1. Piese Auto
  2. Piese Motoare
  3. Fulii
  4. Fulie vibrochen

Fulie vibrochen arbore cotit BMW 320D -136 CP, 318D - 116 CP

ID #105548499
Preţ: 390 lei

Acest număr de telefon este furnizat doar pentru a cere detalii despre produs în vederea deciziei de cumpărare.

Pentru a beneficia de serviciul de mediere oferit de PieseAuto.ro, nu lansa comenzi telefonic ci doar prin intermediul butonului "Comandă"

Nu uita să spui că ai văzut anunţul pe site-ul PieseAuto.ro

Produs nou Cu factură Cu garanție
FULIE VIBROCHEN PENTRU BMW:

 E46 320 D 136 CP,  MOTORIZARE DIESEL
 E46 318D - 116 CP, MOTORIZARE DIESEL

PRODUSUL ESTE NOU SI BENEFICIAZA DE GARANTIA PRODUCATORULUI  IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE.
Actualizat acum 31 minute şi 9 secunde
212 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bacau, jud. Bacau prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 24 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Livrare prin Fan Courier:

Calcul cost transport - DOAR pe localitatile pentru care nu se percepe taxare kilometri suplimentari de catre firma de curierat:

colet 1Kg = 20 lei + ramburs in cont 5 lei. Fiecare kg in plus fata de primul, se taxeaza cu 1,11/kg.

Preturile contin TVA

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantii:

Piese noi - garantie oferita de producator, in conformitate cu cerintele acestuia si legislatia in vigoare.

Piese S-H: intre 30 si 60 zile, functie de piesa, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC TOMSLUC BUSINESS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0740861060.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Conditii de retur:
- sigiliile si/sau semnele aplicate sa fie intacte;
- piesa/piesele sa nu aiba urme de lovire, fortare sau parti exterioare deteriorate;
- piesa/piesele sunt acceptate spre verificare, numai dupa verificare imprealabil a piesei/pieselor, venite retur prin serviciu de posta sau curierat rapid.

Costuri de retur:

- in cazul pieselor livrate prin serviciu de posta sau curierat rapid, returul acestora, din motive obiective si inprealabil discutate, se va face pe cheltuiala exclusiva a clientului.
- daca se va constata, ca motivul returul, se datoreaza explicit din vina vanzatorului, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre vamzator, cu specificatia ca, la receptionarea coletului retur, vanzatorul sa verifice coletul fara costuri suplimentare.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)