1. Piese Auto
  2. Lanturi antiderapante

Spray Degrivrare Parbriz -25 grade JetXpert 400ml PG000093

ID #1408764070
Preţ: 10 lei

Acest număr de telefon este furnizat doar pentru a cere detalii despre produs în vederea deciziei de cumpărare.

Pentru a beneficia de serviciul de mediere oferit de PieseAuto.ro, nu lansa comenzi telefonic ci doar prin intermediul butonului "Comandă"

Nu uita să spui că ai văzut anunţul pe site-ul PieseAuto.ro

Vândut de:
Magazin piese auto
Platinum Autopiesa Platinum 2879

Autopiesa - Piese auto noi

Produs nou Cu factură Cu garanţie

Spray Degrivrare Parbriz -25 grade JetXpert 400ml

JetXpert Spray Degivrant - Produs pentru dezgheţarea şi curăţarea parbrizelor - tub atomizor tip spray în care este condiţionată o soluţie apoasă pe bază de alcool, substanţe tensioactive şi amoniac.

 

Produsul este destinat pentru dezgheţarea şi curăţarea parbrizelor şi a farurilor în lunile reci, până la temperaturi de –25°C.


Cod produs: PG000093
Actualizat acum 38 zile
121 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bucuresti prin:

  • Predare personală
  • Curier, cost livrare: 20 lei
  • Poşta Română, cost livrare: 15 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, La livrare, Transfer Bancar, Card Bancar

Condiţii generale de livrare:
Modalitati de livrare:
- Ridicare de la magazinul din str. Judetului nr. 10, sector 2, Bucuresti: GRATUIT!
Programul magazinului nostru este de Luni pana Vineri intre 9:00 si 18:00. Se poate achita cash sau cu cardul bancar.
- Livrare oriunde in Romania: Posta Romana - 15 lei; Fan Courier - 20 lei (in aria de acoperire a curierului si in limita a 20kg).
Indiferent de numarul pieselor comandate, veti achita o singura taxa de livrare.

Comenzile de peste 399 lei beneficiaza de transport gratuit!

Nu livram prin Posta Romana: baterii, bari, capote, aripi, scuturi, tragere, carenaje, grile, tavite portbagaj.
Nu livram nici prin Fan Courier: baterii, carenaje, parbrize.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie coletele primite. Avarierea produslor sau eventuale neconformitati intra factura si produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va incheia un proces verbal de constatare. In lipsa procesului verbal reclamatile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat.

Modalitati de plata:
- Cash sau prin card bancar: Produsele se pot achita cash sau prin card bancar la ridicarea acestora din magazin.
- Ramburs: Contravaloarea produselor comandate se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul livrarii acestora.
- Online prin card bancar: Vei primi pe e-mail link-ul pentru efectuarea platii dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier Autopiesa.ro. Prin acel link vei fi redirectionat pe pagina de plata securizata a procesatorului de plati MobilPay, achitand astfel in deplina siguranta.
- Ordin de plata: Vei primi pe e-mail proforma pentru efectuarea platii dupa verificarea si confirmarea comenzii de catre un consilier Autopiesa.ro.

Informatii despre produsele reconditionate pentru care se cere piesa veche la schimb:
 In cazul anumitor categorii de produse, cum ar fi pompe servo, casete de directie, planetare, compresoare AC, alternatoare, electromotoare, etriere, pompe injectie, injectoare, coloane de directie, centrale ABS etc. este posibil sa se solicite piesa veche la schimb pentru a beneficia de pretul afisat! Va rugam sa cereti detalii suplimentare inainte de a comada, pentru evitarea oricarei neintelegeri!
 Produsele pentru care se cere piesa veche la schimb sunt produse reconditionate de catre producatori in conditii de calitate maxima pe aceeasi linie de productie ca piesele noi. Garantia pentru aceste piese este identica cu garantia pentru un produs nou. Piesa veche trebuie returnata in ambalajul produsului nou comandat in maxim 5 zile lucratoare.
 Procedura de comanda pentru astfel de piese este urmatoarea: Daca piesa noua se ridica din magazin, piesa veche se poate returna in momentul ridicarii celei noi. Daca piesa noua se expediaza prin curier, sa va factura valoarea piesei vechi si se va achita in momentul primirii coletului. Aceasta valoare se va returna intr-un cont bancar in momentul in care piesa veche ajunge in magazinul nostru.

Se acordă 18 luni de garanţie.

Politica de garanţie:
Toate produsele comercializate pe Autopiesa.ro sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Certificatul de garantie este tiparit pe spatele facturii fiscale. In cazul livrarii prin Posta Romana sau Fan Courier veti gasi factura si certificatul de garantie in plicul transparent in care se afla si nota de transport a curierului.

Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata, 24 de luni pentru acumulatori auto si 30 de zile pentru piesele auto cu caracter consumabil. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului defect. Garantia se aplica in conformitate cu prevederile legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare).

