SMART ForTwo ForFour Programare cheie cu telecomanda & codare chei cu chip resetare imobilizator la domiciliu

Bucuresti
Preţ: 150 lei
Mesageria PieseAuto
Mesaj privat
Adaugă la favorite Adăugat la favorite
Vânzător particular
Autotester 19 100% Membru de13 ani
Produs nou ID #135432602

SMART Fortwo ForFour - Programare cheie cu telecomanda & codare chei cu chip resetare imobilizator la domiciliuBucuresti / Ilfov

Sunteti posesorul unui automobil SMART pe care l-ati oprit, iar la incercarea de a-l reporni refuza sa porneasca, iar pe display-ul din ceasurile de la bord a aparut imaginea unei chei? Nu deconectati acumulatorul - este IMOBILIZAT !

Suntem service autorizat RAR din Bucuresti specializat pe servicii de diagnoza computerizata si reparatie ale sistemelor electrice si electronice auto si remediem problemele de incuiere / descuiere din telecomanda si de pornire aparute la automobilele SMART, ca efect al  nerecunoasterii / desincronizarii cheilor cu chip si telecomanda.

Dacia masina nu porneste din orice alt motiv decat pierderea cheii, in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza starea de imobilizare electronica pentru fiecare caz in parte, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii.

Serviciul de programare / codare  / resetare imobilizator pentru SMART ForTwo, ForFour si Roadster se poate face si pe loc, la sediul/domiciliul clientului, din Bucuresti / Ilfov.

Pretul unei verificari porneste de la 150 de lei, fara a include si deplasarea noastra la vehiculul in cauza.

Contact: L-J: 09:00-17:00; V, S: 9:30-13:30 (D - Inchis) la numarul de telefon afisat alaturat.

Actualizat acum 11 zile
2304 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

Smart Fortwo

Smart Roadster

Smart Forfour