Grila Radiator Volkswagen Polo

Mocira, jud. Maramures


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2003 coupe 1.2
100 lei
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2003 coupe 1.2 Grila radiator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Polo 9N An: 2003 Vari ...
Pr YayaAutoHouse 933
Bucuresti
Grila radiator VW POLO BLIC 6502-07-9507990Q
175 lei
Grila radiator VW POLO BLIC 6502-07-9507990Q Grila frontala (negru, CZ) se potrivește: VW POLO, POLO IV, POLO V 1.0-2.0 09.02-05.14 Culoare Negru Cer ...
Pl Auto_farm 11562
Oradea, jud. Bihor
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2003 Coupe 1.4

Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2003 Coupe 1.4

150 lei
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2003 Coupe 1.4 Grila radiator provine din dezmembrari. GRILA RADIATOR CU SIGLA Detalii despre masina: Auto: Volkswag ...
Pl KingAutoDezmembrari 1341
Alba Iulia, jud. Alba
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2008 HATCHBACK 1.4 TDI
100 lei
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2008 HATCHBACK 1.4 TDI Grila radiator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Polo 9N An: 2 ...
Pr VisDezmembrari 134
Seini, jud. Maramures
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2002 Hatchback 1.2 benzină 47kw
80 lei
Grila radiator Volkswagen Polo 9N 2002 Hatchback 1.2 benzină 47kw Grila radiator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Pol ...
Pl Crivas 132
Mihai Viteazu, jud. Cluj
Grila radiator Volkswagen Polo 6N 2000 HATCHBACK 1,0 i

Grila radiator Volkswagen Polo 6N 2000 HATCHBACK 1,0 i

100 lei
Grila radiator Volkswagen Polo 6N 2000 HATCHBACK 1,0 i Grila radiator provine din dezmembrari. Detalii despre masina: Auto: Volkswagen Polo 6N An: 200 ...
Pl TerraAuto 2432
Calarasi
Second hand Vândut de firmă Cu garanție ID #947896346

Grila Radiator Volkswagen Polo 

 

Piesa provine din dezmembrari si 
Este in stare buna de functionare.
 
 
Livram in toata tara.
LIVRARE GRATUTITA 
Pentru comenzi mai mari de 300 Ron.
 
 
Pentru orice nelamurire va rugam sa ne 
contactati la numarul
afisat la contact!!
 
Va multumim anticipat!!
 
Actualizat acum 678 zile
74 vizualizări
Raportează neregulă
  • Livrare și plată
  • Garanție: DA
  • Retur: DA
Livrare din Mocira, jud. Maramures prin:
  • Ridicare de la sediu
  • Curier, cost estimativ livrare: 25 de lei

Timp necesar pentru procesarea comenzii: 2 zile.

Metode de plată: Ramburs, Direct la vânzător, Transfer Bancar

Tarife standard pentru expedierea coletelor:
La comenzi peste 500 lei transportul este gratuit. Pentru produsele aflate in promotii, oferte speciale sau negociere directa, transpotul este suportat de catre cumparator!

Se acordă 12 luni garanţie de conformitate.

Condiții generale de garanție:
PIESELE AU 90 DE ZILE GARANTIE!!! CU MONTAJ IN SERVICE AUTORIZAT R.A.R PE TIP MARCA SI MODEL .
Piesele sunt verificate inainte de demontare si sunt garantate.
Toate piese vandute din parcul nostru se pot returna in cazul in care nu functioneaza corespunzator. In caz de defect, piesele se vor returna la sediul nostru prin curier, defectul reclamat va fi verificat de mecanicii nostri iar dupa confirmarea defectului contravaloarea piesei va fi depusa in contul clientului.

Piesa se poate returna în primele 14 zile de la primirea ei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Condiții de retur conform legislației în vigoare:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele.
Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail. În acest scop puteți folosi modelul de retragere de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produse comercializate de SC DEZAUTO BUFF SRL.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.