1. Piese Auto
  2. Alte piese lumini auto

Proiectoare Portiere cu Logo Porsche

Galati, jud. Galati


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Proiector LED Cree cu logo PEUGEOT pentru portiere Proiector LED Cree cu logo PEUGEOT pentru portiere 63 lei Proiector LED Cree cu logo PEUGEOT pentru portiere . Se aprind automat cand deschideti portiere, se sting cand inchideti portiere. Setul contine: - do ... Iasi Pr Devalis 1805
Lumini sub USI DACIA Holograma Usa tip Proiector sub usa 7W AL-ER-D Lumini sub USI DACIA Holograma Usa tip Proiector sub usa 7W AL-ER-D 49 lei Lumini sub USI DACIA Specificatii Voltaj - Functioneaza atat pe 12v cat si pe 24v Putere: 7W Temperatura de functionare:-40 degree ~ 105 degree Dimens ... Ploiesti, jud. Prahova Pr ERKaccesorii 702
Proiectoare Logo portiere Mercedes

Proiectoare Logo portiere Mercedes

70 lei Proiectoare Logo portiere Mercedes, setul contine 2 bucati. - Nu necesita nici o modificare la portiera, proiectoarele avand forma identica cu cea ori ... Pitesti, jud. Arges Sisqo84 24
Proiector laser cu logo Audi pentru iluminat sub portiera Proiector laser cu logo Audi pentru iluminat sub portiera 119 lei Proiector laser cu logo 3D/marca Audi pentru iluminat sub usa Da-i personalitate si scoate-ti in evidenta masina cu cel mai nou si elegant element de ... Craiova, jud. Dolj SorinM 291
Lumini de zi dedicate-Proiector cu grila BMW E90/E91 2005-2008 Lumini de zi dedicate-Proiector cu grila BMW E90/E91 2005-2008 100 € Lumini de zi dedicate-Proiector cu grila BMW E90/E91 2005-2008 -Grile pentru proiectoare special concepute cu lumini de zi integrate -Acestea sunt ded ... Bucuresti Pl Kitxenon 897
Locas proiector ceata, DAF XF 95 an 2002-2006, producator HELLA 9BG147497002

Locas proiector ceata, DAF XF 95 an 2002-2006, producator HELLA 9BG147497002

299 lei Locas proiector ceata, DAF XF 95 an 2002-2006, producator HELLA 9BG147497002 Model masina: DAF 95 XF FA 95 XF 380 motor 12580cc 280KW; DAF 95 XF FAS 9 ... Timisoara, jud. Timis Pl Besoiu2003 1428
Produs nou Cu factură Cu garanție ID #957137230
Continut pachet: 2 proiectoare logo (pentru 2 portiere) freza montaj Pretul este pe set Un set echipeaza 2 portiere
Actualizat acum 8 zile
2 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
  • Întrebări despre produs (0)

Livrare din Galati, jud. Galati prin:

  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost livrare: 20 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 1 zi.

Metode de plată: Ramburs, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
Livrarea si plata produselor
Livrarea produselor se face prin Fan Courier. Costul livrarii este unic de 20 lei/livrare pentru localitatile acoperite de reteaua Fan Courier. Pentru celelalte localitati sau la cerere, livrarea se face prin Posta Romana. Costul livrarii prin Posta Romana este de 10 lei.
Comenzile in valoare de peste 400 lei se livreaza gratuit in orice localitate.
Plata se face ramburs, la primirea produselor.
Livrarea se face in 24 de ore prin Fan Courier si in 2 - 3 zile lucratoare prin Posta Romana.

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
Termeni si conditii
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei, contin Tva de 20% si nu includ montajul si transportul produselor. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.
Garantia este de 12 luni pentru produse (kituri xenon, senzori parcare, DRL-uri, etc) si 6 luni pentru componente (becuri, ballasturi, etc). Pentru mai multe detalii legate de garantie accesati meniul "Garantia".
Livrarea se face in limita stocului si numai dupa intrarea banilor in cont in cazul platilor prin banca.

Piesa se poate returna în primele 15 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 15 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC XTREME LIGHTING SRL ne puteți contacta telefonic la numărul/numerele 0743403039 / 0762855750.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Informaţii adiţionale pentru politica de retur:
Returul produselor

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene si abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 130/2000, cu modificarile in vigoare.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari, deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Returul produselor se face la urmatoarea adresa de corespondenta: Xtreme Lighting SRL Galati, Str. Odobesti nr. 1bis, CP 800509.

Nu preluam coletele cu plata transportului la destinatie!

Nu preluam coletele cu ramburs!

Nu au fost puse întrebări pe acest produs.