentul livrarii / vanzarii produselor catre cumparator.
Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de maxim 1 luna de la data la care a constatat-o.
Prezenta factura a fost emisa / livrata in urma unei comenzi prealabile din partea cumparatorului.
Modalitati de remediere a lipsei de conformitate:
A. Inlocuirea produsului:
Produsele achizitionate prin prezenta factura, ce prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite gratuit cu altele noi.
Pentru inlocuirea unei piese in termen de garantie, solicitantul va prezenta urmatoarele documente:
- factura de achizitie insotita de certificatul de garantie;
- dovada platii piesei respective;
- dovada montarii piesei intr-un atelier de specialitate, autorizat de producator sau acreditat RAR (chitanta, bon de lucru);
- descrierea defectiunii constatate, intocmita de atelierul care a efectuat montarea;
- certificatul de inmatriculare al autovehicului pe care a fost montata, in copie.
Inlocuirea produselor care prezinta defecte se va realiza numai in cazul in care aceasta masura este posibila de catre furnizor, in functie de costurile necesare si de stocul existent al produsului respectiv. Daca inlocuirea este imposibila atunci se va gasi o alta solutie de remediere cu acordul ambelor parti.
Remedierea neconformitatii produselor va fi solutionata intr-un termen rezonabil stabilit de comun acord intre furnizor si comparator.
Cheltuielile legate de remedierea neconformitatilor pieselor sunt suportate de catre societatea STONE AGE ONLINE SRL: costuri postale, manopera, materiale, transportul sau deplasarea persoanelor specializate.
B. Cumparatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a preţului sau rezilierea acordurilor anterioare (contract de vanzare-cumparare, factura) :
a) dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;
b) dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie in perioada de timp rezonabilă care a fost stabilita de comun acord de catre ambele parti;
c) dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie, atunci cand inlocuirea produsului defect a fost imposibila datorata stocului indisponibil al produsului respectiv.
Cumparatorul nu este indreptatit sa solicite rezilierea acordurilor incheiate anterior (contract de vanzare-cumparare, factura), daca defectul este minor; gradul de gravitate al defectului va fi stabilit confom prevederilor standardelor internationale si alte acte normative in vigoare.
Nu se acorda garantie in urmatoarele cazuri:
- piesele nu au fost montate intr-un atelier de specialitate (autorizat);
- piesele prezinta urme de zgarieturi, indoituri, lovituri, deformari, rupturi datorate unor factori externi;
- piesele au fost montate incorect sau impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
- piesele prezinta o uzura normala;
- autovehiculul a fost avariat in cazul unui accident sau a unor incidente provocate de factori externi;
- piesele au fost deteriorate datorita utilizarii anormale a autovehiculului, proastei intretineri sau a neglijentei;
- piesele sunt de uzura si longevitatea lor depinde de timpul de utilizare al vehiculului.
-
RETURNAREA MARFII ACHIZITIONATE
Returnarea marfii achizitionate se va face doar cu acceptul STONE AGE ONLINE S.R.L. in maxim 30 zile de la livrare, cu conditia ca marfa returnata precum si ambalajul ei sa fie in perfecta stare, corespunzatoare pentru revalorificare.DECLARATIE DE CONFORMITATE
Noi, Societatea STONE AGE ONLINE S.RL. cu sediul in Bucuresti, Str Progresului Nr. 90-100. Sp.J11, Sector 5 Bucuresti, cu certificat de înregistrare la Registrul Comertului nr.J40/14119/2016, CIF 36678129, asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor din HG nr.1022/2002, că produsele livrate si facturate in prezenta factura nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normele si standardele de calitate europeana.S.C. STONE AGE ONLINE S.R.L.

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC PRO TECH SHOP SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0787608581 / 0213113793.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returnarea marfii achizitionate se va face doar cu:
✓Acceptul vanzatorului
✓In maxim 30 zile de la livrare
✓Cu conditia ca marfa returnata precum si ambalajul ei sa fie in perfecta stare, corespunzatoare pentru revalorificare

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 20 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
✓Urgent Cargus:
18 Lei primul kilogram
+1,20 Lei pentru fiecare kilogram suplimentar
Taxele de livrare vor fi facturate de catre firma de curierat.

✓Fan Courier:
18 Lei primul kilogram
1 Lei pentru fiecare kilogram suplimentar
Taxele de livrare vor fi facturate de catre firma de curierat.

✓Posta Romana:
12 Lei primul kilogram
+2 Lei pentru fiecare kilogram suplimentar
Taxele de livrare vor fi facturate de catre noi.

Tarife valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului.

Contact şi hartă

Adresă: Bdul Iuliu Maniu, nr. 447-451, Sector 6 - Cladire Pro Tech Piese Camioane, Bucuresti

0787.608.581

0213.113.793

  • Ai o întrebare pentru TIR SHOP?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Titusgabi 0 Cumpărător, Moldovita, jud. Suceava
Buna seara Am nevoie set garnituri chiuloasa man 19.403 Contact partea electrica Aparatoari noroi roti duble remorca Supapa nivel suspensie eurocargo 2006 Diuze injector eurocargo 6000cc Sticla oglinda mare manuala ,incalzita,stanga Oglinda mica dr.
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua, -Pentru "set garnituri chiluoasa MAN 19.403 + contact partea electrica" avem nevoie de seria de sasiu. ✓Aparatori circulare pentru roti duble remorca 132 Lei/buc | STOC -Pentru "Supapa nivel suspensie Iveco Eurocargo + diuze injector" avem nevoie de seria de sasiu. ✓Sticla oglinda mare incalzita stanga: 118 Lei | STOC ✓Oglinda mica dreapta completa manuala cu incalzire: 216 Lei | STOC ✓Oglinda mica dreapta completa reglaj automat cu incalzire: 360 Lei | STOC ✓Sticla oglinda mica cu incalzire: 120 Lei | STOC
Drgpopescu 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna seara, ma intereseaza o perna de aer pt o semiremorca kogel cod perna 3229003900
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua, avem pe stoc, 553 lei TVA inclus.
Goleaantonio 0 Cumpărător, Craiova, jud. Dolj
Buna ziua, As vrea sa stiu daca aveti magazin fizic la adresa de mai sus. Pot veni sa cumpar o lampa auto de acolo? MS
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua, Da avem magazin la adresa de mai sus, insa inainte va rugam sa ne contactati pentru a confirma stocul. Multumesc. Cu stima, Bob Trade Srl 0787608581
Socata 0 Cumpărător, Pecica, jud. Arad
Buna ziua , ma intereseaza mufa de la cablaje ( soclul ) pentru lampa (cod 152180) spate nissan cabstar
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua, mai jos aveti linkul cu produsul care doriti. http://www.pieseauto.ro/alte-piese-electrice/mufa-tripla-cu-7-pini-tip-amp-cap-tractor-remorca-1350548576.html
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Sau puteti sa scrieti la cautare "Mufa tripla / lampa cu 7 pini tip AMP"
Blackmephisto 52 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza ax cardan pentru priza spate Unimog 406 an 1980. Eventual si alte piese. Multumesc.
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua. Va rugam sa ne transmiteti o serie de sasiu pentru identificarea pieselor. Multumesc.
Blackmephisto 52 Cumpărător, Bucuresti
40612110018388
Premium TirShop 232 Vânzător, reprezentant TIR SHOP, Bucuresti
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este ax cardan basculare? De asemenea va rog sa ne spuneti ce alte piese mai doriti. Multumesc.