1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. AUTOATU
Magazin de piese auto:

AUTOATU

Descriere

Pana in momentul emiterii facturii, ce tine loc de contract intre si client,atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si pot suferi modificari fara nici o notificare prealabila a clientului. Preturile afisate pe site sunt reale,
in limita stocului furnizorilor, si devin finale cand se comunica clientului, dupa verificarea potrivirii pe autoturism conform seriei de sasiu furnizata de client.
Iti oferim solutii eficiente si preturi bune pentru piese auto de calitate superioara. Piesele puse in vanzare in magazinul nostru online sunt originale sau aftermarket si sunt adresate tuturor modelelor de autoturisme. Fie ca ai nevoie de discuri de ambreiaj, distributii, oglinzi sau placute de frana, vei gasi tot ceea ce te intereseaza, printr-o simpla cautare.
Ne axam pe modele produse de Volskwagen, Audi, Mazda, Opel, Citroen, Peugeot, Dacia, Renault sau Toyota, insa putem oferi si piese mult mai rare, pe care le gasesti destul de greu pe piata din Romania.

Vindem piese auto pentru:
Acura, Alfa Romeo, Aro, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, MAN, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Oldsmobile, Oltcit, Opel, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Trabant, Triumph, TVR, Vauxhall, Volvo, VW, Wartburg, Wiesmann
Categorii de produse vândute:
Placute frana, Brate si bascule, Rulmenti, Garnitura chiulasa, Arcuri auto, Cap de bara, Senzori ABS, Ulei motor, Amortizoare, Suporti motor, Senzori auto, Curele auto, Filtru aer, Radiator apa, Bieleta antiruliu, Kit ambreiaj, Garnituri, Diverse, Rola intinzatoare, Oglinzi, Kit distributie, Simeringuri, Filtru polen, Faruri, Pompa apa, Bujii incandescente, Filtru motorina, Bucse, Planetare, Conducte alimentare, Supape retur, Pivot, Stergatoare, Conducta frana, Alte elemente frana, Stopuri, Electromotor, Alternator, Termostat auto, Saboti frana, Curea distributie, Sonda Lambda, Macara geam electric, Amortizoare haion, Pistoane, Bobina inductie, Bieleta directie, Condensator audio, Alte piese electrice, Cuzineti
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantii
A.T.U Leader Auto SRL cu sediul in Bucuresti, Str Valea Lunga Nr. 54-56, Sector 6, intregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10185/02.09.2014 si cod fiscal 33541371, declaram ca produsele comercializate de noi sunt conform cu prevederile din H.G. nr. 1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, impreuna cu prezenta factura la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului.

Prezentul certificat de garantie are valoarea unei declaratii de conformitate find intocmit cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, respectiv Directiva 1999/44/EC, O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, H.G. nr.1022/2002 si completandu-se, dupa caz cu dispozitiile acestora.

Dreptul de retragere se exercita in conformitate cu dispozitiile O.U.G. nr. 34/2014.

Clientul are dreptul la o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contractul intervenit intre acesta si vanzator, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere, prin orice declaratie neechivoca prin care isi exprima decizia de retragere, comunicata vanzatorului inainte de expirarea termenului de care beneficiaza.

Pentru retragerea din contract iti punem la dispozitie urmatoarele metode:

(I) Prin intermediul website-ului, sectiunea Contact / Scrie-ne un mesaj

(II) Poti printa si completa urmatorul document: autoatu-fisa-retur-marfa.doc;

(III) Dupa cum te-am obisnuit, iti vom confirma prin e-mail primirea cererii tale.

Iti recomandam sa incluzi numarul comenzii (ID-ul comenzii) sau numarul facturii, precum si numarul contului bancar (precizand cnp-ul si numele titularului ) catre care urmeaza sa se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii tale din contractul de achizitie in cauza.

In urma retragerii din contract, iti vom rambursa totalul pieselor achizitionate fara a depasi data scadenta si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati asupra deciziei de a te retrage din contract. Rambursarea se va realiza prin intermediul transferului bancar.

Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate. In orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 RON, indiferent de compania de curierat agreata. Produsele nu pot fi returnate si prin Posta Romana.

