Dezmembrez autoturism marca BMW 320D Sport, an fabricatie 2003, motor 2.0 D, culoare Negru, 4 usi.

Targu Jiu, jud. Gorj


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Dezmembram BMW 320d M Sport 2008
Dezmembram BMW 320 M Sport 2008. Piesele sunt originale din dezmembrari si sunt in stare foarte buna de functionare. Masina este adusa recent in parcu ...
Pr Rouk 1168
Panic, jud. Salaj
Dezmembram BMW 320d E91 177cai 2008, Faruri Xenon,Climatronic, Scaune Sport Semi-Piele cu incalzire, Trapa
Dezmembram BMW 320D N47 177 cai, 2008, Xenon, Scaune sport Semi-piele cu incalzire, Trapa Panoramic, Climatronic, Oglinzi rabatabile electric,Import G ...
Go AutopartsDezGB 1722
Zalau, jud. Salaj
Dezmembrez BMW E92 2008 COUPE 320D M SPORT

Dezmembrez BMW E92 2008 COUPE 320D M SPORT

Dezmembrez BMW E92 2008 COUPE 320D M SPORT Auto: BMW E92 An: 2008 Varianta: COUPE Motorizare: 320D M SPORT Cod motor: N47D20A Combustibil: motorină V ...
Pr VisDezmembrari 134
Seini, jud. Maramures
Dezmembrez bmw e90 M paket 320d 177 cp an 2008 interior piele M sport recaro
Dezmembrez bmw e90 M paket 320d 177 cp automat an 2008 interior din piele neagra M sport recaro jante sport. Pentru detalii sunati in timpul programul ...
DezCar 1799
Bragadiru, jud. Ilfov
Dezmembrez Mercedes SLK R171
Bara capota aripa grila capota emblema trager radiator electroventilator far droser far motor injector cutie de viteze alternator electromotor galerii ...
Pl AutoDezYLG 1620
Radoiesti-Deal, jud. Teleorman
Dezmembrez Mazda 6 2.2 dCi 161 CP Cod Motor: R2AA

Dezmembrez Mazda 6 2.2 dCi 161 CP Cod Motor: R2AA

Dezmembrez Mazda 6 2.2 dCi 161 CP Cod Motor: R2AA Dezmembrez orice Piesa si Accesorii de pe acest autoturism! Avem pe stoc Orice Piesa de Caroserie , ...
Pl DezAutoOlarasu 2769
Suceava
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #291498502

Dezmembrez autoturism marca BMW 320D Sport, an fabricatie 2003, motor 2.0 D, culoare Negru, 4 usi. 

Actualizat acum 1687 zile
162 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Targu Jiu, jud. Gorj prin:
  • Curier, cost estimativ livrare: 30 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 3 zile.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Fan Courier - 30 ron pentru primul kilogram
Tarife valabile pentru volume normale în reţeaua de acoperire a curierului.
Pretul variaza in functie de greutatea, dimensiunea coletului si kilometrii suplimentari

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia tehnica sau comerciala se acorda intre 15-30 de zile, iar in cazul cutiilor de viteze si motoare se acorda 60 de zile.
Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC TOPAYCONS 77 SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.