1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Arena Wheels srl
Magazin de piese auto:

Arena Wheels srl

Descriere

Cel mai rapid, eficient si simplu mod de a imbunatati aspectul si caracteristicile dinamice ale unui autoturism este instalarea unui nou set de jante auto. Nu uitati ca singurul contact intre vehicul si drum este roata, aceasta fiind in opinia multor specialisti, piesa numarul 1 a masinii.
Stim cat de mult costa un set de jante de aliaj originale pentru un autoturism la un concesionar auto si stim cat va trebui sa investiti in mod normal pentru o astfel de achizitie, jantele originale fiind extrem de scumpe. Un compromis cu un brand mai ieftin, neoriginal sau o replica a jantelor originale difera foarte mult, atat ca aspect cat si din punct de vedere a sigurantei in rulare, un impact mai serios la nivelul carosabilului, la viteze mari, putand fi devastator.
Arena Wheels va ajuta sa eliminati compromisurile, va ofera prin produsele sale existente pe site-ul jante-originale.ro componente originale la preturi atractive, si, daca e cazul, consiliere de calitate. Daca nu ati gasit ceea ce cautati, va rugam sa ne contactati si vom incerca sa va ajutam. Bine ati venit !!

Vindem piese auto pentru:
Audi, BMW, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Jante aliaj 17, Jante aliaj 16, Jante aliaj 18, Anvelope iarna, Jante cu anvelope 17, Anvelope vara, Jante cu anvelope 16, Jante cu anvelope 18, Capace centrale roata, Jante aliaj 19, Jante aliaj 20, Capace roti, Jante tabla 16, Senzori presiune roti, Jante aliaj alte dimensiuni, Anvelope autoutilitare, Jante cu anvelope 20, Inel centrare, Jante cu anvelope alte dimensiuni, Jante tabla 15, Jante cu anvelope 15, Anvelope all season, Jante aliaj 15
Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia se acorda in conditii de utilizare normala si anume, produsele nu trebuie sa prezinte urme de lovituri, indoituri, etc.
Garantia se acorda ca urmare a unui defect de fabricatie, vicii ascunse si nu face obiectul unei utilizari improprii sau factori externi ce au contribuit la deteriorarea lor.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC ARENA WHEELS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0744999922 / 0799889999.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Se accepta returul produselor care nu sunt in concordanta cu descrierea Vanzatorului si care nu sunt compatibile cu autoturismul pentru care s-a efectuat cererea lor.
Nu se accepta returul produselor ca urmare renuntarii Cumparatorului fara un motiv intemeiat.
A se nota ca unele imagini din prezentare produsului pot fi doar cu titlu exemplificativ.

Livrare

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 100 de lei
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Tarifele standard prezentate sunt valabile doar in zona zero a curierului (in punctele de lucru) cu care vanzatorul are contract.
Pentru zonele 1 si 2 (unde curierul nu are puncte de lucru fara kilometri suplimentari) se adauga la tarifele prezentate, cate 18 respectiv 35 lei la tariful prezentat.
Expeditia produselor se face prin DPD Curier.
Toate produsele vor fi foarte bine ambalate in cutii.

Contact şi hartă

Adresă: Romeo Popescu, nr. 73, cod poștal: 013136, Sector 1, Bucuresti

0744.999.922

0799.889.999

  • Ai o întrebare pentru Arena Wheels srl?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Lucian_90tud 1 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! O janta cod 3c0601025aa , model samarkand nu gasesc la dumneavoastra ?
Premium ArenaWheels 48 Vânzător, reprezentant Arena Wheels srl, Bucuresti
Se poate aduce pe baza de comanda. Pret aproximativ 150 euro. Livrare in 3 saptamani
Bogdyrxz 0 Cumpărător, Constantinesti, jud. Olt
Bună ziua ! Ce pret este curierul până în Slatina, Olt ? Vă mulțumesc anticipat !
Premium ArenaWheels 48 Vânzător, reprezentant Arena Wheels srl, Bucuresti
Aprox 80 lei pt un set de jante sau un set de anvelope. Pt un set de roti complete, aprox 120-130 lei.