1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. PiesaMAG | Piese Auto Noi
Magazin de piese auto:

PiesaMAG | Piese Auto Noi

Descriere

Magazinul online de piese auto piesaMAG ofera spre vanzare piese auto de origine, piese auto aftermarket, precum si produse auto universale intr-o gama diversificata, de la mai multi producatori consacrati si recunoscuti international. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina la cele mai mici preturi.

Produsele cumparate prin intermediul piesaMAG sunt noi, in ambalajele originale de la producatori, fiind insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.

Prin intermediul platformei online, veti gasi rapid si usor piesele de schimb necesare pentru orice producator de autoturisme, cum ar fi Dacia, Ford, Opel, Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Skoda, BMW, Toyota, Mazda, Citroen, Peugeot, Renault, Honda, Hyundai, Fiat, sau alte bine-cunoscute marci de automobile. Achizitia online a unei piese auto prin platforma noastra va va ajuta sa economisiti timp, sa alegeti mereu cel mai bun raport calitate/pret si sa comandati produsul corect pentru masina dumneavoastra.

Va incurajam sa folositi platforma noastra online pentru a realiza o comanda de piese auto, dar in cazul in care considerati ca aveti nevoie de consultanta de specialitate din partea unuia dintre reprezentantii nostri, va stam la dispozitie prin urmatoarele metode:

· Cerere de oferta prin intermediul sectiunii “Cerere de oferta”


De ce sa cumperi de la piesaMAG?


· Oferim o gama completa si variata de piese auto pentru toate tipurile de masini

· Toate produsele noastre beneficiaza de garantia data de catre producator

· Consultanta auto de specialitate oferita de personalul piesaMAG

· Livrare prin curier in 24h sau in aceeasi zi, prin ridicare de la sediul nostru

· Posibilitate de returnare a produselor

· Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL

Vindem piese auto pentru:
Acura, Alfa Romeo, Aro, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, MAN, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Oldsmobile, Oltcit, Opel, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Trabant, Triumph, TVR, Vauxhall, Volvo, VW, Wartburg
Categorii de produse vândute:
Senzori auto, Alte piese motor, Placute frana, Pompa apa, Curele auto, Discuri frana, Garnituri, Simeringuri, Stergatoare, Bucse, Garnitura chiulasa, Filtru ulei, Filtru aer, Cap de bara, Alte elemente frana, Kit distributie, Rola ghidaj, Rulmenti, Sonda Lambda, Brate si bascule, Alternator, Kit ambreiaj, Rola intinzatoare, Filtru polen, Bieleta antiruliu, Etriere, Alte piese electrice, Termostat auto, Burduf planetara, Tacheti, Radiator apa, Rola distributie, Suporti motor, Bobina inductie, Rulment presiune, Electromotor, Conducta frana, Flanse amortizor, Amortizoare, Curea distributie, Bujii, Axe came, Oglinzi, Relee, Maner frana mana, Senzor vibrochen, Fulii, Pivot, Bujii incandescente, Fise bujii
Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
CERTIFICAT GARANTIE

