Magazin de piese auto:

RO GROUP INTERNATIONAL SRL

CIF: RO5824305
Adaugă la favoriți Vânzător favorit
Descriere

Ro Group INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 1994 avand ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto, anvelope si instalatii GPL.
Bazandu-se pe o activitate de import de peste 21 ani, cu un colectiv de specialisti in domeniu, Ro Group INTERNATIONAL ofera o gama variata de produse ale producatorilor consacrati din: Italia, Germania, Cehia, Polonia, Taiwan, SUA, Franta, Spania, Turcia, India, Marea Britanie, Slovacia, Belgia, Ungaria, Austria.
Societatea are un departament dedicat de import/export si marketing, in permanenta in contact cu piata romaneasca si internationala a accesoriilor auto, prin prezenta la targuri locale si internationale si printr-un sourcing activ si permanent.
Ro Group INTERNATIONAL este certificata SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) pentru sistemul de management al calitatii.
Esenta politicii de marketing a Ro Group INTERNATIONAL consta in mentinerea pozitiei de leader in domeniu. Consideram astfel ca nomenclatorul de produse oferit acopera toate pietele-tinta specifice din Romania, influentand in mod pozitiv politica de produs a partenerului, prin atingerea acelui grad de adaptabilitate necesar acoperirii oricarei nise de piata.

Garanție

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Consideram satisfactia Clientului o componenta a produselor si serviciilor pe care le oferim si tocmai de aceea ramanem alaturi de tine si in etapa post-vanzare.

Daca din diverse motive consideri ca alegerea facuta de tine nu te satisface 100% sau daca pur si simplu te-ai razgandit, Ro Group INTERNATIONAL iti pune la dispozitie un termen de 30 zile calendaristice din momentul achizitiei pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau schimbarea cu un alt model.
Mai mult decat atat, mentinem acelasi termen de retur de 30 zile atat pentru produsele livrate prin partenerii nostri, curier sau prin posta cat si daca achizitia a fost efectuata direct de la sediul nostru!

In plus, acceptam de asemenea si returul produselor achizitionate de catre Clientii nostri persoane juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice!

In cazul nedorit in care ai primit un produs incomplet sau neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur si respectand conditiile de retur.

“30 de zile drept de retur” nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi consultata aici.
Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retur.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Client.

Retur

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC RO GROUP INTERNATIONAL SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
• Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
• Produsul va trebui returnat chiar fara ambalajul original, dar nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile primite si altele, certificatul de garantie, o copie a facturii si o copie dupa chitanta ce dovedeste achitarea produsului.
• Te rugam sa nu indepartezi etichetele si sa nu aplici diverse schotch-uri sau etichete pe produs, altele decat cele originale.
• Cele mentionate mai sus vor trebui sa fie impachetate corespunzator in alta cutie – pentru protejarea acestora pe parcursul transportului.
• Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, in conditiile descrise anterior.
• In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur. Decizia va fi comunicata Clientului in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.
* Observatii: Returnarea contravalorii produselor este efectuata prin virament bancar, drept pentru care avem rugamintea sa completati banca la care aveti deschis contul si contul IBAN in momentul inscrierii cererii. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Livrare
Livrare din Pitesti, jud. Arges prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 19 lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 150 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 3 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Curierat DPD/ UrgentCargus 19 RON pentru primele 10 kg + 0.62 / kg suplimentar.

