1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Autopiesa - Piese auto noi
Magazin de piese auto:

Autopiesa - Piese auto noi

Descriere

Autopiesa este un important magazin online de piese auto originale si aftermarket, accesorii auto si produse de intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Scopul nostru este punem la dispozitia clientilor doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca. Avem mii de produse in stoc si aducem la comanda aproape orice piesa sau accesoriu auto! Livram oriunde in Romania prin Posta Romana sau Fan Courier in 24H de la comanda!

Vindem piese auto pentru:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, MAN, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Becuri, Senzori auto, Garnituri, Placute frana, Filtru ulei, Pompa apa, Discuri frana, Alte piese motor, Stergatoare, Curele auto, Rola intinzatoare, Filtru benzina, Bucse, Simeringuri, Garnitura chiulasa, Filtru aer, Burduf planetara, Rola ghidaj, Rulmenti, Kit distributie, Filtru polen, Brate si bascule, Bujii incandescente, Bieleta antiruliu, Kit ambreiaj, Alte elemente frana, Amortizoare, Etriere, Cap de bara, Termostat auto, Acumulatori auto, Radiator apa, Tacheti, Sonda Lambda, Cablu frana, Flanse amortizor, Alte piese electrice, Bobina inductie, Bujii, Cuzineti, Electromotor, Fulie alternator, Alternator, Pivot, Suporti motor, Saboti frana, Senzor vibrochen, Rulment presiune, Bieleta directie, Axe came
Garanție

Se acordă 18 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Toate produsele comercializate pe Autopiesa.ro sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Certificatul de garantie este tiparit pe spatele facturii fiscale. In cazul livrarii prin Posta Romana sau Fan Courier veti gasi factura si certificatul de garantie in plicul transparent in care se afla si nota de transport a curierului.

Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata, 24 de luni pentru acumulatori auto si 30 de zile pentru piesele auto cu caracter consumabil. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului defect. Garantia se aplica in conformitate cu prevederile legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare).

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, casete de directie, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de franare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, compresoare, tobe si tevi de esapament, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare etc. Sunt considerate piese auto cu caracter consumabil urmatoarele categorii de piese: filtre, becuri, stergatoare, lichide (uleiuri, aditivi, antigel etc.), burdufe cauciuc, bujii, garnituri, simeringuri, curele de transmisie si distributie etc.

Conform legislatiei in vigoare, pentru a beneficia de garantie, orice piesa (fie de folosinta indelungata, fie cu caracter consumabil) trebuie montata in service autorizat RAR pentru tipul de manopera executata. In cazul in care un produs s-a defectat in perioada de garantie, trebuie sa ne notificati in cel mai scurt timp si sa aduceti sau sa ne trimiteti piesa deteriorata fara urme de socuri mecanice sau parti lipsa impreuna cu urmatoarele documente:
- Factura de achizitie sau bonul fiscal emise de S.C. Auto Piesa Site S.R.L.;
- Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa;
- Dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR (copii dupa devizul de montaj, factura fiscala emisa de service si autorizatia RAR a acestuia pentru tipul de manopera executata);
- Nota de constatare emisa de catre un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea, insotita, dupa caz, de raportul generat de tester pentru piesele electrice si electronice, raportul testului de amortizoare, masuratori comparator pentru discurile de frana ovalizate, etc.

Piese cu conditii speciale de acordare a garantiei:
- Compresoare: inainte de montare, instalatia de climatizare a masinii trebuie curatata! Odata cu inlocuirea compresorului trebuie inlocuite si filtrul uscator si supapa de expansiune. Aceste operatiuni trebuie evidentiate pe devizul de montaj. Neefectuarea acestor operatiuni duce la anularea garantiei.
- Acumulatori auto / moto: In maxim 7 zile de la data achizitiei, instalatia electrica a masinii pe care se monteaza acumulatorul trebuie verificata intr-un service autorizat RAR. Bonul emis de tester trebuie pastrat si prezentat in cazul unei reclamatii pe garantie. Neefectuarea acestei operatiuni duce la anularea garantiei.

