1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Ceara auto

TURTLE WAX Zip Wax plus 500+500ml

Bucuresti
Preţ: 28 lei

Spune că ai văzut anunțul pe PieseAuto.ro și beneficiezi de prețul afișat!

Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

TURACO AUTO

CIF: RO31687304
Pr TuracoAuto 4613 99%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #1648185966
TURTLE WAX Zip Wax plus 500+500ml 

Producator: TURTLE 
Cod produs: TWFG4202

Denumire: Zip Wax plus
Prezentare: 1 liter
Actualizat acum 8 zile
15 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Bucuresti prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
25 lei

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele cumpărăte prin intermediul acestui site sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de 12 luni garanție conform politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.Pentru acordarea garanţiei trebuie facută dovada montării pieselor într-un service autorizat RAR.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC TURACO MANAGEMENT SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0770740185.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Se accepta returul produselor in maxim 7 zile lucratoare de la momentul facturării produsului. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de documentele de achizitie si de ambalajul original nedeteriorat. Nu se accepta returnarea produselor deteriorate din vina clientului sau care prezinta urme de montaj. PRODUSE SE VOR RETURNA DOAR CU CURIERUL AGREEAT, IN CONDITII DE AMBALARE OPTIMA. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA FACE DOAR IN CONT BANCAR, DUPA ACCEPTAREA RETURULUI .

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
Turtle Wax Ceara Lichida 500ML
Turtle Wax Ceara Lichida 500ML
Turtle Wax Ceara Lichida 500ML Descriere: Formula usor de folosit. Elimina murdaria impregnata si oxidarea usoara lasand un luciu puternic stralucitor...
Ceara polish argint 500ML COLOR MAGIC PRESTIGE SIL
Ceara polish argint 500ML COLOR MAGIC PRESTIGE SILVER WAX / TURTLE WAX - OE...
Ceara polish argint 500ML COLOR MAGIC PRESTIGE SILVER WAX / TURTLE WAX - OEM: TURTLE WAX: AMT70-202 - Producator: TURTLE WAX ATENTIE! Acest produs nu ...
Ceara auto Turtle Wax TW52 Metallic wax 500ml pent
Ceara auto Turtle Wax TW52 Metallic wax 500ml pentru vopsele metalizate - B...
Ceara auto Turtle Wax TW52 Metallic wax 500ml pentru vopsele metalizate - BIT-1830602 Ceara auto Turtle Wax TW52 Metallic wax 500ml pentru vopsele met...
Sampon auto Turtle Wax Zip Wax Shampoo 500ml
Sampon auto Turtle Wax Zip Wax Shampoo 500ml
Sampon auto Turtle Wax Zip Wax Shampoo 500ml Turtle Wax Zip Wax Shampoo - indeparteaza usor noroiul si praful prevenind formarea zgarieturilor in proc...
Solutie pentru curatat bordul si elementele din st
Solutie pentru curatat bordul si elementele din sticla din interior Turtle ...
Solutie pentru curatat bordul si elementele din sticla din interior Turtle Wax Dash & Glass 500ml A Turtle Wax Dash & Glass 500ml A - Tehnologia Clear...
Turtle Wax Perfect Finish Finishing Detailer , sol
Turtle Wax Perfect Finish Finishing Detailer , solutie retus caroserie 500m...
Turtle Wax Perfect Finish Finishing Detailer , solutie retus caroserie 500ml -aceasta solutie foloseste o solutie de silicon cu uscare rapida si ceara...