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, casete de directie, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de franare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, compresoare, tobe si tevi de esapament, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare etc. Sunt considerate piese auto cu caracter consumabil urmatoarele categorii de piese: filtre, becuri, stergatoare, lichide (uleiuri, aditivi, antigel etc.), burdufe cauciuc, bujii, garnituri, simeringuri, curele de transmisie si distributie etc.

Conform legislatiei in vigoare, pentru a beneficia de garantie, orice piesa (fie de folosinta indelungata, fie cu caracter consumabil) trebuie montata in service autorizat RAR pentru tipul de manopera executata. In cazul in care un produs s-a defectat in perioada de garantie, trebuie sa ne notificati in cel mai scurt timp si sa aduceti sau sa ne trimiteti piesa deteriorata fara urme de socuri mecanice sau parti lipsa impreuna cu urmatoarele documente:
- Factura de achizitie sau bonul fiscal emise de S.C. Auto Piesa Site S.R.L.;
- Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa;
- Dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR (copii dupa devizul de montaj, factura fiscala emisa de service si autorizatia RAR a acestuia pentru tipul de manopera executata);
- Nota de constatare emisa de catre un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea, insotita, dupa caz, de raportul generat de tester pentru piesele electrice si electronice, raportul testului de amortizoare, masuratori comparator pentru discurile de frana ovalizate, etc.

Piese cu conditii speciale de acordare a garantiei:
- Compresoare: inainte de montare, instalatia de climatizare a masinii trebuie curatata! Odata cu inlocuirea compresorului trebuie inlocuite si filtrul uscator si supapa de expansiune. Aceste operatiuni trebuie evidentiate pe devizul de montaj. Neefectuarea acestor operatiuni duce la anularea garantiei.
- Acumulatori auto / moto: In maxim 7 zile de la data achizitiei, instalatia electrica a masinii pe care se monteaza acumulatorul trebuie verificata intr-un service autorizat RAR. Bonul emis de tester trebuie pastrat si prezentat in cazul unei reclamatii pe garantie. Neefectuarea acestei operatiuni duce la anularea garantiei.

De la caz la caz, piesa va fi inlocuita cu una noua sau contravaloarea ei va fi restituita in termen de maxim 15 zile de la data returnarii, conform Legii 449/2003, termen necesar pentru a se constata daca piesa s-a defectat din cauza unei probleme de fabricatie sau a unei erori de montaj. In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare si piesa trebuie trimisa catre producator pentru expertiza, termenul poate fi de 30 de zile de la data returnarii.

Garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat RAR pentru tipul de manopera efectuata;
- Piesa s-a defectat datorita montarii incorecte sau montarii impreuna cu piese conexe uzate / defecte;
- Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata cu alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau inainte de montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;
- Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, etc.);
- Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi, deformari sau s-a uzat datorita exploatarii normale.

Piesa se poate returna în primele 30 zile de la primirea ei.

În caz de retur poţi opta pentru restituirea banilor sau înlocuirea piesei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Informaţii adiţionale:
Produsele cumparate de la Autopiesa.ro pot fi returnate fara specificarea unui motiv in termen de 30 de zile de la data achizitionarii acestora. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1, care este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Am creat acest serviciu pentru a iti oferi incredere si siguranta ca vei primi produsele de care ai nevoie. Iar daca din orice motiv doresti sa returnezi un produs, costurile de transport tur - retur vor fi suportate de catre noi, urmand ca tu sa primesti fie un alt produs fara a mai achita taxa de transport, fie sa primesti banii inapoi integral, inclusiv taxa de transport. Mai mult, pentru noi nu conteaza daca esti persoana fizica sau juridica. Serviciul "Retur gratuit in 30 de zile" se adreseaza inclusiv persoanelor juridice.

Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunti telefonic, pe e-mail sau prin completarea formularului de retur. Poti returna produsul fie in magazinul nostru din Bucuresti, fie prin curier. Costurile de transport generate de returul produsului vor fi suportate de catre noi doar in cazul in care expediezi produsul prin Fan Courier. Daca alegi sa trimiti cu un alt curier, taxa de transport va fi suportata de catre tine si achitata in momentul expedierii produsului.

Pentru a beneficia de serviciul "Retur gratuit in 30 de zile", produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Sa fie insotite de ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale;
- Sa fie insotite de accesoriile si componentele cu care au venit in ambalaj;
- Sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte urme de montaj, vopsire sau sudura;
- Sa nu fie piese de origine, aduse pe comanda la cererea expresa a cumparatorului.

In cazul in care nu doresti alt produs in schimb, banii iti vor fi returnati fie cash, in cazul in care aduci produsul la noi in magazin, fie prin transfer bancar, caz in care trebuie sa ne pui la dispozitie un cont in format IBAN alaturi de numele titularului contului. In cazul transferului bancar, banii vor fi returnati in termen de maxim 7 zile de la data receptionarii produsului.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)