1. Piese Auto
  2. Accesorii auto
  3. Diverse accesorii auto

Rampa girofar cu leduri si lumina galbena, 120 cm

Slobozia, jud. Ialomita
Preţ: 850 lei

Acest număr de telefon este furnizat doar pentru a cere detalii despre produs în vederea deciziei de cumpărare.

Pentru a beneficia de serviciul de mediere oferit de PieseAuto.ro, nu lansa comenzi telefonic ci doar prin intermediul butonului "Comandă"

Nu uita să spui că ai văzut anunţul pe site-ul PieseAuto.ro

Magazin piese auto

Maxytuning

CIF: RO18662841
Pl Vio345 11172
Produs nou Cu factură Cu garanție Livrare gratuităLivrare cu verificare ID #465516743
Rampa Girofar cu lumina galbena
Pachetul contine kitul de prindere si buton de comanda.
Tensiune alimentare : 12/24V
Lunigime : 116 cm
Latime : 12 cm
Are diferite jocuri de lumini.
Avem in stoc si alte produse de avertizare luminoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Pentru acest produs oferim transport gratuit!
Actualizat acum 4 ore şi 52 minute
161 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Slobozia, jud. Ialomita prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Livrare gratuită prin curier
  • Livrare cu verificare colet

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Posta Romana - 15 lei / primul kg , costul per fiecare kg suplimentar este de 2 lei. (2-4 zile lucaratoare)
Fan Courier cu verificare colet - 20 lei / primul kg , costul per fiecare kg suplimentar este de 1 leu.
Fan Courier - 17 lei / primul kg , costul per fiecare kg suplimentar este de 1 leu.

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie Urgent Curier sau Fan Courier se calculeaza un cost suplimetar pe km(1 LEI/KM), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

Inainte de livrarea produselor, clientii vor fi contactati pentru confirmare.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Podusele noastre sunt livrate in ambalaj original, insotite de factura fiscala si certificat de garantie.
Garantia se acorda in conformitate cu legistalia in vigoare iar acolo unde este cazul trebuie facuta dovada montarii produselor intr-un service autorizat RAR.
In cazul indeplinirii conditiilor de garantie aceasta se solutioneaza in maxim 30 de zile de la receptioanarea produsului trimis de dvs.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC DAMIRDAM SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0760557710.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Informatii despre returnarea produselor

Puteti solicita returnarea produsului in urmatoarele conditii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site: daca produsul nu este conform cu specificatiile afisate de noi pe site, puteti cere returnarea acestuia, sau inlocuirea cu un alt produs.

Produsul este nefunctional din primele 24 de ore de la receptie sau coletul prezinta deteriorari: daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Produse ce v-au fost livrate gresit - daca vi s-au livrat din greseala alt produs fata de cel comandat, semnalati-ne acest lucru si vom remedia acest lucru, trimitandu-va inapoi produsul corect.

Produs defect si aflat in perioada de garantie - produsul se expediaza pe cheltuiala noastra, la sediul nostru din Slobozia. Produsul trebuie neaparat insotit de certificatul de garantie , in ambalajul original, si insotit de toate documentele si accesoriile originale. Pentru detalii ne puteti consulta telefonic sau pe email.

De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
Rampa girofar cu LED 12V 5228. Lumina Galbena
Rampa girofar cu LED 12V 5228. Lumina Galbena
Rampa girofar cu LED 12V 5228. Tensiune: 12V. Lumina Galbena. Alimentare bricheta masina. Dimensiune: 44 x 22 x 6 cm. Pret / buc. Urmariti video atasa...
Rampa girofar Halogen + Sirena cu functie Megafon
Rampa girofar Halogen + Sirena cu functie Megafon 12V (Doar pentru utilizar...
Rampa girofar Halogen + Sirena cu functie Megafon 12V (Doar pentru utilizare Offroad) - BIT2-203018 Rampa girofar Halogen + Sirena cu functie Megafon ...
Rampa girofar plafon 12V lumina portocalie
Rampa girofar plafon 12V lumina portocalie
Rampa girofar plafon 12V. Lumina: portocalie Pret pe bucata.
Rampa girofar cu led 12v 5228. lumina galbena
Rampa girofar cu led 12v 5228. lumina galbena
Rampa girofar cu LED 12V 5228. Lumina Galbena Rampa girofar cu LED 12V 5228. Tensiune: 12V. Lumina Galbena. Alimentare bricheta masina. Dimensiune: 44...
Rampa Girofar LED Optima90 2P
Rampa Girofar LED Optima90 2P
Rampa LED OPTIMA 90 2P Pretul afisat este fara TVA. Configurare Standard Inaltime- 9cm Latime- 21 cm Lungime – 60/80/90/110/140/160/180 cm –orice ...
Stroboscoape Rampa plafon Portocalie PROFESIONALA
Stroboscoape Rampa plafon Portocalie PROFESIONALA Omologat EU LED 12V-24V 7...
Rampa PROFESIONALA plafon omologata UNIUNEA EUROPEANA numar omologare este gravat pe sticla produsului. COD: ART502B-216W. Tensiune: 12V - 24V Tip: 72...