De la caz la caz, piesa va fi inlocuita cu una noua sau contravaloarea ei va fi restituita in termen de maxim 15 zile de la data returnarii, conform Legii 449/2003, termen necesar pentru a se constata daca piesa s-a defectat din cauza unei probleme de fabricatie sau a unei erori de montaj. In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare si piesa trebuie trimisa catre producator pentru expertiza, termenul poate fi de 30 de zile de la data returnarii.

Garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat RAR pentru tipul de manopera efectuata;
- Piesa s-a defectat datorita montarii incorecte sau montarii impreuna cu piese conexe uzate / defecte;
- Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata cu alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau inainte de montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;
- Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, etc.);
- Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi, deformari sau s-a uzat datorita exploatarii normale.

Retur

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

Vânzătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 30 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de noi.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC AUTO PIESA SITE SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0786801010 / 0729868444.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Produsele cumparate de la Autopiesa.ro pot fi returnate fara specificarea unui motiv in termen de 30 de zile de la data achizitionarii acestora. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1, care este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Am creat acest serviciu pentru a iti oferi incredere si siguranta ca vei primi produsele de care ai nevoie. Iar daca din orice motiv doresti sa returnezi un produs, costurile de transport tur - retur vor fi suportate de catre noi, urmand ca tu sa primesti fie un alt produs fara a mai achita taxa de transport, fie sa primesti banii inapoi integral, inclusiv taxa de transport. Mai mult, pentru noi nu conteaza daca esti persoana fizica sau juridica. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" se adreseaza inclusiv persoanelor juridice.

Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunti telefonic, pe e-mail sau prin completarea formularului de retur. Poti returna produsul fie in magazinul nostru din Bucuresti, fie prin curier. Costurile de transport generate de returul produsului vor fi suportate de catre noi doar in cazul in care expediezi produsul prin Fan Courier. Daca alegi sa trimiti cu un alt curier, taxa de transport va fi suportata de catre tine si achitata in momentul expedierii produsului.

Pentru a beneficia de serviciul "Retur gratuit in 30 de zile", produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Sa fie insotite de ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale;
- Sa fie insotite de accesoriile si componentele cu care au venit in ambalaj;
- Sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte urme de montaj, vopsire sau sudura;
- Sa nu fie piese de origine, aduse pe comanda la cererea expresa a cumparatorului.

In cazul in care nu doresti alt produs in schimb, banii iti vor fi returnati fie cash, in cazul in care aduci produsul la noi in magazin, fie prin transfer bancar, caz in care trebuie sa ne pui la dispozitie un cont in format IBAN alaturi de numele titularului contului. In cazul transferului bancar, banii vor fi returnati in termen de maxim 7 zile de la data receptionarii produsului.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 20 de lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 399 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Modalitati de livrare:
- Ridicare de la magazinul din str. Judetului nr. 10, sector 2, Bucuresti: GRATUIT!
Programul magazinului nostru este de Luni pana Vineri intre 9:00 si 18:00. Se poate achita cash sau cu cardul bancar.
- Livrare oriunde in Romania: Posta Romana - 15 lei; Fan Courier - 20 lei (in aria de acoperire a curierului si in limita a 20kg).
Indiferent de numarul pieselor comandate, veti achita o singura taxa de livrare. In cazul in care greutatea comenzii depaseste 20 de kg, taxa de transport se va comunica la confirmarea telefonica a comenzii, rezervandu-ne dreptul de a solicita plata in avans a transportului.

Comenzile de peste 399 lei beneficiaza de transport gratuit!

In perioada 24.01.2019 - 25.01.2019 magazinul nostru este inchis. Comenzile efectuate in acest interval vor fi procesate incecpand cu 28.01.2019. Va multumim pentru intelegere!

Nu livram prin Posta Romana: baterii, bari, capote, aripi, scuturi, tragere, carenaje, grile, tavite portbagaj.
Nu livram nici prin Fan Courier: baterii, carenaje, parbrize.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie coletele primite. Avarierea produslor sau eventuale neconformitati intra factura si produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va incheia un proces verbal de constatare. In lipsa procesului verbal reclamatile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat.

