1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. CGR Auto
Magazin de piese auto:

CGR Auto

Descriere

Suntem societate cu capital integral Romanesc infiintata inca din 2006 ne desfasuram activitatea in domeniul auto. Inca din 2008 suntem importator direct si distribuitor pentru patru branduri de carlige de remorcare din Europa (GDW, ARAGON, HAKPOL, GALIA ), pe langa carligele de remorcare importam si distribuim suporti de biciclete de la producatorul Peruzzo si suntem dealer pentru remorci Boro, Niewiadow, Wiola si Repo.

Vindem piese auto pentru:
Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Iveco, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Carlig remorcare, Diverse accesorii auto, Instalatie electrica, Priza carlig, Alte piese electrice
Garanție

Se acordă 36 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Se acorda garantie de 36 de luni in conformitate cu legislatia in vigoare in coditiile in care montajul pieselor se face in service autorizat.

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC C.G.R. BUSINESS PROJECT SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0724280838.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returnare produse in conformitate cu legislatia.

Livrare

Livrare din Dobroesti, jud. Ilfov prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 30 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 700 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Contact şi hartă

Adresă: Soseaua Fundeni, nr. 120B, Bucuresti

0724.280.838

  • Ai o întrebare pentru CGR Auto?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Aionaro 14 Cumpărător, Bucuresti
Ma intereseaza un carlig de remorcare GDW T36 semi automatic, detasabil pentru un Fiat Qubo. Am contactat direct firma GDW si m-au directionat catre dvs. Am nevoie doar de carligul detasabil si de maneta de prindere. Imi puteti face o oferta in acest sens? Multumesc Adrian Ionascu
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Buna ziua, Va rog sa ne spuneti codul carligului. O zi buna !
Aionaro 14 Cumpărător, Bucuresti
Nu se vede prea bine D 7,50 F e6 S 75 00 0714 638 (sau 688 nu se vede bine) 2011/03
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Buna ziua, pretul de lista pentru sfera este de 80 euro plus tva si sistemul complet sfera plus suport de prindere si maneta 160 euro plus tva. Piesele se pot aduce la comanda la comanda in 4-5 zile cu avans de 30%.
Aionaro 14 Cumpărător, Bucuresti
Ma intereseaza doar sfera (carligul detasabil). Cum procedam cu avansul?
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Lasati-ne datele de facturare si platiti avansul in Banca, sau va asteptam in sos fundeni, nr 120b.
Adrianemiliandumitru 1 Cumpărător, Cuza Voda, jud. Constanta
Buna ziua. Ma intereseaza sa cumpar o bila pentru tractare. Am un Suzuki grand Vitara din 2001, benzina, motor de 2.0l la care am carligul deja atasat, asa am cumparat masina, din pacate nu stiu marca carligului. Dimensiunile dintre gauri sunt de 5 respectiv 7cm. O sa va rog sa imi spuneti daca cumva aveti bila separat sau ceva asemanator pe care eventual sa o sudez. O zi buna , Adrian Dumitru
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Buna ziua, Nu comercializam decat carlige complete. O zi buna !
Cumpărător,
Va salut . Ce tara produce remorca Niewiadou ? Sunt si cu aparatori din plastic ? Multumesc .
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Buna ziua, remorcile sunt produse in Polonia. In functie de model, au aripi de plastic sau metal.
Costk 0 Cumpărător, Mioveni, jud. Arges
Ma intereseaza un carlig pt un sandero 2014 fara decupaj la bara
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Se decupeaza un pic fusta de la bara, sub masina. pretul este 400 ron cu mentiunea ca va trebuie si modul electric care se plateste suplimentar 180 ron
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza ansamblu Motoras+modul comanda(COD: 1U4959801D) care actioneaza macara geam din usa fata stanga(sofer) la skoda octavia 1 (1U), Cod piesa: 1U4959801D Multumesc!
Pr FastAutoTeam 276 Vânzător, reprezentant CGR Auto, Dobroesti, jud. Ilfov
Buna ziua, noi din pacate nu va putem furniza aceste repere. Cu respect, Alexandru