1. Piese Auto
  2. Magazine de piese auto
  3. SC OKALBA SRL
Magazin de piese auto:

SC OKALBA SRL

Descriere

Cine suntem ?

Suntem o societate comerciala care se ocupa cu comercializarea turbosuflantelor auto noi, dar si a pieselor aferente acestora, la preturi dintre cele mai competitive de pe piata din Romania!

DE UNDE STIM ?

Va garantam preturi dintre cele mai competitive de pe piata din Romania intrucat suntem direct importatori de la producatori consacrati !

OKalba este una din cele mai importante firme de import din Romania ce are la baza: ” comercializarea de piese de reparatie destinate turbosuflnatelor ” , in decursul aniilor, am acumulat o vasta experienta in domeniul turbosuflantelor si piesele aferente acestora, iar in scurt timp, multumita calitatii si echipei deosebite ce intruneste aceasta firma, am devenit unul dintre liderii importanti de pe piata din Romania! Okalba va pune la dispozitie piese de reparatie sau turbosuflante auto in peste 30 de localitati din Tara cat si in Strainatate: Franta ( Luxembourg ) , Spania si Germania ! Cu un stoc foarte mare de piese si componente de schimb, suntem in masura sa va asiguram dintre cele mai competitive preturi de pe piata din Romania cat si o livrare rapida a produsului direct din stocul nostru, in termen de max. 24 h ! ( acoperim 95 % din modelele de turbosuflante existente la ora actuala ) Daca nu gasiti TURBOSUFLANTA sau PIESELE de schimb in oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati, intrucat aducem si pe comanda !

* In cazul in care, masina dumneavoastra are probleme cu Turbosuflanta si nu stiti de unde sa cumparati piese noi OEM la cel mai OK pret, atunci, aici gasiti solutia cea mai sigura !

Brand of: SC OKALBA SRL

Vindem piese auto pentru:
Acura, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, VW
Categorii de produse vândute:
Kit turbo, Reparatii turbosuflante, Turbine, Alte piese turbo, Supape retur, Injectoare, Pompa injectie, Senzori parcare, Diverse, Alte piese motor, Baie ultrasunete, Volane, Armatura bara spate
Garanție

Se acordă 36 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia se solutioneaza la sediul OKALBA SRL prezentat in pagina de contact ,de catre OKALBA SRL, prin inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului , iar expedierea se va face prin intermediul unei societati de curierat rapid . Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile lucratoare, de la data primirii coletului. Receptia produselor expediate se face la beneficiar. In cazul in care se constata ca produsele livrate nu sunt cele comandate ( au fost expediate piese cu alt cod, din vina expeditorului), termenul de instiintare al expeditorului (OBLIGAORIU pe e-mail.) este de 48 de ore de la data primirii coletului iar returnarea coletului se va face in maxim 10 zile. In cazul in care nu se respecta cele mentionate, piesele nu se mai inlocuiesc. Inlocuirea produselor se face, in 3 zile lucratoare de la data primirii coletului, daca produsul se afla pe stoc, sau in maxim 30 zile de la data primirii coletului daca produsul nu se afla pe stoc. - In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, este murdar, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, etichete de identificare OEM lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia nu mai putin de 25 % din valoarea produsului ! suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. - Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Clientul trimite la expeditor piesa veche, impreuna cu piesa noua care a fost expediata, in ambalajul original, impreuna cu toate documentele, inclusiv devizul service. In cazul in care clientul a gresit comanda, marfa expediata nu se schimba.

Toate problemele aparute vor fi semnalate in scris pe adresa de e-mail. service@okalba-turbo.ro

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copia de pe certificatul de garantie, precum si factura in ORIGINAL, In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si fara a fi anuntat in prealabil.

Nu fac obiectul garantiei:
Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (blocarea paletelor turbinei, tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc.

Montarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate/Service-uri duc la pierderea garantiei fara drept de a solutiona garantia produsului.

Termenul de garantie la produsele CHRA ( ax, compresor, kit de reparatie, seal plate, back plate, corp turbo ) - Cartridge - 12 luni iar pentru componentele disparate ( separate ) 6 luni .

