1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Turbo
  3. Blow off valve

BLOW-OFF VALVE 2BAR -COD POV01

Suceava, jud. Suceava
Preţ: 79 €

Spune că ai văzut anunțul pe PieseAuto.ro și beneficiezi de prețul afișat!

Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

C&O TUNING

CIF: RO20986009
Pr CoTuning 766 100%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #1806701085

Supapa de descarcare reglabila p�na la 2 bari, mentine presiunea turbinei la un nivel optim, rezult�nd astfel o crestere de putere a motorului

Actualizat acum 15 ore şi 26 minute
151 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Suceava, jud. Suceava prin:

  • Curier, cost livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Transportul se face prin Fan Courier.Pretul poate sa difere de la un produs la altul in functie de greutatea si valoarea acestuia

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Produsele cumparate sunt garantate prin lege. Va rugam analizati cu multa atentie produsele inainte de instalare sa nu aiba urme de posibile imperfectiuni sau defecte de fabricatie.

Daca produsele prezinta defecte vizibile va rugam sa ne contactati imediat si noi vom gasi o solutie la plangerea dumneavoastra.

Produsele cu urme de defecte(lovite sau parti rupte)aparute dupa operatiunile de montaj ies din obiectul garantiei si nu vor fi inlocuite.

Pentru motive de securitate recomandam ca instalarea produselor sa fie facuta de personal calificat si autorizat pentru acest gen de operatiune,
pentru ca, functionarea corecta a produselor este de o importanta vitala pe drumurile publice.

In cazul in care intre timp apar defectiuni dupa instalare va rugam sa va prezentati cu produsul defect insotit de factura sau avizul care sa faca dovada montajului iar dupa o analiza atenta si corecta de catre specialisti produsul va fi schimbat daca e cazul.

Produsele care se dovedesc a fi montate de personal necalificat ies de sub obiectul garantiei si nu vor fi inlocuite.

Oferim garantie de la 6 luni pana la 2 ani accesoriilor cumparate de la noi. Livrarea se face prin Fan Courier in max 48 de la confirmarea comenzi, plata coletului se va face la ridicare prin sistem ramburs. Taxele de retur vor fi platite de catre cumparator.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC COTUNING SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0752220773.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Va rugam analizati cu multa atentie produsele inainte de instalare sa nu aiba urme de posibile imperfectiuni sau defecte de fabricatie.

Daca produsele prezinta defecte vizibile va rugam sa ne contactati imediat si noi vom gasi o solutie la plangerea dumneavoastra.

Termen retur 14 zile.(tinem sa fim instiintati in prealabil,in scris sau telefonic)

Taxele de courier vor fi suportate de catre cumparator.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
Blow off valve Autostyle - 21mm pt .motorizari pe
Blow off valve Autostyle - 21mm pt .motorizari pe benzina cu turbocompresor...
Blow off valve Autostyle - 21mm pt .motorizari pe benzina cu turbocompresor - BIT-DKDV021 Blow off valve Autostyle - 21mm pt .motorizari pe benzina cu...
Kit Blow Off Valve Cu Telecomanda BOV EBOV1
Kit Blow Off Valve Cu Telecomanda BOV EBOV1
Kit Blow Off Valve Cu Telecomanda BOV EBOV1 EBOV - Kit - Blow OFF -Valva electrica pentru motoarele diesel -Se poate monta pe orice motor turbo diesel...
Blow Off valve electric pentru motoare diesel - BO
Blow Off valve electric pentru motoare diesel - BOV001
Kit supapa blow off electric pentru motoare turbo diesel! Se poate monta pe orice motor turbo diesel. Kitul include toate piesele pentru montaj. Recom...
Blow off valve Autostyle -36mm
Blow off valve Autostyle -36mm
Blow off valve Autostyle-Olanda -in special pentru soferi cu turbocompresor la autoturism.Aceste valve sunt proiectate sa reduca daunele care pot afec...
Sirena auto tip Blow-Off electrica cu actionare pe
Sirena auto tip Blow-Off electrica cu actionare pe buton la pedala, univers...
Sirena auto tip Blow-OFF eletric universal (se poate monta pe orice masina cu alimentare 12v) Este actionat electric pe 12V prin buton ce se amplaseaz...
Electrovalva presiune turbo , Valva blow off ford
Electrovalva presiune turbo , Valva blow off ford motor ecoBoost cod cj5g-9...
Electrovalva presiune turbo , Valva blow off ford motor ecoBoost cod cj5g-9u465-ba Ford Mustang , Ford Mondeo 5 mk5 , Ford focus 3 Facelift , Ford C-M...