Contact şi hartă

Adresă: DEPOZITELOR, nr. 41-43, cod poștal: 110078, Pitesti, jud. Arges

  • Ai o întrebare pentru RO GROUP INTERNATIONAL SRL?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Cumpărător,
(comentariu retras)
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Nu livram in Polonia iar produsul solicitat nu este vandut de noi. ( RoGroup).
Gigelgoidea 19 Cumpărător, Urechesti, jud. Vrancea
Cu respect, Buna ziua. Setul de huse scaune vw bora cu bancheta spate rabatabila,ptr. scaune fata are locas ptr. airbag ? Multumesc. Stima.
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, nu are.
Laurentius13 17 Cumpărător, Slatina, jud. Olt
Buna seara am facut o comanda de doua zile de presuri masina.si nu au ajuns de unde le luati din Germania.
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Comanda dvs. se afla in livrare in decursul zilei de astazi. Termenul de livrare este 2-3 zile de la inregistrarea comenzii. o zi frumoasa!
Laurentius13 17 Cumpărător, Slatina, jud. Olt
Salut mar interesa presurile de bmw e53 x5 la pretul de 60 lei cel cu inserti de aluminiu. si o tavita portbagaj la un pret accesibil. va multumesc,
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Tavite de portbagaj nu mai avem. Doar covoras anti-alunecare(120 cm x 100 cm).
Xucul Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu cat timp dureaza pentru livrarea huselor de mai jos pana in Bucuresti? Si care este pretul transportului. https://www.pieseauto.ro/huse-scaune/mazda/3/huse-scaune-auto-mazda-3-airbag-line-11-bucati-1235288440.html Aceste huse se potrivesc si pe modelul de Mazda 3, an de fabricatie 2017? Multumesc!
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, Livrare in 1- 2 zile , transport 15 Ron, model universal. Multumesc.
Sanducu71 26 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua,mai aveti o huse culoare gri/nergu ..un preti 48,90 lei
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna dimineata, da.
Sielmanr 4 Cumpărător, Ploiesti, jud. Prahova
Doresc oferta pentru 50 buc pompa huco 133030 sau echivalente si termo scwich x10-232-001-005 5 buc. va multumesc 0732534264
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Buna ziua, nu avem.
Yceproject 2 Cumpărător, Barlad, jud. Vaslui
As dori si eu sa comand o prelata auto pentru o dacia logan 1 berlina imi puteti trimite un link catre produsul corespunzator?
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
Https://www.rogroup.ro/cautare?cid=-1&q=prelata+dacia+logan
Cumpărător,
(comentariu retras)
Pl Rogroupintl 3964 Vânzător, Pitesti, jud. Arges
O adresa de mail va rog!
Anunțuri publicate recent de RO GROUP INTERNATIONAL SRL
Set Huse Scaune Auto pentru Ford Fiesta - Panda Be
Set Huse Scaune Auto pentru Ford Fiesta - Panda Berlina, negru cu cusatura ... 596.12 lei
Husele pentru scaune PANDA sunt compatibile cu toate tipurile de autoturisme si au design ortopedic. Cusatura laterala este special conceputa pentru a...
Canistra metalica RoGroup 20 L
Canistra metalica RoGroup 20 L 117.08 lei
Canistra metalica Ro Group, cu o capacitate de 20 L, are capac de inchidere cu garnitura din cauciuc si siguranta. Garnitura din cauciuc este din mate...
Canistra metalica 30 litri Siegbert®, verde
Canistra metalica 30 litri Siegbert®, verde 160.65 lei
Canistra metalica cu capac de inchidere cu garnitura din cauciuc si furtun din plastic flexibil si stut de turnare cu sita otel. Aceasta asigura trans...
Set Huse Scaune Auto pentru Dacia Duster - Prestig
Set Huse Scaune Auto pentru Dacia Duster - Prestige, negru albastru, 11 pie... 314.05 lei
Setul de huse este compatibil cu majoritatea autovehiculelor. Acopera complet scaunele auto, fara a lasa goluri. Husele sunt certificate TÜVRheinland...
Odorizant lichid concentrat, Antitabac, 50 ml
Odorizant lichid concentrat, Antitabac, 50 ml 20.1 lei
Odorizantul antitabac poate fi folosit in casa, birou, masina etc. Aroma sa proaspata iti indeparteaza mirosul de tutun si iti va transforma locuinta,...
Set Huse Scaune Auto pentru Volkswagen Golf 6 - Pr
Set Huse Scaune Auto pentru Volkswagen Golf 6 - Prestige, negru albastru, 1... 314.05 lei
Setul de huse este compatibil cu majoritatea autovehiculelor. Acopera complet scaunele auto, fara a lasa goluri. Husele sunt certificate TÜVRheinland...