1. Scrii ce piesă cauți.
2. Primești oferte de la vânzători.
3. Tu alegi prețul și oferta câștigătoare.
1. Postezi rapid anunțul cu ce piesă vinzi.
2. Cumparătorii te sună sau fac direct comandă.
3. Livrezi comanda și încasezi banii.
  1. Piese Auto
  2. Angel eyes
  3. Angel eyes BMW

Kit Angel Eyes RGB Led BMW Seria 7 E38 1995-2001 - 16 culori cu telecomanda

Pitesti, jud. Arges
Preţ: 275 lei

Spune că ai văzut anunțul pe PieseAuto.ro și beneficiezi de prețul afișat!

Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vândut de: Magazin piese auto

Autocomenzi

CIF: RO31455258
Pl Autocomenzi 4998 100%
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #547315182

Kit Angel Eyes RGB Led BMW Seria 7 E38 1995-2001 - 16 culori cu telecomanda


Culori: vezi poza de la telecomanda, fiecare culoare este pe butonul telecomenzii


Functii:

- se schimba din telecomanda culoare

- intensitatea este reglabila

- functie flash

- alte functii


Pretul este pe set de 4 inele cu modul, cabluri si telecomanda.


Se recomanda instalarea intr-un service autorizat.

Actualizat acum 3 zile
15 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Pitesti, jud. Arges prin:

  • Curier, cost livrare: 22 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Coletele se expediaza prin Urgent Cargus sau Fan Courier, in functie de localitatea de destinatie, iar tariful de 22 Lei este pentru cele cu volume normale (pana in 5 kg). Pentru coletele ce depasesc 5 kg, se adauga 0,90 Lei / Kg + TVA.

Tariful de 22 lei / colet este valabil in reteaua de acoperire a curierului.

NU TRIMITEM COLETE PRIN POSTA ROMANA.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Garanţia oferita produselor este de 6 luni, in conformitate cu legislatia in vigoare, cu precizarea ca aceasta se va acorda in conditiile in care produsul va fi montat intr-un service autorizat.

Se pierde dreptul la garanţie în cazul intervenţiilor efectuate de persoane neautorizate, spargerilor, deteriorarilor termice, mecanice si plastice datorate incendiilor, inundatiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, sau daca produsul nu a fost utilizat in conformitate cu instructiunile de utilizare prevazute de producator.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC KVO AUTO PARTS SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0741512607.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
• Produsul va trebui sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, fara vicii cauzate de un soc extern si fara uzura.
• Produsul va trebui returnat numai cu ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile primite si altele, certificatul de garantie, o copie a facturii si o copie dupa chitanta ce dovedeste achitarea produsului.
• Te rugam sa nu indepartezi etichetele si sa nu aplici diverse schotch-uri sau etichete pe produs, altele decat cele originale.
• Cele mentionate mai sus vor trebui sa fie impachetate corespunzator in alta cutie – pentru protejarea acestora pe parcursul transportului.
• Daca produsele au fost achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou sau produse promotionale, acestea nu se pot returna individual, ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, in conditiile descrise anterior.
• In cazul in care achizitia a fost efectuata in urma unei campanii promotionale, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata conform cu valoarea facturata.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur. Decizia va fi comunicata clientului in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

Se va bloca accesul anumitor utilizatori si refuzul de a onora o comanda, daca acestia ne-au adus prejudicii in trecut prin neridicarea, refuzarea sau deteriorarea coletelor.

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.

Adresează vânzătorului o întrebare

ESTE INTERZIS să publici aici informaţii personale precum telefonul, adresa de e-mail, website, etc.
Poze cu piesa dorită:
Se încarcă...
Alege pozele (maxim %d)
Te-ar mai putea interesa
BMW E90 - Kit Angel Eyes RGB Led Multicolor cu tel
BMW E90 - Kit Angel Eyes RGB Led Multicolor cu telecomanda
High quality RGB 5050 SMD LED lights 4 pieces = LED Rings Multi-Color Direct replacement, plug and play with no modification needed 6x brighter For BM...
Kit Angel Eyes LED SMD BMW E38 RGB cu 16 culori cu
Kit Angel Eyes LED SMD BMW E38 RGB cu 16 culori cu telecomanda
Kit complet angel eye pentru BMW E38 tehnologie LED SMD RGB cu 16 culori cu schimbarea culorii din telecomanda Functii: - schimbare culoare inele din ...
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. VistaCar
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. VistaCar Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. VistaCar Ki...
Kit RGB Led Angel Eyes BMW Seria 3 E46 Far Fara Lu
Kit RGB Led Angel Eyes BMW Seria 3 E46 Far Fara Lupa AL-TCT-3309
Kit RGB Led Angel Eyes 16 culori cu telecomanda. Compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. 16 RGB ( joc culori in angel eye ). Are telecomanda fara fi...
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa.
Kit RGB Led Angel Eyes 16 culori cu telecomanda. Compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. 16 RGB ( joc culori in angel eye ). Are telecomanda fara fi...
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46
Kit RGB Led Angel Eyes compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa.
Kit RGB Led Angel Eyes 16 culori cu telecomanda. Compatibil BMW seria 3 E46 far fara lupa. 16 RGB ( joc culori in angel eye ). Are telecomanda fara fi...