1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. RO GROUP INTERNATIONAL SRL
Vânzător Premium Premium

RO GROUP INTERNATIONAL SRL

SC RO GROUP INTERNATIONAL SRL

Magazin de piese auto administrat de Rogroupintl 562 99% calificative pozitive

Ro Group INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 1994 avand ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto, anvelope si instalatii GPL.
Bazandu-se pe o activitate de import de peste 21 ani, cu un colectiv de specialisti in domeniu, Ro Group INTERNATIONAL ofera o gama variata de produse ale producatorilor consacrati din: Italia, Germania, Cehia, Polonia, Taiwan, SUA, Franta, Spania, Turcia, India, Marea Britanie, Slovacia, Belgia, Ungaria, Austria.
Societatea are un departament dedicat de import/export si marketing, in permanenta in contact cu piata romaneasca si internationala a accesoriilor auto, prin prezenta la targuri locale si internationale si printr-un sourcing activ si permanent.
Ro Group INTERNATIONAL este certificata SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) pentru sistemul de management al calitatii.
Esenta politicii de marketing a Ro Group INTERNATIONAL consta in mentinerea pozitiei de leader in domeniu. Consideram astfel ca nomenclatorul de produse oferit acopera toate pietele-tinta specifice din Romania, influentand in mod pozitiv politica de produs a partenerului, prin atingerea acelui grad de adaptabilitate necesar acoperirii oricarei nise de piata.

Vindem piese auto pentru:

Acura, Alfa Romeo, Audi, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, MAN, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Opel, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volvo, VW

Garanţie, transport, livrare, retur:

Consideram satisfactia Clientului o componenta a produselor si serviciilor pe care le oferim si tocmai de aceea ramanem alaturi de tine si in etapa post-vanzare.

Daca din diverse motive consideri ca alegerea facuta de tine nu te satisface 100% sau daca pur si simplu te-ai razgandit, Ro Group INTERNATIONAL iti pune la dispozitie un termen de 30 zile calendaristice din momentul achizitiei pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau schimbarea cu un alt model.
Mai mult decat atat, mentinem acelasi termen de retur de 30 zile atat pentru produsele livrate prin partenerii nostri, curier sau prin posta!
In plus, acceptam de asemenea si returul produselor achizitionate de catre Clientii nostri persoane juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice!

In cazul nedorit in care ai primit un produs incomplet sau neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.
30 de zile drept de retur” nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi consultata aici.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Client.

Conditii generale de retur pentru produsele vandute de Ro Group INTERNATIONAL:
• Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
• Produsul va trebui returnat chiar fara ambalajul original, dar nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile primite si altele, certificatul de garantie, o copie a facturii si o copie dupa chitanta ce dovedeste achitarea produsului.
• Te rugam sa nu indepartezi etichetele si sa nu aplici diverse schotch-uri sau etichete pe produs, altele decat cele originale.
• Cele mentionate mai sus vor trebui sa fie impachetate corespunzator in alta cutie – pentru protejarea acestora pe parcursul transportului.
• Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, in conditiile descrise anterior.
• In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur. Decizia va fi comunicata Clientului in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.
* Observatii: Returnarea contravalorii produselor este efectuata prin virament bancar, drept pentru care avem rugamintea sa completati banca la care aveti deschis contul si contul IBAN in momentul inscrierii cererii. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

26707 vizualizări
Raportează neregulă
  • Ai o întrebare pentru RO GROUP INTERNATIONAL SRL?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Cumpărător,
Am cumpărat în urmă cu câțica ani un produs comercializat de d-voastră și anume o alarmă auto SCORPION - AUTO SECURITY SISTEMS - ISO 9002 - Expert ( ambalaj mov / roșu ) . Din păcate nu mai am schema de montaj și , din acest motiv nu mai pot să-l folosesc ( să-l montez ) . Vă rog mult să mă ajutați cu o schemă de montaj ( conectarea celor 9 + 6 fire pe culori și pe poziții )
Rogroupintl 562 99% Vânzător, reprezentant RO GROUP INTERNATIONAL SRL, Pitesti, jud. Arges
O adresa de mail va rog!