1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. Surubhouse
Vânzător Premium Premium

Surubhouse

SC ESTRADA SRL

Magazin de piese auto administrat de Surubhouse 0 100% calificative pozitive

Povestea noastră a început in anul 2005 când am pus bazele unei rețele naționale de distribuție de acumulatori Rombat . Au continuat ani de dezvoltare și de perfecționare in care am fost alături de clienți noștri iar in anul 2012 am început colaborarea cu firma Yato o colaborare care ne a motivat sa dezvoltam acest brand Surubhouse
Deținem la ora aceasta o echipa tânăra motivata care va sta la dispoziția dumneavoastră pentru tot suportul necesar
Avem și un depozit logistic intern din care produsele ajung pe tot teritoriu României in 24 ore și de doua depozite logistice externe din care produsele ajung in România in 3-5 zile lucrătoare

Suntem importatori pentru cele mai cunoscute Branduri internaționale cum ar fi Makita , Bosch, Yato, Vorel, Hitachi, Fiskars, Proma, Neo tools , Milwakee, Dewalt etc
Vrem ca sa menținem sloganul nostru Prețuri ca pentru prieteni și sa va asiguram servici și prețuri rezonabile .

Va mulțumim pentru încrederea acordată și va asiguram ca suntem la dispoziția dumneavoastră

Vindem piese auto pentru:

Alfa-Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Isuzu, Lancia, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Toyota, Vauxhall, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru surubhouse.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.
Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.

Certificate de garantie
Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională sau de catre S.C ESTRADA S.R.L.
În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.

Pierderea garantiei
Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei.
Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția bunurilor. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
Nu se elibereaza duplicate pentru certificatele de garanție!

Pentru TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE va rugam sa cititi cu atentie certificatele de garantie emise de producator care insotesc produsul dumneavoastra.Pentru comenzile mai mari de 400 ron si pentru produsele aflate la promotie semnalizate cu transport gratuit beneficiati de transport gratuit automat.
Pentru comenzile mai mici de 400 ron costul transportului este de 20 ron in toate localitatile din Romania fara a se percepe km suplimentar.

Livrarea produselor
Termenul standard de livrare a produselor este de doua zile lucratoare ( daca nu se specifica un alt termen de livrare in cosul de cuparaturi ), din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul).
Produsele comercializate de catre surubhouse.ro se livreaza prin intermediul firmelor de curierat rapid national.
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
Vânzătorul S.C ESTRADA S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.
S.C ESTRADA S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților sau prin intermediul e-mail-ului.
Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid.
Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C ESTRADA S.R.L.
În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.

Durata de livrare
Pentru produsele care sunt semnalizate in site "In stoc", termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.
Pentru produsele care au in plus in partea de jos a pagini un alt termen de livrare cum ar fi 3-5 zile lucrtoare sau 7-14 zile lucratoare trebuie luat in coniderare acest termen.

Termeni de transport si expediere
In cazul in care transportorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul stabilit, acesta poate efectua livrarea in ziua urmatoare. In cazul in care coletul nu poate fi livrat in mod repetat acesta va fi returnat catre Surubhouse.ro. In aceasta situatie clientul poate efectua o noua comanda, de aceasta data costul transportului revenind catre destinatar.
Daca livrarea coletului esueaza de doua ori din motive independente de SC. ESTRADA SRL sau de firma de transport, clientul va trece in regim de plata in avans.
Surubhouse isi rezerva dreptul de a reprograma sau intarzia un transport in cazul unor cauze de forta majora (inundatii, drumuri impracticabile) livrarea coletelor facandu-se doar pana in zonele practicabile.
SC. ESTRADA SRL nu raspunde pentru nerespectarea termenilor si conditiilor de garantie de catre producator.

2825 vizualizări
Share on Facebook
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru surubhouse?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Nu au fost postate mesaje noi.