ECU Calculator motor Fiat Uno 1.3 0280000336, 0 280 000 336

Suceava, jud. Suceava
Preţ: 230 lei
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Magazin piese auto

ElectronicAuto

CIF: 36028886
Pr ElectronicAuto 4383 100% Membru de9 ani
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #983469448
ECU Calculator motor Fiat Uno 1.3 0280000336, 0 280 000 336 0280000336, 0 280 000 336

Piesele comercializate de societatea noastra sunt originale, provenite din dezmembrari. Verificati telefonic disponibilitatea piesei. Trimitem in toata Romania prin courier cu plata ramburs.

Actualizat acum 33 zile
0 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Suceava, jud. Suceava prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 35 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Expeditia se face cu Fancourier in toata tara cu livrare in 24-48 de ore la comenzile trimise de luni pana joi, unele comenzi trimise joi daca nu sunt livrate a 2-a zi se vor livra luni.
Comanda minima pentru a fi expediata prin courier este de 50 de lei.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garantia pieselor comercializate este de 30 zile, cu conditia sa nu fie afectate sigiliile aplicate pe piesa primita si sa se faca dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR in termen de 5 zile de la primirea piesei. Daca defectiunea nu a fost cauzata de piesa comandata si sigiliile piesei sunt intacte, aceasta se poate returna in termen de 14 zile de la data primirii, cu optiunea “Verificare colet”.

Costul returului va fi suportat integral de catre cumparator.

Produsele comercializate pe site sunt securizate prin etichete autodistructibile pentru garanție. Vă rugăm să nu distrugeți aceaste etichete pentru a putea beneficia de garanție.

Pentru orice produs oferim o garanție de 30 zile de la data cumpărării.

Costul de returnare se va suporta de către cumpărător indiferent de motivul acestuia.
Piesele comercializate de societatea noastra sunt provenite din dezmembrari.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC TIMELI AUTO SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Livrarea se face cu Fancourier in toata tara. Se poate face retur cu verificare colet, la orice piese in 14 zile de la data trimiterii, daca sigiliile sunt intacte si daca s-a constatat intr-un service autorizat RaR ca piesa este defecta. In cazul unui retur piesa trebuie sa fie insotita de dovada montarii in service autorizat, semnata si stampilata. Nu se poate face retur pieselor care au fost comandate gresit. Costul returului va fi suportat integral de catre cumparator indiferent de motiv, iar plata piesei se va face in contul bancar al cumparatorului.

Alte oferte

Calculator ECU

calculator ecu fiat calculator ecu suceava