Toate produsele comercializare pe piesaMAG vin insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.
Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu Legea si Codul Consumului si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.
Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie. Garantia este oferita produselor care prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.
Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman(R.A.R)
In termenul de garantie, se asigura garantia produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau inlocuire.
Termenul maxim de remediare a garantiei este de 15 zile calendaristice si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de consumator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre unitatea specializata de service.
Piesele de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 18 luni, incepand cu data inscrisa pe factura.
Piesele auto de folosinta indelungata sunt: arcurile si amortizoarele, ambreiajele, elementele de caroserie, sistemele de esapament, farurile si stopurile, pompele, piesele de motor, etc.
Nu se accepta la retur becuri, acumulatori si lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)
Nu se accepta la retur produse comandate prin comenzi speciale(externe) pentru care s-a solicitat avans.
Piesele auto ce au caracter consumabil nu beneficiaza de garantie. Piesele cu caracter consumabil sunt cele din urmatoarele categorii: filtre de aer, de combustibil, de polen si de ulei, becuri, solutii spalare parbriz, antigel, uleiuri, lichid de frana, aditivi, stergatoare, elementele de aprindere, accesorii auto etc.
Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:
- Factura de achizitie sau bonul fiscal emisa de catre S.C. AUTO WIZZ S.R.L.
- Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare
- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj)
- Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia,inclusiv raportul generat de tester acolo unde este cazul, (ex. debitmetre, sonde lambda, amortizoare, discuri frana etc).
- Copie dupa autorizatia tehnica RAR a atelierului de reparatii in care s-a efectuat montajul
- Reclamatie garantie care se elibereaza de catre vanzator la solicitarea cumparatorului (acolo unde este cazul)
- Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza
piesaMAG nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Produsul nu a fost cumparat de la S.C. AUTO WIZZ S.R.L.
- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executata
- Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate
- Alegerea piesei nu a fost facuta corect sau aceasta a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator
- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit
- Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator
- Automobilul a fost folosit in conditii corespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.) sau a fost folosit in alte scopuri in afara celor prevazute de producator
- Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura
- Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.
- Piesele prezinta o uzura normala (fireasca)
Returul:
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.
- conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere,pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta,sub forma clauzei urmatoare:”’consumatorul beneficiaza de o perioada de 14zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale,fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere’”.Inainte de expirarea perioadei de retragere,consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract,in scris la adresa de e-mail office@piesaMAG.ro
- Conform legislatiei in vigoare,dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. De asemenea produsul returnat trebuie sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat la transport.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.
In cazul in care produsul cumparat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie trebuie sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea acestuia (vezi sectiunea Contact). Dupa ce se va constata starea de nefunctionalitate, acesta va fi inlocuit.
Daca produsul nu va putea fi inlocuit se va returna contravaloarea acestuia.
Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.
Nu se accepta la retur:
- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
- Produsele de origine comandate gresit de catre client : piese electrice, chei, cilindrii inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta ), huse si acoperiri.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO WIZZ SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0774048839.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Pretul transportului este suportat de catre vanzator in cazul in care cumparatorul a primit altceva decat a comandat.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Transport in Bucuresti - de la 20 lei
Transport in provincie - de la 25 lei

Contact şi hartă

Adresă: Calea Vitan, nr. 210A, Auchan Vitan | Stadion Olimpia | Piata Bobocica | Sector 3, Bucuresti

0774.048.839

  • Ai o întrebare pentru piesaMAG | Piese Auto Noi?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Zoltanszeles 28 Cumpărător, Zalau, jud. Salaj
Buna Arcuri pt Hyundai ix 55, aveti pe stoc ? 55330-3J400
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
Buna ziua, Din pacate nu avem.
Kent8blueback 0 Cumpărător, Bucuresti
Lucrati si duminica ?
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
Nu.
Ghergheanton 5 Cumpărător, Bucuresti
Bn ziua ma intereseaza daca sant din bucuresti transportul este gratuit?ptru doua amortiz fata matiz si ptru capetele de bara ambele altfel cat mai ma duce si transportul le pot lua de langa mine .multumesc
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
Transportul in Bucuresti costa 15 lei, sau puteti veni sa le ridicati de la noi. Daca doriti oferta de pret lasati-mi datele masinii sau contactati-ne la unul din numerele afisate pe site. Va multumim!
Antonmihai2000 9 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Cat costa transportul unui proiector ceata stanga Audi A4 8EC B7 (11.04-06.08) TYC 19-0434-01-9 ID #595972214 pana Ploiesti ? Multumesc, Mihai 0722.15.52.52
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
25 de lei costa transportul pana in Ploiesti.
Florindfv 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua.cat costa set placute ford focus fata-spate cap 1600-115cp din 2011 break.plus curieru
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
Placute frana QWP- fata = 78 lei set ; spate = 56 lei set Placute frana DELPHI- fata = 109 lei set ; spate = 103 lei set Pentru a fi 100% siguri de compatibilitate va rog sa dati si seria de caroserie. Curierul costa aproximativ 25 de lei (depinde de localitate). Sau 15 lei in Bucuresti.
Ipisi 1 Cumpărător, Vaslui
Buna ziua! Cat costa senzorul ABS la fiat punto 2000?
Platinum PiesaMAG 3803 Vânzător, reprezentant PiesaMAG | Piese Auto Noi, Bucuresti
Buna ziua, Va rog sa imi dati datele masinii. Capacitatea motorului, puterea acestuia (kw sau cai putere), seria de caroserie. De asemenea puteti suna la numarul 0774421215, cred ca este mai rapid asa. Va multumesc!