Prin confirmarea telefonica sau email cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit produsele in perfecta stare.

Retur

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC OKALBA SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0726408253 / 0753815254.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Receptia produselor expediate se face la beneficiar. In cazul in care se constata ca produsele livrate nu sunt cele comandate ( au fost expediate piese cu alt cod, din vina expeditorului), termenul de instiintare al expeditorului (OBLIGAORIU pe e-mail.) este de 48 de ore de la data primirii coletului iar returnarea coletului se va face in maxim 10 zile. In cazul in care nu se respecta cele mentionate, piesele nu se mai inlocuiesc. Inlocuirea produselor se face, in 3 zile lucratoare de la data primirii coletului, daca produsul se afla pe stoc, sau in maxim 30 zile de la data primirii coletului daca produsul nu se afla pe stoc.

Atentie: La produsele pe cod de original sau comandate in regim de urgenta NU se accepta returul !

Livrare

Livrare din Alba Iulia, jud. Alba prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 19 lei
  • Livrare gratuită la comenzi mai mari de 1000 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
19 ron Fara TVA

Contact şi hartă

Adresă: Principala, nr. 253, Alba Iulia , jud. Alba

0726.408.253

0753.815.254

  • Ai o întrebare pentru SC OKALBA SRL?
  • Întrebări și răspunsuri

Nu include informaţii personale precum numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.