Vanzator: SC ATU LEADER AUTO SRL str. Valea Lunga nr 54-56, Sector 6, Bucuresti, cu inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10185/2014 si cod fiscal nr. RO33541371 distribuitor autorizat piese auto.
Client: persoana fizica sau juridica care dobandeste, utilizeaza, ca destinatar final, produsele distribuite de catre vanzator.
Produse: piese auto de origine sau aftermarket, care corespund descrierii facute de vanzator, au aceleasi calitati ca cele prezentate clientului, corespund scopului solicitat de client vanzatorului si acceptat de acesta.
Certificat de Garantie: documentul care tine loc de contract intre SC ATU LEADER AUTO SRL si Client, pe baza caruia se acorda termenul de garantie. Certificatul de garantie se regaseste pe spatele facturii de vanzare catre client sau atasat facturii de vanzare.
Termen de Garantie: limita de timp, stabilita de legislatia romana in vigoare si de catre producator, in cadrul careia produsul achizitionat trebuie sa-si pastreze caracteristicile calitative prescrise, iar cumparatorul are dreptul la remedierea sau inlocuirea gratuita a acestuia in cazul in care remedierea nu este posibilia si daca deficientele nu-i sunt imputabile.
Termenul de garantie acordat de SC ATU LEADER AUTO SRL. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.
- Termenul de garantie comerciala acordat de catre producator este de 12 luni pentru produsele noi.

- Termenul de garantie de conformitate este de 24 de luni conform legii nr. 449/2003 (r). Acest termen de garantie este valabil doar in cazul viciilor ascunse (defectelor de fabricatie) nu si in conditii de uzura normala.

- Termenul de valabilitate pentru lubrifianţi este de 36 luni de la data ambalarii, asa cum este mentionata pe ambalaj.

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.
Piesele auto ce au caracter consumabil nu beneficiaza de garantie. Piesele cu caracter consumabil sunt cele din urmatoarele categorii: filtre(de aer, de combustibil, de polen, de ulei, etc.), becuri auto, lichide auto(solutii spalare parbriz, antigel, uleiuri, lichid de frana, aditivi), stergatoare auto(parbriz, luneta, far, etc), elementele de aprindere(bujii), etc.
Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:
Documente necesare:

Factura de achizitie sau bonul fiscal emisa de SC ATU LEADER AUTO SRL.
Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare
Factura si devizul de montaj completat cu numarul de kilometri de la bord din momentul montarii piesei; mentionam ca trebuie sa va asigurati ca Service-ul care va inlocuieste piesa noua trebuie sa detina autorizatie valabila de la
Registrul Auto Roman potrivit careia poate sa efectueze lucrari de reparatii si intretinere pentru modelul de autovehicul detinut de dumneavoastra (exemplu: Ford Fiesta 1989-1995; 1996-2000; 2000-2008; 2008-in prezent,
Opel Astra 1998-2005; 2005-2008; 2008-2011 etc);
Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester acolo unde este cazul, (ex. debitmetre, sonde lambda, amortizoare, discuri frana etc).
Copie dupa autorizatia tehnica RAR a atelierului de reparatii in care s-a efectuat montajul.
Reclamatie garantie care se elibereaza de catre vanzator(acolo unde este cazul).
Copia certificatului de inmatriculare a autovehiculului in cauza.
Toate piesele trimise din tara catre unul dintre sediile noastre vor avea achitata obligatoriu taxa de curierat la EXPEDITOR. SC ATU LEADER AUTO SRL va refuza coletele care vor sosi cu plata la destinatar!
In cazul unei piese originale FORD este necesara o poza (in format electronic sau in format clasic, pe hartie) a ceasurilor de bord in care sa se poata vedea clar numarul de kilometri din momentul constatarii defectarii reperului respectiv.


Autoatu.ro nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executata.
Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate.
Piesa a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator
Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit.
Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.
neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
Automobilul a fost folosit in conditii necorespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.).
Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura.
Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.
Piesele nu prezinta o uzura normala (fireasca).
3. Retururi de la client

Definitii

Retur: actiunea de returnare catre SC ATU LEADER AUTO SRL a pieselor achizitionate de clienti NUMAI din stocul SC ATU LEADER AUTO SRL, fara a face obiectul vreunei garantii.
Mod de operare retururi

Programul de primire a solicitarilor de retururi este de Luni pana Vineri intre orele 10.00-18.00, la sediul central si la oricare din punctele de lucru ale SC ATU LEADER AUTO SRL .
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".
Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul, consilierul care a facut vanzarea) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@autoatu.ro
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.
Piesele vechi la schimb se returneaza in termen de maxim 14 zile.
Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, curierat Fan Courier sau Urgent Courier la adresa: Str. Valea Lunga nr.54-56, sector 6, Bucuresti.
Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.
Timp de raspuns: Reprezinta perioada in care SC ATU LEADER AUTO SRL:

Receptioneaza produsul defect
Analizeaza tehnic defectul prin personalul autorizat
Returneaza produsul catre Client sau emite factura storno cu contravaloarea produsului declarat defect.
Timpul de raspuns nu include transportul de la Client catre SC ATU LEADER AUTO SRL si de la SC ATU LEADER AUTO SRL catre Client.
4. Cautiuni

Definitii

Cautiune: actiunea prin care un client returneaza catre SC ATU LEADER AUTO SRL un reper (piesa auto), un subansamblu sau un ansamblu defectat ca urmare a uzurii normale de functionare si primeste in schimb acelasi reper/subansamlu/ansamblu nou, platind catre SC ATU LEADER AUTO SRL doar diferenta dintre valoarea produsului nou si valoarea produsului defect returnat. Valorile produselor defecte ce sunt primite de catre SC ATU LEADER AUTO SRL sunt stabilite de producatorii, respectiv furnizorii acestor produse.
Conditii de acceptare a cautiunilor

1.Criterii de acceptare a pieselor vechi:

Piesa trebuie sa fie asamblata si curata.
Piesa trebuie sa fie returnata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua.
Termenul de returnare a piesei vechi (cautiunii) este de 15 zile lucratoare de la data facturarii piesei noi.
Returnarea contravalorii piesei vechi se face in termen de 15 zile de la data predarii acesteia, in conditiile specificate la paragraful anterior, catre SC ATU LEADER AUTO SRL
Aceste conditii sunt obligatorii iar nerespectarea lor conduce la pierderea cautiunii.

Din ziua prezentarii actelor sus mentionate impreuna cu piesa considerata defecta, SC ATU LEADER AUTO SRL va solutiona cererea de garantie in cel mult 15 zile, in functie de producatorul piesei in cauza. Termenul de 15 (cincisprezece) zile necesar solutionarii cazului de garantie incepe de la data la care dosarul a fost completat de client cu toate documentele solicitate de societatea noastra.

Daca produsul nu este in stare de functionare asa cum s-a garantat, remediile vor consta, in aceasta ordine, in: repararea, inlocuirea produsului sau, daca acest lucru nu va fi posibil, restituirea pretului de cumparare. In nici un caz SC ATU LEADER AUTO SRL, si distribuitorii sau dealerii autorizati nu vor fi supusi platirii oricaror daune ce depasesc pretul de cumparare al produsului

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ATU LEADER AUTO SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0758092091.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Piesele se pot returna în primele 10 zile de la data comenzii.
În caz de retur poţi opta pentru restituirea banilor sau înlocuirea piesei.
Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.
Piesele nu trebuie sa prezinte urme de montaj si ambalajul nu trebuie sa fie deteriorat sau murdar

Retur: actiunea de returnare catre SC ATU LEADER AUTO SRL a pieselor achizitionate de clienti NUMAI din stocul SC ATU LEADER AUTO SRL, fara a face obiectul vreunei garantii.
Mod de operare retururi

Programul de primire a solicitarilor de retururi este de Luni pana Vineri intre orele 10.00-18.00, la sediul central si la oricare din punctele de lucru ale SC ATU LEADER AUTO SRL
Returul va fi insotit de documentul fiscal care atesta achizitionarea lui de la SC ATU LEADER AUTO SRL si de FISA DE RETUR completata la toate rubricile.
Termenul pentru prezentarea cererilor de retur este de 10 zile calendaristice de la data cumpararii.
Se primesc si se analizeaza doar solicitarile care se refera la piese achizitionate din stocul propriu al SC ATU LEADER AUTO SRL, incluzand aici atat depozitul central din Bucuresti, cat si toate punctele de lucru din tara.
Nu se accepta pentru a fi returnate piesele care au fost importate de catre societatea noastra la cererea expresa a clientului, indiferent daca clientul a platit sau nu avans pentru reperele comandate. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate in momentul in care lanseaza comanda si are obligatia sa se asigure ca piesa pe care urmeaza sa o comande in acest regim special este exact aceea de care are nevoie.
In cazuri exceptionale, se pot returna si reperele de tip "comanda speciala", dar NUMAI cu primirea in prealabil a acceptului furnizorului extern si a suportarii de catre client a unui procent din valoarea piesei in cauza, procent ce urmeaza a fi stabilit pentru fiecare caz in parte. Acesta contine penalitatile solicitate de fabrica/furnizor, cheltuielile de transport si orice alte cheltuieli ocazionate de returnarea piesei.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 23 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Comanda Minima este de 35 lei pentru Bucuresti si 50 lei pentru produsele comandate in provincie.

