Navigatie dedicata cu Android Fiat Stilo 2001 - 2011, 6GB RAM, Radio GPS Dual Zone, Display HD IPS 9" Touchscreen, Internet Wi-Fi si slot SIM 4G, Bluetooth, MirrorLink, USB, Waze

Bucuresti
Preţ: 2249 lei
Mesageria PieseAuto
Mesaj privat
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Produs nou Livrare gratuităLivrare cu verificare ID #70462329

Sistem de operare: Android 13 cu meniu în peste 60 de limbi (inclusiv limba română)

Procesor: Octa Core UIS7862S 2GHz

Memorie internă: 6GB RAM + 128GB stocare (extensibilă prin 3 sloturi USB de maxim 64GB)

Display: Touchscreen 9 inch IPS HD 1280x720, multi-touch, format 16:9, cu margini curbate și tehnologie 2.5D

Chipset GPS: Samsung Sirf Star IV cu 48 de canale (antenă GPS inclusă)

Fast Boot: Navigația pornește instant în momentul în care se pune contactul

Conectivitate: Slot SIM 4G, Wi-Fi Dual Band 2.4Ghz si 5Ghz, Bluetooth, 3 x USB, RCA, AUX

Plug & Play: Mufă dedicată, navigaţia preia comenzile de pe volanul maşinii şi nu descarcă bateria acesteia

Cooler răcire activă: Ventilatorul integrat menține o temperatură optimă, asigurând astfel navigației o durată de viaţă mai mare

Audio: 4 x 45W + ieşire subwoofer, egalizator și procesor de sunet DSP

Radio: FM (87.5 - 108.0 Mhz) şi AM (522 - 1620 Khz) cu funcție RDS

Dual Zone: Poţi asculta muzică şi folosi aplicaţia preferată de navigare (iGO, Waze, Maps etc.) în acelaşi timp



PLUG & PLAY

Navigația se potrivește perfect în bord, iar mufa este identică cu cea a maşinii. Nu ai nevoie de altă ramă şi nu trebuie să modifici instalaţia electrică. Comenzile de pe volan rămân funcţionale, iar navigaţia se va opri când iei contactul şi nu va descărca bateria maşinii.

În pachet sunt incluse toate cablurile necesare montării navigaţiei, precum şi cele auxiliare (RCA, USB etc.).



UNIVERSUL ANDROID ÎN CONFORTUL MAŞINII TALE



Aplicaţiile preferate vin acum pe ecranul navigaţiei tale. Poţi instala orice aplicaţie din magazinul Google Play: Waze, Google Maps, YouTube, Spotify, Google Chrome, Instagram, Facebook, WhatsApp etc.

Fără a mai avea nevoie de telefon, te poţi strecura prin traficul aglomerat folosind Waze sau Google Maps şi în acelaşi timp poţi asculta muzica preferată sau viziona filmele și videoclipurile favorite pe YouTube, Spotify, Apple Music etc.
    

GPS DUAL ZONE


Navigaţia dispune de un modul şi o antenă GPS de calitate superioară, care te localizează cu precizie şi te ajută să ajungi la destinaţie în cel mai scurt timp, fără a avea nevoie de telefon.

Dual zone: Poţi asculta muzică în timp ce foloseşti aplicaţia preferată de navigare, vocea aplicaţiei suprapunându-se, atunci când este cazul, peste muzică.




COMPATIBILĂ CU ORICE TELEFON


Deşi navigaţia dispune de propriul sistem de operare Android care funcţionează independent de telefon, la aceasta se poate conecta orice telefon cu Android sau iPhone prin Bluetooth sau Wi-Fi.

Poţi folosi cu uşurinţă aplicațiile instalate pe telefon prin intermediul Android Auto sau Apple CarPlay şi primeşti toate notificările de pe telefon pe ecranul navigaţiei.




SLOT SIM 4G, BLUETOOTH, WI-FI ŞI MIRRORLINK INTEGRATE

Spune adio amenzilor pentru folosirea telefonului la volan. Poţi descărca agenda telefonică pe navigaţie şi poţi iniţia şi prelua apeluri de pe ecranul navigaţiei, precum şi asculta muzica preferată de pe telefon.

Navigaţia se conectează rapid la orice reţea wireless, inclusiv la hotspot-ul telefonului, precum și la internet 4G, introducând o cartelă cu internet în slotul SIM. Cu ajutorul tehnologiei MirrorLink poţi beneficia de funcțiile Android Auto sau Apple CarPlay.



MULTIPLE INTERFEȚE DISPONIBILE


Interfața navigației se poate schimba cu ușurință, aceasta având 4 teme preinstalate, astfel încat să se plieze pe stilul și gustul tau. De asemenea, o poți personaliza foarte ușor cu alte teme disponibile în aplicații de tip Car Launcher.

Nu trebuie să ştii engleză pentru a putea folosi navigaţia. Poţi afişa meniul în peste 60 de limbi, inclusiv română, engleză, spaniolă sau franceză.




SUPORT DVR, CAMERĂ MARȘARIER ȘI SENZORI PARCARE AFTERMARKET
 

Niciodată nu a fost atât de simplu să parchezi. Când schimbătorul ajunge în marșarier, pe ecranul navigației se va afișa automat imaginea video din spatele mașinii, împreună cu liniile de ghidaj. Senzorii de parcare, fiind de asemenea afişaţi pe navigaţie, te vor avertiza atât vizual, cât şi acustic.
 
Înregistrarea video realizată de camera de bord DVR te poate scăpa de amenzi sau alte situaţii neplăcute, fiind martorul tău de încredere în cazul producerii unui eveniment nedorit în trafic.



SUPORT INTERFAȚĂ OBDII

Un adaptor Bluetooth OBDII este de un real ajutor atunci când o eroare apare în bordul maşinii. Cu ajutorul lui poţi citi, interpreta sau șterge eventualele coduri de eroare şi îţi poţi da seama cu uşurinţă ce nu este în regulă cu maşina ta.

În plus, poți afișa pe ecranul navigației informații în timp real despre starea mașinii cu ajutorul unor aplicații dedicate precum Torque sau Car Scanner.



NAVIGAȚIE CU ANDROID - SISTEMUL COMPLET DE INFOTAINMENT DIN MAȘINA TA









In stoc, livrare in 1-2 zile lucratoare

Actualizat acum 3 zile
193 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

Fiat Stilo