Ioanradu 3 Cumpărător, Vulcan, jud. Hunedoara
Buna ziua am primit miezul de turbina si nu este bun diametrul olandei este mai mic decât cel care îl am pe masina
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, Cred ca vi s-a solutionat problema, O zi buna
Asterix23 2 Cumpărător, Bucuresti
Rog un kit de reparatie turbina pt un passat din 2004 AWX, 130 cp. la ce pret?
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna seara, 835 ron întregul ansamblu turbina, O seara buna
Tedypopic 3 Cumpărător, Cugir, jud. Alba
Buna seara sunt interesat de ansamblu cu pompa de benzina pentru dacia solenza din 2004 1,4 cmc . Va multumesc
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Bună ziua, Reparam ECU nu avem pompe, Stima
Ploscaruelvis 0 Cumpărător, Ponoarele, jud. Mehedinti
Salut. am comandat o turbo suflanta de la dumneavoastra si e mai mica decat ce imi trebuie mie. se poate inlocui cu una de 80kw ?
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Bună ziua, Cu alte cuvinte, nu aveți turbina originala și doriți sa va schimbam cu ce aveți pe mașină, da, se poate, O zi buna
Moriczemeric11 0 Cumpărător, Viisoara, jud. Bihor
Buna ziua.Ma intereseaza un kit de reparatie pt turbosuflant golf 4 ,din1999.Motor alh 1,9 tdi 66kw si90cp.cod turbosuflant GA3 038253019 A 454232-35/N CF804511F. SERIE SASIU WVWZZZ1JZYW314277.Cu stima.M.E.
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Bună ziua, 825 Ron miezul, O zi buna
Jenicaprod 3 Cumpărător, Dragasani, jud. Valcea
Buna ziua. Ma intereseaza un electromotor pt un Peugeot Boxer 230L, 2500 cmc,an fabr. 1998, serie sasiu VF3233B4215520420. Aveti si la ce pret? Multumesc. Cu stima, I.Georgescu
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, Vindem turbosuflante ! Stima
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
Si cum imi dau seama ce delphi am pe masina.este E3,tdci,85kw,1998cc.
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, sa ne trm. un cod de injector daca se poate, o zi buna
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
Imi cer scuze nu stiam...credeam ca toate au delphi.multumesc ptr informatie.
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Nu face nimica, o zi buna
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
Daca este ptr mondeo,normal ca supapele sant delphi....se pare ca nu ai nimic ptr ca nu sti nimic despre masini si ma tot amani cu pretul .bafta
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, dupa cum ati OBSERVAT V-AM RASPUNS TOT TIMPUL ! PRETUL IL REGASITI IN ANUNT !! PE FORD SUNT 3 TIPURI, MAI EXACT: DELPHI 39K SI DELPHI 038g - Euro 3 si mai este Siemens - Euro 4-5 ! Nu stiu cine nu stie mai bine ! La revedere
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
4 bucati
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Delphi ?
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
Buna ziua.as dori supape retur pentru un mondeo mk3 din 2003 tdci 85kw.la ce pret per bucata si ce provenienta au.....multumesc
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Cate bucati
STOICHITADRIAN 0 Cumpărător, Tulcea
4 bucati
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Delphi ?
Laurentiughervase 0 Cumpărător, Bacau
Buna ziua.se poate repara computerul de la pompa injectie de pe un audi a6 2.5tdi din 2003? Multumesc
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, da se poate, stima
Sangab04 17 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua, ma intereseaza ansamblu Motoras+modul comanda(COD: 1U4959801D) care actioneaza macara geam din usa fata stanga(sofer) la skoda octavia 1 (1U), Cod piesa: 1U4959801D Multumesc!
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, nu avem piese auto, avem doar TURBOSUFLANTE, stima
ELISABETA 0 Cumpărător, Topraisar, jud. Constanta
Ma intereseaza ceas bord Audi A6 1,9 TDI 4B0919880H.VDO Multumesc
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Vindem turbosuflante nu piese din dezmembrari !!
SAMISAMI75 3 Cumpărător, Orastie, jud. Hunedoara
Filtru de particule ford focus 2 1.6 TDCI, 80KW, an fabricatie 2006 aveti si la ce pret.
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Vindem turbosuflante nu piese din dezmembrari !!!
Adrian74 12 Cumpărător, Bucuresti
Buna ziua! Kit-ul este chinezesc? Garantia inseamna ca produsul pe care il vindeti rezista timp de 12 luni calendaristice? Daca cedeaza in acest timp de 12 luni, cum se procedeaza, se inlocuieste kit-ul defect (pale rupte, tocite, ax rupt) sau se inapoaza suma de bani?
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, Garantia oferita este de 12 luni pentru defecte provenite din fabrica, pentru orice produs achizitionat ! Daca aveti probleme in perioda garantiei, produsul se trm. in garantie la noi, impreuna cu actele solicitate ( gasiti exact necesarul in documentele pe care le primiti ) ce spuneti dvs. mai sus: " pale rupte, tocite, ax rupt " ACESTEA NU SUNT PROBLEME PROVENITE DIN FABRICA ! Nimeni nu va acorda garantie pt. problemele intentionat facute ( lovirea paletelor de un corp strain ) sau ruperea ax-ului care acesta cedeaza DOAR din lipsa de ungere ! Produsele sunt noi si originale OEM ! Stima
Petru22 0 Cumpărător, Lunca Cernii de Jos, jud. Hunedoara
Buna ziua cat costa turbo la golf 5 an 2004 1.9 tdi 105 cai faceti si reparatii la turbo si cat costa daca facetii multumesc
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, va multumim pt.interesul acordat, pretul pt.intregul miez turbo ( gata asamblat si echilibrat din fabrica) este dw 788 ron, nu aveti ce sa reparati, tot ce aveti de facut este: demontati capacele de pe turbina veche si aruncati piesa veche si o inlocuiti cu piesa noua, cu stima sc okalba turbo srl
Dstrez 0 Cumpărător, Resita, jud. Caras-Severin
Aveti cumva ECU de VW GOLF 1.6 FSI, cod 036906013D ???? sau reparati? cat costa???
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Piesa NU, de reparat in schimb il reparam, pret de la 500- 900 ron , in fuctie de necesitate
Gabyady09 0 Cumpărător, Gruiu, jud. Ilfov
Buna ziua maer interesa si pe mine in furtun de turbo pentru un renault clio 1.5 euro 3 sau de logan din 2004
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
Buna ziua, furnizam turbosuflante si piese aferente acestora cat si supape de retur, anexe pt.motor, NU furnizam, o zi buna
Neagucalyn 0 Cumpărător, Blajeni, jud. Hunedoara
Salut , computer motor , passat 2001 1.6 benzina , cod 3B0906018F?
Premium Okalba 127 Vânzător, reprezentant SC OKALBA SRL, Alba Iulia, jud. Alba
600 ron, reparatia
Pagina 1 din 2