Curier in Provincie -- 23 lei (valoarea transportului se va modifica in functie de kilometri suplimentari de la cel mai apropiat sediu Fan sau Cargus din orasul de destinatie pana in localitatea clientului).
Curier in Bucuresti -- GRATUIT pentru comenzile de peste 100 de lei. Pentru comenzile de pana in 100 de lei, costul transportului este de 15lei

Contact şi hartă

Adresă: Valea Lunga, nr. 54, cod poștal: 021393, Bucuresti

0758.092.091

  • Ai o întrebare pentru AUTOATU?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Johny73hd 1 Cumpărător, Hunedoara
As dori sa stiu cand ajunge piesa si daca este compatibila cu bmw e91 320d 177cp af 2008
Yonutzfurculitza 0 Cumpărător, Bucuresti
Salut! am nevoie de 5 elemente de fixare capac pentru o skoda fabia din 2008 1.4 tdi!?
Cumpărător,
Buna, ma intereseaza o caseta de directie, ptr wv lt 35, fab. 2006, motor 2.5 tdi, 109cp..
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua, caseta directie producator delco remy 1230lei cu piesa veche la schimb si valoare 1186lei piesa este reconditionata de fabrica
Pampupetrica 0 Cumpărător, Timisoara, jud. Timis
Ma intereseaza pentru citroen c3 2014 1.4 hdi 70cp urmataorele piese: -aripa fata stanga daca se poate pe gri; -aripa noroi fata stanga; -armatura bara fata(suport bara); -suport bara fata lateral stanga; -far stanga-trafic pe dreapta; -far ceata; -lumini laterale(led-uri) 1 buc; -radiator racire; -radiator clima; serie caroserie:VFSC8HR4EW575928 Doresc preturi pentru fiecare piesa. Multumesc!
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua verificati va rog seria de sasiu, nu este corecta
Sfideanu 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna seara. Doresc sa achizitionez pt un Sandero un set de oglinzi electrice cu incalzire stanga dreapta Aveti ? Daca da care este costul lor si de unde se pot ridica . Multumesc o seara buna
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua, seria de sasiu va rog
Nelu_g 0 Cumpărător, Catelu, jud. Ilfov
Buna ziua! Ma intereseaza carenajul rotilor din fata (ambele parti) pentru un clio3 estate din 2011 cu seria sasiu VF1KR2H0H45759953. Va rog sa-mi spuneti daca le aveti si daca da cat costa. Multumesc.
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua, carenaj fata exterior 236lei buc, partea interioara 260lei buc comanda externa 6-8zile lucrtaore Pt comanda 50%avans din suma totala
Gabrielamirela 0 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, imi puteti spune va rog pretul unei sonde litrometrice de Citroen Jumper, seria VF 7233J9215074740 an fabricatie 1995 Cilindrie 2446 KW 76 Va multumesc!
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua , imi cer scuze pt inarziere 554lei sonda litrometrica , comanda externa 5-7zile lucrtaorae
Andreidavidd 0 Cumpărător, Predeal, jud. Brasov
Buna ziua.imi puteti trimite va rog o oferta pentru un kit de ambreaj si volanta pentru un bmw e46 320d serie sasiu - wbaal710x0kg63115...ma intereseaza unul mai bun.luk de exempu..daca imi puteti trimite mai multe oferte de la mai multi producatori ar fi perfect.multumesc
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Buna ziua,kit ambreiaj sachs 630,00 ron cu tva si volanta luk 1435,00 ron cu tva o zi buna
Aertimniros 0 Cumpărător, Bucuresti
Salut ma intereseaza un stergator ptr peugeot 107 luneta spate si eventual unul de rezerva ptr fata. Imi poti trimite un pret? Multumesc anticipat
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Salut, pt oferta si pret corecte am nevoie de seria de sasiu a masinii (VF....) multumesc!
Papaulica 0 Cumpărător, Bucuresti
Caut grile st-dr pentru proiectoare ,grila centrala si spilere st-dr bara fata vw sharan 2004 sau bara fata completa
Premium Atuleader 587 Vânzător, reprezentant AUTOATU, Bucuresti
Serie de sasiu , va rog