1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. SawAuto
Vânzător Premium Premium

SawAuto

SC SAWAUTO SRL

Magazin de piese auto administrat de SawAuto 43 100% calificative pozitive

SawAuto este un magazin online de vanzari piese auto si accesorii noi pentru masina ta, avand scopul de a oferi tuturor produse accesibile prin pret si calitate.

Site-ul nostru iti permite 24 h din 24 sa analizezi ofertele pentru cele mai uzuale piese pentru masina ta . Platforma este usor de folosit, poti identifica si gasi rapid orice piesa auto pentru masina ta.

Cu o experienta de 10 ani in vanzari auto, echipa noastra va sta la dispozitie pentru consilierea celor care ne conteacteaza pe site, email sau telefonic.

Va asteptam !

Vindem piese auto pentru:

Aro, Aston-Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Koenigsegg, Lamborghini, MAN, Maybach, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Toate piesele se livreaza cu factura si garantie. Perioada de retur este de 10 zile in cazul achitiilor online. In urma unei comenzi clientul primeste piesa prin curier si achita la livrare .

6123 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru SawAuto?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.