Covorase personalizate auto BMW Seria 1 E87 (2004-2011)

Bucuresti


Acest anunţ nu mai este valabil.

Cauți o piesă similară?

Cere oferte de piesă

Îți recomandăm produse asemănătoare

Set covorase Skoda Rapid 2012-2019 ORIGINALE
190 lei
Set covorase auto originale Skoda Rapid 2012-2019. Setul contine covorase fata + covorase spate. Livrare prin curier in toata cu verificare colet. Liv ...
Edistoica 2191
Strejnicu, jud. Prahova
Covorase Originale Skoda Octavia 3 + covoras tunel + Transport Gratuit
299 lei
Set covorase auto originale Skoda Octavia 3 2013-2019 Setul contine covorase fata + covorase spate + covoras tunel. Transport gratuit prin curier in t ...
Edistoica 2191
Strejnicu, jud. Prahova
Set covorase Skoda Superb 2 ORIGINALE 2008-2015

Set covorase Skoda Superb 2 ORIGINALE 2008-2015

240 lei
Set covorase auto originale Skoda Superb 2 2008-2015. Setul contine covorase fata + covorase spate. Livrare prin curier in toata cu verificare colet.
Edistoica 2191
Strejnicu, jud. Prahova
Covorase auto originale Skoda Octavia 3 2013-2019
265 lei
Set covorase auto originale Skoda Octavia 3 2013-2019 Setul contine covorase fata + covorase spate. Livrare prin curier in toata tara, cu verificare c ...
Edistoica 2191
Strejnicu, jud. Prahova
Covorașe Presuri Audi A4 B8 S line an 2008-2014
200 lei
Set Covoare covorașe preșuri Audi A4 B8 an 2008-2014. Se livrează prin curier rapid în toată tara
DezAutoSupuran 973
Supuru de Sus, jud. Satu-Mare
Set covorase originale Skoda Octavia 4 + Transport gratuit

Set covorase originale Skoda Octavia 4 + Transport gratuit

230 lei
Set covorase auto originale Skoda Octavia 4 2020-2023 Setul contine covorase fata + covorase spate. Transport gratuit prin curier in toata tara cu ver ...
Edistoica 2191
Strejnicu, jud. Prahova
Produs nou ID #277990683

Covorase personalizate auto BMW Seria 1 E87 (2004-2011)

 
  • Material special si foarte rezistent
  • Model celule hexagone sau romburi
  • Rezistenta temperaturi intre -50 grade si +50
  • Nu murdareste incaltamintea
  • Grosime covoras - 9mm
  • Impermeabil - 100%
  • Fara miros


Covorasele se fabrica pe comanda
Termen livrare: 2-4 zile lucratoare
Se percepe avans 50% sau integral

 

Culori disponibile:




1) Material covoras: 
- Negru
- Gri
- Bej
- Maro
- Albastru
- Albastru-inchis
- Rosu
- Bordo
- Orange
- Galben
- Roz 

2) Margine:
- Negru
- Gri
- Gri-deschis
- Bej
- Maro
- Albastru
- Albastru-inchis
- Verde
- Rosu
- Bordo
- Orange
- Galben
- Roz 


3) Cusaturi:
- Negru
- Gri
- Gri-deschis
- Bej
- Maro
- Albastru
- Albastru-inchis
- Verde
- Rosu
- Bordo
- Orange
- Galben
- Roz 



DESCRIERE:

- Covorasele noastre sunt realizate din material special pentru presuri auto, care nu emana miros neplacut, este       
   impermeabil ,nu se decoloreaza si nici nu pateaza incaltamintea alba ,are rezistenta si durabilitate mare in timp

- Materialul special din care sunt confectionate este ultra rezistent la actiunea agentilor chimici, de pana la 4 ori mai usor decat cauciucul clasic din care sunt confectionate presurile traditionale , iar densitatea acestuia il face sa devina un excelent izolant fonic.
Sunt potrivite pentru toate anotimpurile ,rezista la temperaturi cuprinse intre -50 grade si +50 grade ,fara a-si schimba consistenta( nu devin rigide iarna si ultra moi vara )Dupa primele doua saptamani de utilizare continua, materialul se muleaza pe podea,luand forma reliefului acesteia .

- Curatarea se realizeaza in conditii normale ca si presurile auto traditionale : la spalatorie cu sau fara jet de apa ,prin simpla scuturare /stergere, in functie de gradul de murdarire

- Imprimeul din material reprezentat de celule hexagone sau romburi (dupa caz) cu adancime de pana in 8 mm are rolul de a capota si retine ,fara sa absoarba ,diverse lichide ( apa ,cafea etc ) si colecta praf, nisip ,noroi , zapada ,impiedicand astfel imprastierea murdariei cu picioarele si murdarirea incaltamintei.

- Datorita acestui imprimeu ,necesitatea existentei unor margini ( popular numite "presuri tip tavita " )nu isi mai are rostul ,intrucat , lichidele ,mizeria,praf,nisip etc ,varsate , vor fi captate si retinute in celulele materialului , limitand la maxim contactul cu incaltamintea.

- Se executa pe comanda , clientul are posibilitatea personalziarii autoturismului prin alegerea culorii materialului dar si a bordurii in concordanta cu paleta cromatica a interiorului sau exteriorului masinii, devenind astfel un accesoriu care ofera personalitate autoturismului .

- Sunt dedicate pentru fiecare model de masina in parte,tipare realizate manual dupa masuratori executate pe masina asa incat acestea acopera maxim de podea cu scopul de a proteja mocheta si in acelasi timp ofera confort si fiabilitate in timpul condusului . In functie de tipul prinderilor in podea ale masinii ,acestea sunt dotate la randul lor cu cleme de prindere compatibile pentru a preveni alunecarea si deplasarea din pozitia corecta .In lipsa prinderilor in podea venim in intampinarea clientilor ca si solutie antiderapare, cu posibilitatea montarii de velcro .

- Un avantaj al masuratorilor executate manual de catre echipa noastra de productie il reprezinta faptul ca presul soferului este creat cu "foot rest pedala " menit sa protejeze si sa confere un aspect estetic placut acelei zone din podeaua masinii care reprezinta un punct de uzura maxima .In aceeasi categorie, a avantajului masuratorilor manuale il reprezinta si piesa de acoperire pentru tunel mjloc spate pe care fiecare set de presuri o contine.




  • Producator: AutoAcces
Actualizat acum 831 zile
2 vizualizări
Raportează neregulă
  • Detalii tehnice
  • Livrare și plată
Piesă auto compatibilă cu:

BMW E87