Modalitati de plata:
- Cash sau prin card bancar: Produsele se pot achita cash sau prin card bancar la ridicarea acestora din magazin.
- Ramburs: Contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii acestora.
- Online prin card bancar: Vei primi pe e-mail link-ul pentru efectuarea platii dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier Autopiesa.ro. Prin acel link vei fi redirectionat pe pagina de plata securizata a procesatorului de plati MobilPay, achitand astfel in deplina siguranta.
- Ordin de plata: Vei primi pe e-mail proforma pentru efectuarea platii dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier Autopiesa.ro.

Informatii despre produsele reconditionate pentru care se cere piesa veche la schimb:
 In cazul anumitor categorii de produse, cum ar fi pompe servo, casete de directie, planetare, compresoare AC, alternatoare, electromotoare, etriere, pompe injectie, injectoare, coloane de directie, centrale ABS etc. este posibil sa se solicite piesa veche la schimb pentru a beneficia de pretul afisat! Va rugam sa cereti detalii suplimentare inainte de a comada, pentru evitarea oricarei neintelegeri!
 Produsele pentru care se cere piesa veche la schimb sunt produse reconditionate de catre producatori in conditii de calitate maxima pe aceeasi linie de productie ca piesele noi. Garantia pentru aceste piese este identica cu garantia pentru un produs nou. Piesa veche trebuie returnata in ambalajul produsului nou comandat in maxim 5 zile lucratoare.
 Procedura de comanda pentru astfel de piese este urmatoarea: Daca piesa noua se ridica din magazin, piesa veche se poate returna in momentul ridicarii celei noi. Daca piesa noua se expediaza prin curier, sa va factura valoarea piesei vechi si se va achita in momentul primirii coletului. Aceasta valoare se va returna intr-un cont bancar in momentul in care piesa veche ajunge in magazinul nostru.

Contact şi hartă

Adresă: Str. Judetului, nr. 10, cod poștal: 023758, in spatele spitalului Colentina, Bucuresti

