1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Scule auto
  3. Cricuri si prese hidraulice

Cric hidraulic tip crocodil profesional - 2000kg - 2t Auto Lux Edition

Sebes, jud. Alba


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Cric hidraulic tip crocodil profesional 2,25 tone Cric hidraulic tip crocodil profesional 2,25 tone 574 lei - ALPIN72494 Descriere: Cricul hidraulic tip crocodil se numara printre produsele din gama profesionala si se poate utiliza la autoturisme, 4x4, dube ... Sebes, jud. Alba Go Tuningaccesorii 5251
Cric hidraulic tip crocodil Carpoint 2000 kg pe roti cu deschidere maxima de 13-38 cm Cric hidraulic tip crocodil Carpoint 2000 kg pe roti cu deschidere maxima de 13-38 cm 212 lei Cric hidraulic tip crocodil Carpoint 2000 kg pe roti cu deschidere maxima de 13-38 cm Cric cu roti - 2 tone Caracteristici:  -Greutate : 10kg  -De ... Arad Pl Bestautovest 20608
CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL 2 TONE

CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL 2 TONE

320 lei CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL 2 TONE Producator: ALCA Cod Producator: 98450 Bucuresti Pr TuracoAuto 4403
Cric hidraulic tip crocodil YATO Cric hidraulic tip crocodil YATO 575 lei Cric hidraulic tip crocodil YATO Cod produs YT17211 Inaltime ridicare: 130 - 465 mm Capacitate: 3 t Dimensiuni: 615 mm × 375 mm × 200 mm Piatra-Neamt, jud. Neamt PremiumPieseAuto 7
24170BT CRIC HIDRAULIC TIP BUTELIE 2 TONE BOTTARI 24170BT CRIC HIDRAULIC TIP BUTELIE 2 TONE BOTTARI 56 lei 24170BT CRIC HIDRAULIC TIP BUTELIE 2 TONE BOTTARI Bragadiru, jud. Ilfov Go Adivis0404 4890
CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL CU MANER ROTATIV 2.5T

CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL CU MANER ROTATIV 2.5T

445 lei Grupa constructiva: Cric hidraulic carucior; Grupa montaj: Echipament service; Sunt omologate CE si intrunesc standardele TUV-GS. Prevazut cu valva de ... Bucuresti Pieseaz 232
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #138009733
Cric hidraulic tip crocodil profesional - 2000kg - 2t Auto Lux Edition
Cric hidraulic tip crocodil profesional - 2000kg - 2t Auto Lux Edition

- CAR0677807
Descriere: Cricul hidraulic tip crocodil se numara printre produsele din gama profesionala si se poate utiliza la autoturisme, 4x4, dube de pasageri sau marfa pana la 2000 kg. Este folosit de obicei in service-uri sau vulcanizari.
Produsul are aprobare GS-T?V.
Inaltime de ridicare: 135-330 mm

?


Cea mai variata gama de produse si accesorii auto este pe AutoLux.ro. In colectia de produse pentru masini si camioane Auto Lux Edition gasiti piese, consumabile si accesorii pentru toate tipurile de autoturisme ale celor mai cunoscuti producatori din Europa. Alege calitatea pentru siguranta ta si a masinii tale !


Majoritatea articolelor din aceasta categorie de produse sunt importate din UE (Italia, Spania, Olanda, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, etc.), branduri celebre deja in Europa in industria auto precum Carpoint Olanda, Lampa Italia, Kegel Polonia, 4Cars, Auto-Style, Avisa, California Scents, CarGuard, Osram, Philips, Pilot, KCod:CRD-CAR0677807
Actualizat acum 32 zile
5 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Sebes, jud. Alba prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 19 lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
- Produsul trebuie trimis la garantie in ambalajul original.
- Pentru anumite piese electrice sau mecanice se cere montaj in service autorizat.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC PROMOTOR SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0748405954.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.