1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. VERBIȚĂ SRL
Magazin de piese auto:

VERBIȚĂ SRL

Descriere

În Arad, firma se bucură de un nume şi un prestigiu pe care le-a câştigat de-a lungul anilor, fiind un partener şi un furnizor prompt, cinstit şi eficient, care a ştiut să satisfacă cererile şi nevoile celor mai pretenţioşi consumatori. Aceste avantaje se datorează în mare parte unei bune comunicări între societate şi clienţii săi, comunicare care a fost posibilă ca urmare a apropierii firmei de cei care beneficiază de serviciile acesteia, adică consumatorii.

Vindem piese auto pentru:
Acura, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Ferrari, Fiat, Ford, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lotus, MAN, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Triumph, TVR, Vauxhall, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Placute frana, Diverse accesorii auto, Alte piese racire, Cosmetice auto, Alte scule auto, Filtru aer, Chiuloasa, Amortizoare, Saboti frana, Diverse, Becuri, Alte piese de caroserie, Alte piese suspensie, Alte filtre auto, Aeroterma, Electromotor, Rulmenti, Alte piese transmisie, Bieleta directie, Proiectoare auto, Planetare, Acumulatori auto, Alte piese motor, Tuning bara fata, Stopuri, Arcuri auto, Pompa apa, Alte elemente frana, Simeringuri, Curele auto, Garnituri, Senzori lumina, Ulei motor, Filtru motorina, Broasca, Haion, Bare portbagaj, Alte piese evacuare, Antigel, Volanta, Chei, Alte piese electrice, Discuri frana, Truse de tubulare, Tubulare, Alte anvelope, Anvelope vara, Faruri, Ornament toba, Pedale
Garanție

Se acordă 24 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele cumpărăte prin intermediul SC. Verbita. SRL sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului. Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garanție!

Piesele care fac obiectul unei reclamatii în garantie vor fi însotite de urmatoarele documente:

- Copie dupa factura de achizitie de la S.C. Verbita S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
- Dovada montarii într-un service autorizat R.A.R ( deviz de montaj ) si documentele fiscal aferente;
- Nota de constatare emisa de catre un service autorizat R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
- Copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului;
- Copie autorizatie R.A.R. a service-ului unde s-a facut montajul;
- Ambalajul original, acesta nu trebuie sa fie deteriorate si trebuie sa contina etichetele specifice
Reclamatia depusa de comparator va fi analizata si va primi un raspuns în termen de 30 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, însotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul în care reclamatia a fost justificata, vânzătorul se obligă la înlocuirea produsului în termen de 15 zile.

Nu se acorda termenul de 24 luni pentru piesele auto cu caracter consumabil: filtre (de ulei, aer, combustibil, habitaclu), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metalo-plastic si simeringuri, curele de transmisie si distributie.

Termenul de valabilitate pentru lubrifianţi este de 36 luni de la data ambalarii, asa cum este mentionata pe ambalaj.

Termenul de garantie acordat de S.C. Verbita S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 24 luni de la data înscrisa pe factura de vanzare.

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.

Produsele care prezinta în perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC VERBIȚĂ SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0758114142 / 0257227056 / 0257275650.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Plata transportului pentru produsele trimise în vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel:

- de la client catre S.C. Verbita S.R.L. – plata va fi efectuata de catre client;

- de la S.C. Verbita S.R.L. catre client – plata va fi suportata de catre client.

Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Livrare

Livrare din Arad, jud. Arad prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
FAN CURIER

28 Ron pentru maxim 4 Kg
Fiecare kg in plus se taxeaza suplimentar cu 1.24 Lei / Kg
Timp de livrare 24h / 48h depinde de locatia cumparatorului.
Tarife variabile pentru volume normale in reteaua de acoperire a curierului.
Plata rambursului este achitata de client.

NEMO EXPRESS

Primele 3kg: 24 lei/ expediere
Fiecare kg in plus se taxeaza suplimentar cu 1 leu/kg/expediere
Timp de livrare 24h / 48h depinde de locatia cumparatorului.
Plata rambursului este achitata de client.

Contact şi hartă

Adresă: Calea Aurel Vlaicu, nr. 282, cod poștal: 310375, Arad

0758.114.142

0257.227.056

0257.275.650

  • Ai o întrebare pentru VERBIȚĂ SRL?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ionutkeny 1 Cumpărător, Iasi
Buna ziua! Aveti actuator portiera pentru Dacia Sandero 1.4 MPI 2008?
Pr GAPOPA 371 Vânzător, reprezentant VERBIȚĂ SRL, Arad
Buna ziua, nu avem momentan in stoc dar se poate comanda. Pentru mai multe detalii sau comenzi nu ezitati sa ne contactati la: 0758 114 142. Va multumim, o zi buna.
GeorgelC 2 Cumpărător, Suceava
Buna ziua, am undsater ,an de fabricatie 2014 si am pierdut cheia(aceia cu doua butoane de inchis- dechis) .Cheile pe care le comercializati imi pot fi de folos
Pr GAPOPA 371 Vânzător, reprezentant VERBIȚĂ SRL, Arad
BUNA! Imi cer scuze de intarziere, nu vi se potrivesc daca ati pierdut cheia, va trebui sa comandati cheia dupa seria de sasiu. O zi placuta!
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza ansamblu Motoras+modul comanda(COD: 1U4959801D) care actioneaza macara geam din usa fata stanga(sofer) la skoda octavia 1 (1U), Cod piesa: 1U4959801D Multumesc!
Pr GAPOPA 371 Vânzător, reprezentant VERBIȚĂ SRL, Arad
Comercializam doar piese de Dacia si Renault!
Geo13 3 Cumpărător, Arad
Buna ziua, Am primit cateva oferte de pret de la dvoastra pentru urmatoarele piese auto noi: - bara fata fara proiectoare - aripa dreapta fata - far dreapta fata Doresc sa stiu daca aceste piese sunt de culoarea rosu passion OV21D, potrivite pentru modelul meu de Dacia Logan 1.5Dci, cu nr. UU1LSDEJH36415303. Daca nu sunt de culoarea potrivita, as dori sa stiu daca se poate face comanda pentru aceste piese si cat timp dureaza. Sunt foarte interesat de achizitia acestor piese prin ridicare personala din Arad. Va multumesc. Cu stima, Sergiu
Pr GAPOPA 371 Vânzător, reprezentant VERBIȚĂ SRL, Arad
Ofertele sunt valabile dar noi nu vindem piese second doar noi,prin urmare nu putem sa va dam elemente de caroserie culoarea rosie.Pentru mai multe detali va stau la dispozitie la telefon.