0786.801.010

0729.868.444

  • Ai o întrebare pentru Autopiesa - Piese auto noi?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Hollanda 31 Cumpărător, Targu Secuiesc, jud. Covasna
Amortizor spate golf 4 variant cat costa? tampon amortizor spate cat costa? flansa amortizor spate cat costa?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, daca se poate seria de sasiu sa verificam exact.
Hollanda 31 Cumpărător, Targu Secuiesc, jud. Covasna
Wvwzzz1jz3w318086
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, amortizor spate 87 lei bucata, tampon - 26 lei bucata, flansa - 50 lei bucata
Hollanda 31 Cumpărător, Targu Secuiesc, jud. Covasna
Amortizor beilstein aveti?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Avem la 165lei pe bucata pe Bilstein
AdorjaniLaszlo 6 Cumpărător, Targu Mures, jud. Mures
Bună ziua.Am şi eu câteva nelămuriri.Posed un autoturism marca Peugeot 206 2.0HDI an de fabricaţie 2001.Mă interesează set distributie care să includă curea distribuţie,rolă întindere cu diametrul de 60 mm,dacă trebuie rolă ghidare cu diametrul exterior de 60mm şi o pompă pentru lichidul de răcire.Alăturat vă trimit seria de şasiu al maşinii VF32ARHYF41947720.Eu nu pot să-mi dau seama ce fel de curea se potriveşte,ştiu că lăşimea este de 25,4mm.Am tot văzut cu 134 dinţi,140 dinţi.Poate Dvs.după seria maşinii puteţi vedea exact cu ce a fost echipat din fabrică.Mă interesează preţul la kit sau pe bucată,preferabil marca Dayco sau ce altceva îmi puteţi recomanda la un preţ bun.Aştept un răspuns de la dvs.pe această adresă de e-mail sau la tel. nr.0743 90 75 71
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, Kit distributie DAYCO https://www.pieseauto.ro/kit-distributie/lancia/zeta/set-curea-de-distributie-lancia-zeta-220-1995-1456228039.html - 206 LEI Numar dinti 141 Latime [mm] 25,4 , Pompa apa VALEO - 100 lei https://www.pieseauto.ro/pompa-apa/lancia/phedra/pompa-apa-lancia-phedra-179-2002-2010-valeo-968202339.html Numar dinti 20 Diametru roata suplimentara [mm] 71,5
AdorjaniLaszlo 6 Cumpărător, Targu Mures, jud. Mures
Aceste piese corespund cu Peugeot 206 A/C 2.0HDI?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Da
Herrdann67 4 Cumpărător, Bucuresti
Carcasa oglinda peugeot partner 2014
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. O sa avem nevoie de seria de sasiu sa va putemface o oferta.
Ghitalungu 3 Cumpărător, Valea Draganului, jud. Cluj
Rulmentu este pt. fiat punto 188 cu ABS ?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. Va rog sa ne trimiteti mesaj pe pagina produsului, nu stiu la ce produs faceti referire. Sau lasati seria masinii, spuneti exact de ce rulment aveti nevoie si revenim cu oferta.
MIRCEA2017 6 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua, caut Capac dreapta spate bara transversala pt. skoda octavia 1 combi pentru. Va multumesc.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, o sa avem nevoie de seria de sasiu sa verificam exact
Mihaipaci 2 Cumpărător, Medias, jud. Sibiu
Buna ziua detin un Audi A6 C5 Quattro din 2004 sedan cu 180 cai manual as dori un kit de directie de la dumneavoastra am gsit acesta: Kit suspensie punte fata AUDI A6 C5 SEDAN / AVANT (01.97-01.05) ITN 06-530-G8 - imi este bun ? daca nu va rog recomandatimi 1 asa mai ieftin
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, da, este in regula, plasati comanda, un operator o sa va contacteze pentru mai multe detalii
Lywyugift6 2 Cumpărător, Galati
Salut, am și eu o întrebare , aveți în stoc pompă servodirecție la BMW e39 520i 1997? (produs nou , nu second.)
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. O sa avem nevoie de seria de sasiu sa putem verifica.
Bogvoicu 6 Cumpărător, Bucuresti
Salut sint interesat de: - Far dreapta fata (xenon) - pentru Ford Mondeo, an 2003, motor 2.0, 130CP, varianta TDCI - Bara fata pentru aceeasi masina (locul de proiectoare este cel triunghiular, nu rotund si ar trebui sa aiba pe spate predecupajele pentru spalatorul de far) - Spalator far stinga Seria de şasiu: WF04XXGBB44L51311 Multumesc.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, farul nu se gaseste decat original, 2800lei cu xenon, 265lei bara fata
Bogvoicu 6 Cumpărător, Bucuresti
Puteti trimite poze cu bara. Multumesc.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, am mai facut niste verificari, bara o scoate doar originala pentru modelul acesta, pretul este de 2300lei, codul piesei dupa seria de sasiu este 1132707
Cumpărător,
Salut . Ma intereseaza 1 buc rulment fata pt un opel astra h din 2006 1.7 cdti 101cp.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. Janta e in 4 sau 5 prezoane?
Klauspana 0 Cumpărător, Dragasani, jud. Valcea
