1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Sub-capota
Vânzător Premium Premium

Sub-capota

SC SUBCAPOTA SRL

Magazin de piese auto administrat de SUBCAPOTA 156 100% calificative pozitive

Va oferim la preturi avantajoase o gama variata de piese auto OEM si AFTERMARKET:

- Ulei motor
- Discuri si placute frana
- Filtre
- Etrieri frana
- KIT distributie
- Volante si ambreiaje
- Tobe esapament
- Casete directie
- Rulmenti
- Bielete directie
- Arcuri si amortizoare
- Radiatoare racire
- Suporti motor
- Ventilator racire motor
- Oglinzi
- Faruri si stopuri
- Electromotoare
- Sonde LAMBDA
- Pompe combustibil
- Senzori ABS
- Bujii
- Supape EGR

Produsele comercializate de societatea noastra sunt conforme normelor si cerintelor europene in vigoare si sunt certificate ISO.
Marcile distribuite de S.C. SUBCAPOTA S.R.L sunt nume de top în industria constructoare de automobile.


Selectarea gamei de produse, verificarea compatibilitatii produselor comandate cu automobilul dumneavoastra precum si preturile competitive, sunt repere ale politicii noastre, avand ca scop cresterea satisfactiei clientilor.

Garanţie, transport, livrare, retur:

Toate produsele comercializate de S.C. SUBCAPOTA S.R.L sunt noi si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor.

Garantia acordata de S.C. SUBCAPOTA S.R.L este valabila numai pe teritoriul Romaniei, este acordata pe durata medie de utilizare a produselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 12 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.
Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.

Nu se acorda termenul de 12 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metalo-plastic si simeringuri, curele de transmisie si distributie.

S.C. SUBCAPOTA S.R.L este exonerat de raspundere privind garantia, aceasta putand fi anulata in urmatoarele cazuri:
• Piesele nu au fost montate intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman pentru tipul dumneavoastra de autovehicul
• Piesele s-au defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate
• Piesa a fost utilizata pentru un alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului.
• Piesa s-a uzat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierului de reparatii care a efectuat montajul si nu a stability verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de catre producator
• Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare
• Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosfetici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice)
• Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupture, deformari chimice sau mecanice


Cumparatorul care va reclama o situatie de defectiune in termenul de garantie, va prezenta, impreuna cu piesa / piesele in cauza, urmatoarele documente:

• Factura de achizitie sau bonul fiscal emisa de catre S.C. SUBCAPOTA S.R.L.
• Certificatul de garantie si calitate care a fost eliberat la vanzarea piesei / pieselor in cauza
• Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman pentru tipul dumneavoastra de autovehicul
• Documentul emis de catre atelierul de reparatii prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester
• Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns, in termen de 7 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.
In cazul in care reclamatia a fost justificata, vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in termen de 15 zile.RETURUL

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online www.sub-capota.ro în urmatoarele situaţii:
• Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site;
• Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător;
• Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor – DOA (Dead On Arrival);
Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de către Cumpărător a unui formular de retur prin următoarele metode agreate de către Vânzător:


În urma procesării cererii, Vânzătorul îi va transmite Cumpărătorului un email prin care îl va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor.
De asemenea, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.
Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.
Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător.
Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos. În anumite cazuri, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de Vânzător.

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site.
Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta, Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii lui sau a rambursării integrale a contravalorii.


Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător.
În cazul livrării unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.


Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor (DOA).
Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în primele 48 de ore de la recepţia efectivă - ridicarea de la sediul Vânzătorului sau recepţia prin curier - Cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
Produsul nu se poate returna ca nefuncţional dacă, la cererea Cumpărătorului, a fost desigilat şi pus în funcţiune/testat la ridicarea de la sediul Vânzătorului.


ATENTIE! Pentru piesele originale (OE) care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.

7917 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru Sub-capota?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Gabighe 0 100% Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Caut un ansamblu pompa motorina și sonda ultrometrica pentru Mitsubishi Grandis fab 2009. Multumim
SUBCAPOTA 156 100% Vânzător, reprezentant Sub-capota, Bucuresti
Buna ziua, Pentru a va putea face o oferta de pret avem nevoie de seria de sasiu (VIN) a masinii. Cu stima!
Gabighe 0 100% Cumpărător, Bucuresti
Jmbljna8w8z001377
SUBCAPOTA 156 100% Vânzător, reprezentant Sub-capota, Bucuresti
Va putem oferi: Pompa amorsare in rezervor OE MITSUBISHI - 1800 lei (produs disponibil la comanda, avans integral la inregistrarea comenzii, terme de livrare 10 zile lucratoare) Sonda litrometrica OE MITSUBISHI - 520 lei (produs disponibil la comanda, avans integral la inregistrarea comenzii, terme de livrare 10 zile lucratoare)
Adresă: Popa Tatu, nr. 22, Bucuresti