1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Auto100ro
Vânzător Premium Premium

Auto100ro

SC AUTO ACCESORII SRL

Magazin de piese auto administrat de Auto100 1232 99.6% calificative pozitive

Magazin online accesorii auto, covorase cauciuc, tavite portbagaj dedicate pe model de masina, alarme auto, senzori parcare, stergatoare auto

Vindem piese auto pentru:

Acura, Alfa Romeo, Audi, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, MAN, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Trabant, Vauxhall, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

POLITICA DE RETURNARE:
Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea se poate face numai in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un curier agreat de ambele parti.

S.C. Auto Accesorii S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in 30 de zile de la data denuntarii in scris a motivului pentru care se doreste returnarea si confirmarea primirii returului de marfa. Suma inapoiata va fi achitata cu ordin de plata sau la curier.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform specificatiilor de pe site.

Daca S.C. Auto Accesorii S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform specificatiilor de pe site, se va restitui contravaloarea produsului.

Produsele cu lipsa de conformitate sau defecte:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site sau sunt defecte se pot returna dupa notificarea in scris a S.C. Auto Accesorii S.R.L., in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform specificatiilor de pe site sau returnarea contravalorii produsului. Cheltuielile de expeditie nu se returneaza.

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.auto100.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de la fiecare producator in parte. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori sau importatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@auto100.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

19025 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru Auto100ro?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ghigac 3 100% Cumpărător, Brasov
Bună ziua ,am comandat un cablu RCA vă rog frumos să anulați comanda
Auto100 1232 99.6% Vânzător, reprezentant Auto100ro, Bucuresti
Ok