FIAT Model: PUNTO Caroserie: coupe An fabricatie: 1999 Carburant: Benzina Capacitate: 1.2 litri Putere: 44 KW / 60 CP Kit distributie Fiat Punto 1.2 60 INA 530 0462 10 as vrea sa stiu ce contine, as mai vrea furtunele de la frane de la toate rotile . BMW Model: 525tds Caroserie: Limuzina An fabricatie: 1997 Carburant: Motor diesel Capacitate: 2.5 Putere: 105 KW / 143 CP Rola clima filtru motorina bosch filtru aer ina astept o oferta de preturi
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, 159lei este kitul de distributie pe INA, contine o rola intinzatoare si o curea de distributie, pentru furtune avem nevoie de seria de sasiu, la BMW sa mai imi spuneti exact ce aveti nevoie, nu inteleg exact ce va trebuie.
Klauspana 0 Cumpărător, Dragasani, jud. Valcea
Mai imi trimiteti?sau caut in alta parte?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Acum ne ocupam de oferta dumneavoastra si revenim
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, pentru BMW 83lei filtru aer MANN, 49lei filtru combustibil BOSCH, 132lei rola intinzatoare clima INA
Bope 11 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua pt un Tiguan 2008 ma intereseaza daca aveti urmatoarele piese: - antena radio (filet mai mare decat la Polo) - stergatoare fata - capac stanga spalator faruri Pot veni personal sa ridic piesele. Multumesc Aurelian Popescu
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, cel mai bine ne lasati si seria de sasiu sa verificam exact
Bope 11 Cumpărător, Bucuresti
Wvgzzz5nz9w507274
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, 1. Antena doar originala 135 lei , 2. Set stergatoare parbriz BOSCH - 105 lei, 3. Capac spalator far stanga OE- 80 lei
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Si pentru FIAT 29lei filtru ulei MANN, 35lei filtru aer MANN, 45lei filtru polen MANN si Ulei motor Liqui Moly Leichtlauf cu MOS2 10W40 1L -> 35lei 1L
Cumpărător,
Buna seara, pompa de injectie cod 059130106B pentru Audi A6 aveti pe stoc? Multumesc
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. Dupa codul pe care l-ati lasat dvs. avem doar varianta de la BOSCH la pretul de 5200 lei.
Mirelachim90 5 Cumpărător, Calinesti, jud. Valcea
Buna ziua va rog caseta directie Opel Combo volan pe dreapta 2005 1.3cc motor z13dt?Va multumesc cu respect.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, nu avem casete pentru modele cu volan pe dreapta!
Otroznay 1 Cumpărător, Bucuresti
Ulei motor ENEOS Sustina 5W40 4L il aveti pe stoc ?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. Da, avem.
Sorinne 0 Cumpărător, Braila
Bună ziua. Ma interesează un stop frina intermediar Renault megan 2 break fabricație 2006
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Va rog sa ne dati seria masinii pentru a identifica piesa.
Cumpărător,
Pompa de ulei la Skoda Octavia 1.8 TSI din 2009 ?
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Va rog sa ne dati seria masinii pentru a identifica piesa.
Danyboss1984 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua..debitmetru pentru megane 2 1.6 16 v aveti
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua. Va rog sa ne dati seria masinii.
Gabighe 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Caut un ansamblu pompa motorina și sonda ultrometrica pentru Mitsubishi Grandis fab 2009. Multumim
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, avem nevoie de seria masinii sa va facem o oferta!
Marghioalaalexandru 1 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine arcuri spate pentru o Mazda 3, 2.0 diesel MZR-CD, 2009, VIN:JMZBK14R691759481.
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Producator NIPPARTS - 450 LEI BUCATA
Mitzudeliciosul 7 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Buna ziua as dorii bieletele antiruliu (fata spate) pentru vw touran,1,9 tdi motor AVQ ,ulei ravenol m10w40 filtru de ulei ,filtru de aer,filtru de benzina pentru vw touran 1,4 tsi motorizare BMY(CU GPL)
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Buna ziua, daca se poate sa ne lasati si seria de sasiu sa verificam exact si sa imi spuneti ce alt ulei v-ar interesa in afara de Ravenol, nu comercializam ulei pe acest producator.
Mitzudeliciosul 7 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Seria la vw touran de 1,9 tdi pentru care imi trebuiesc bieletele antiruliu este wvgzzz1tz4w029159 iar touranul pentru cre imi trebuiesc filtrele macar daca uleiul nu-l aveti estewvgzzz1tz6w217384
Pl Autopiesa 10046 Vânzător, reprezentant Autopiesa - Piese auto noi, Bucuresti
Sa imi spuneti si pe ce producatori preferati, lemforder, trw sau ceva mai ieftin la bielete si la filtre tot asa, mann, mahle sau ceva mai ieftin?
Pagina 1 din 8